Cinsel Yaşam Penis boyu 19 cm ve üzeri olunca ilişkide sıkıntı yaşanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Penis boyu 19 cm ve üzeri olunca ilişkide sıkıntı yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Vajinal derinliğin o kadar var mıdır sence?Yoksa zevkten çok acı duyarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kızzz nerden buldun öyle koca şeyli adamı ya 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilseydim bulmazdım ya Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz ama ne kadar büyük olursa o kadar çok güzel olur 26 cm 28 cm büyük penisi bul olmadı şişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Penis boyum 19,5 cm. hayatımdaki hiç kimse mutsuz olmadı. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyledir kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen şu an görebilirsiniz, ben çok ciddiyim. Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz gelene kadar kısa bir süreliğine çıkabilirim. Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Hadi çıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam, çıkıyorum. Gelebilirsiniz, Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tr de yoktur bacim 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sende o potansiyel var gibi😅 Yorumla Benchbas +1 yıl Sanalda 20 gercekte 7 cm abla Yorumla Soran +1 yıl Ne ablası ya ben senden küçüğüm😅 Yorumla Benchbas +1 yıl Bacı dememe takılmadın ablayami takildin shshjsj Yorumla Soran +1 yıl Evet kddldldldo Yorumla Benchbas +1 yıl Dahada cok takılabilirsin ablacım hadi iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Sanada ne bu tavırlar gay misin Yorumla Benchbas +1 yıl Biraz gıcıklık yaptık diye gaymı olduk sjsjjshs Yorumla Soran +1 yıl Evet tipten ve konuşmadan belli zaten😅 Yorumla Benchbas +1 yıl Konuşmamda tipimde top tipimi var sacmalama ya Yorumla Soran +1 yıl Evet kesinlikle var Yorumla Benchbas +1 yıl Heteroyum yani eline veririm düzgün konuş Yorumla Benchbas +1 yıl İlla sert argo konusalim alişmissiniz buna herhalde mk Yorumla Soran +1 yıl Zorlama ya senden olmaz Yorumla Benchbas +1 yıl Tamam sg artik Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bol acılı lehmacun gibi olur 😁 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Problem olmuyor. 0 0 Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğer minyon yapın varsa komşulara sesler gidecek 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 25 bile giriyor rahat 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Başım ağrıyor de 2 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. senin için iyi olmayabilir :D 0 0 Yorumla
sekiciniz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sanki yiyebileceksinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok zaten öyle bi penis Yorumla
Zenginnnerkeekkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bu sana bağlı ve erkeğe ben hiç sıkıntı yaşamadım 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Yaşaya bilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Vajinal derinliğin o kadar var mıdır sence?
Yoksa zevkten çok acı duyarsın
kızzz nerden buldun öyle koca şeyli adamı ya
Bilseydim bulmazdım ya
Sıkıntı olmaz ama ne kadar büyük olursa o kadar çok güzel olur 26 cm 28 cm büyük penisi bul olmadı şişir
Penis boyum 19,5 cm. hayatımdaki hiç kimse mutsuz olmadı.
Öyledir kesin
Hemen şu an görebilirsiniz, ben çok ciddiyim.
Gizlisin
Siz gelene kadar kısa bir süreliğine çıkabilirim.
Olur
Hadi çıksana
Tamam, çıkıyorum. Gelebilirsiniz,
Bir yerden sonra bence zevk değil acı verir gibi geliyor.
Yok öyle bir penis bunu kim söylüyosa yalan söylüyor
Tr de yoktur bacim
Sende o potansiyel var gibi😅
Sanalda 20 gercekte 7 cm abla
Ne ablası ya ben senden küçüğüm😅
Bacı dememe takılmadın ablayami takildin shshjsj
Evet kddldldldo
Dahada cok takılabilirsin ablacım hadi iyi geceler
Sanada ne bu tavırlar gay misin
Biraz gıcıklık yaptık diye gaymı olduk sjsjjshs
Evet tipten ve konuşmadan belli zaten😅
Konuşmamda tipimde top tipimi var sacmalama ya
Evet kesinlikle var
Heteroyum yani eline veririm düzgün konuş
İlla sert argo konusalim alişmissiniz buna herhalde mk
Zorlama ya senden olmaz
Tamam sg artik
Karının ileri geri oluyor ve inleme artıyor
Yaşanmaz, devam
Pozisyonuna gore sorun olabilir :)
Bol acılı lehmacun gibi olur 😁
Dağıttı mi seni
Problem olmuyor.
Eğer minyon yapın varsa komşulara sesler gidecek
Vajinaya göre değişir
Yaşanır. Oraya buraya dolanır.
Sıkıntı olmaz, içine girer normal olarak.
Bence abartı, makul değerin üstünde. Zorlayabilir
Eşinde var mı
25 bile giriyor rahat
Başım ağrıyor de
senin için iyi olmayabilir :D
Sanki yiyebileceksinde
Yok zaten öyle bi penis
Gök (t) delen
yok yaşanmaz odun sokun knka daha iyi
Alırken zorlanırsin
Bu sana bağlı ve erkeğe ben hiç sıkıntı yaşamadım
Ne gibi