Bence çok da önemli değil, işini iyi bilen bir erkek kadını her türlü tatmin eder siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vajina içerisinden zaten zevk alınmaz. ilişkide pensi hareketleri iç dudak va girş kasları ile klitorise iletilir kadın öyle zevk alır. bu da yetmez sevişmek gerek. ilişki anında sevişilmez ise kadın çok kısıtlı zevk alır.
penis boyu anlamsız. çünkü vajinaın girişindeki 2-3 cm kısım dardır penisi kavrar ve hisseder. daha içerisi yumruk rahat hareket edecek şekilde gniştir penis kavramaz hissetmez. o nedenle de uzunluk anlamsız bir takıntıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hem değil hem önemli.
8 cm penis bile vajinayı tatmin etmeye fazlasıyla yeter. Bazı kadınlar p*rno sitelerinde falan görüyorlar. Diyorlar ki "büyük penis tatmin ediyor" Tamamen yalan. Bir adamın 20 cm penisi olsa bile vajinanın alacağı penis boyu bellidir.
Ama mikropenislerin tedavi edilmesi gerekiyor diye biliyorum.
İkinci el bilgidense oturup adamakıllı araştırılmalı bazı şeyler.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın iç dudaklardan itibaren sadece 8 cm. derinliğe kadar duyarlı olduğunu düşünürsen, penis boyundan ziyade kalınlığının ve sertliğinin, bir de yeterli süre sert kalabilmesinin daha önemli olduğunu anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılevet işini bilen kadından anlayan ve kadınını çözen her erkek tatmin eder fakat , çok aşırı küçük olursa ne yaparsa yapsın kadında bir eksik bırakacaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet önemlidir
00 Yorumla Ama bazıları için önemli oluyor boyu mesela örnek benim ki uzun kalın o biraz korkuyor ha bazıları da büyük olsun diyor da bana gelinçe degişiyor büyük işlevsizdir o diyenler olur degil fazlasıyla işlevsel bi yandan da işlevi kadar boyda ilk göze hitap edip tatmin ediçi olmalı
01 Yorumla
+1 yıl16 cm den daha uzun penisin verdigj tek sey acidir ve zevk vermez. Veriyor olsaydi po. odaki karilar okadar skkklrken seylerlerini oksamak zorunda hissetmezlerdi. Cunku zevk aldiklari falan yok. Zevk alan biri skkklrken mastürbasyon yaparmi?
00 YorumlaBence de penis boyu önemli değil, penisim uzun degil,15 cm, kisa ama kalin yani fazlasiyla zevk veriyorum çünkü kadinin arzularini da dikkate aliyorum her noktasina dil atiyorum seks öncesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boy önemli bamyalar iş görmez, hem başı sulu olacak hemde büyük olması gerekir var mı büyük isteyen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ki küçük değil onca onu belirteyim:))) ama boyun çok önemi yok, tahrik edebilmek önemli karşı tarafı hazzını arttırabilmek, küçük oyunları bilmek, partnerinin nelerden zevk aldığını bilmek, kısacası iyi gözlem ve aksiyon şart
00 Yorumla
+1 yılÇok önemsiz diil ama işi bilmekte önemli isi bilen Bi kadına denk gelirseniz voyu gerçekten önemli şükür öyle Bi derdim yok ama önemi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu doyumsuz olduğu için yorum yapmak zor olsa da dediğine katılıyorum.
00 Yorumla Vakumlamayi iyi bildikten sonra problem yok
00 Yorumla
+1 yıluzunluğu değil ama kalınlığı önemlidir. ve illaki yeteri süre kadar boşalmadan çalışanı 🤭
00 Yorumla
+1 yılYani büyük olmasıda sıkıntı oluyo bazen kanamalara neden oluyo karşı cinste
00 Yorumla
+1 yılişini bilen büyük bir erkek daha çok tatmin eder
00 YorumlaÇok önemlidir, ömründe 14'ten büyüğünü yememiş tecrübesiz hemcinslerin bilmezler
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi 8 9 cm lik bir sey seni cidden tatmin edebilir mi yani?
00 Yorumla
+1 yılTabi ki önemli kısa oldumu kadınlar zevk alması zor
00 YorumlaBoyu önemli. Ama asıl önemli olan işlevselliği ve partneri tatmin etmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar boyu değil işlevi dense de belli bir boy ve kalınlık da onemlidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılişini iyi yapmak için iyi ekipman olması gerekir ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vay be, senin gibi hatun pek denk gelmez buralarda :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. belli bi boyuta kadar olmalı genede çokda ufak olursa zewk wermez sokunca kafası dibi görmeli en azından 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks performans güç ile değil bedene özel olduğunu hissettirmeye yarayan doyumu yaşatan off bu harikaydı dedirten sevişmelerle unutulmaz değil midir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 cm ama kadınlara yetiyorum. bu konuda haklısın. mesele onu nasıl kullanabildiğin. sadece sokup çıkarmak değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBamyagiller denk gelirse değerini anlarsın o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen Büyük p. nisli iyi düt diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılBence önemli çünkü önce gözü doyuracak sonra vajinayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen farklidusnurum bütün kadınlar büyük kalın diye istedi
00 Yorumla
+1 yılboyu degıl ıslevı lazım :D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsel olarak büyük iyidir. Sonuçta seks haz işi
00 YorumlaBoyu değilde kalınlığı
00 Yorumlaaklı başında bir yorum diyorum
00 Yorumla
+1 yılHem boyu hem işlevi önemli bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten doğursun deneyimleyerek bulmuşsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızları önemser sadece
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bilinçli kullanıcı 👍
00 YorumlaKatiliyorum.
20 YorumlaElbette
21 Yorumla- +1 yıl
ne kadar büyük alabilirsin
+1 yılİşlevi daha önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok önemli değil
40 Yorumla
+1 yılSence önemli mi
00 Yorumlaçok önemli tabiki.
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin partnerin oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen küçük penisliye denk gelince anlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
+1 yılKısmen kuzum
11 Yorumla- +1 yıl
Derken
Evet önemli
00 Yorumla
+1 yılyorumsuz bir konu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı