nisanlim olctu yalan soylemiyor eminiim.
kalinda sizce bu buyuk mu normal mi ovunebilirmiyim onunla :D
kalinda sizce bu buyuk mu normal mi ovunebilirmiyim onunla :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadınlar ıcın göresel şov olsada normalde vajınada ortalama 15-16 cm cıvarıdır az daha kısa ve uzun olabılır .ve uzun penıslı bırı sana acı verır .kadında zevke katkısı olan uzunluk degıl genıslıktır .ama cok övunmene gerek yok zaten ortalam penıs n,boyuda 15-17 cm arasıdır
o boylar 2000 lerin başında modaydı Onun bir üst modeli çıktı oynar başlıklı vs. İlgilenir misin? ayrıca 18 cm ıhm ıhm ;) daha derinden hissetmek istersen aşkı buradan buyur :D
Büyük değil normal.Nişanlının penisiyle övünme kafası da süpermiş.
en önemli olan kısmı kafa yapisini güzel olmasi penisin ve birde en önemli islevi uzun suredayanikli islem gormesi 45 dakika bosalmadsn devam etnek gidip gel yapnak orneyin 17 cm uzunlu 45 milim kalinli benimkinin önemli olanda kalinlikka vajinaya girince dolgunluk hissi vermek super olur iyubur zevk alimina neden olur
büyük
Büyükmü benimki bile daha büyük ve ona rağmen büyük demiyorum
Cevap
97Cevap
ben aletimi her zaman çok iri görmem.. fakat kimle ilşki yaşadıysam.. ya görünce irkildi. korktu.. ya da ohaa sulak yerdemi büyüttün dedi..17cm biraz kalın penisim. iyi yanlarıda var. fakat bazı dar vajinaları. doyasıya mikemiyorum.. acıdıııı çıkart diyorlar sexin içine ediyorlar... ve keyfimce doyasıya, bir möt mikemedim.. daha ilk sokuşumda çıglıgı basıyorlar.. iki gün önce,38 yaşında bir bayanla ilşkim oldu.. sevişirken. möt deliginden daha önce analsex yaptıgını ve bu konuda tecrübeli, anladım. bir iki sürtmeden sonra. arkadan istermisin dedim. evet dedi. neyse. bolca kremledim, aletimi ve kadının möt deligini. biraz ele oynayıp. rahatlattıktan sonra.. girişi yaptım. makinalı gibi. gümbür gümbür.. mikerken.. kadın. çıkarrttt. çıkarttt çook canım yandı diye bastı feryadı.. daha öncedende bu durumları yaşadıgım için ve sexim mındar oldugu için çıkartmadım.. sıkıca belinden kavrayarak devam ettim, dayan az kaldı falan derken. boşaldım.. ama doyasıya çakamadım.. yani çok iri penisim olmasından pek memmun degilim.. çogu bayan korkuyor.
Ne demişler? Devede de boy var ama eşek önden gidiyor...
Kimi erkek vardır 21 santimi nasıl kullanacağını bilmez her yatağa girişi partneri için hüsran olur..
Kimi erkek vardır 10 santimin hakkını öyle bir verir ki o yataktan kan ter içinde tüm vücudun uyuşmuş halde çıkarsın..
Ayrıca hadi övünebilirsin dedik diyelim?.. Kime övüneceksin? Arkadaşlarına mı? Vay benim nişanlımda bir ... var...
Allah allah ya :D
Soru çok basit.
Eline bir cetvel alıyorsun, 17cm ne kadarmış, bu bana nasıl giriyormuş diye bakıyorsun. Bu kadar.
Zaten kadının rahmı 8 cm esnek oldugu ıcın daha fazlasınıda alabılıyor ama rahmın 2-3 santımı duyarlı oldugu ıcın 8 cm de olsa 29 cm olsa aynıdır buyuk penıslerın avantajı 8 cm penıse sahıp olan bırısı 3 kere gıdıp gelmek zorunda 24 cm penısı olan bırısı 1 kere gıdıp gelmesı es deger oluyor bu durumda boyu degıl ıslevı onemlı olan
:DDDDDDDDDDDDdddddd
Normal boyutta da neden herifin y.arragiyla ovuneceksin ki shhdhd allah'im bu bizim Türk insanindan adam olucakta ben görcem.
Normal..
Ama ne kadar sürdüğünü görmeden övünmek için acele etme.. Daha kapıdan girmeden boşalırsa, eski dostun olan parmaklarınla baş başa kalırsın..
manyağa bak :) sana giren şey ike övünüyormusun istersen eline al sokakta dolaştır bakın bu benum dötüme ve vajinama giren organ nasıl ama diye he? alışmış kudurmuştan beterdir. diye boşuna dememişler. sen hangisisin bir düşün.
aranizi bozmak istemem ama benim 24 cm. cogu kişiye gore buyuk geliyor ama hatunlar bayiliyor. hem de dibine vuruyorlar. benden söylemesi. (Benden duymadin haa)
benimkiside 17 cm ve en ideal ve normal olan boyut merak etme
Küçük değil aşırı büyükte değil ideal de denebilir sizin hissinize göre tam veya normal de denir. Ama ölçü değil mesele haz ve yeterlilik ŞÜPHESİZ... Allah vergisi şey bu Allah, nazardan korusun huzurlarda korusun...
Not: 21cm deyip tecavuze yeltenen oldu 4 5 cm lik sağa egikti, eşimse 17, MAŞALLAH ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH az ileri ya da tam olsa bagirtiyor zevke zevk alıyor 👌🏼 3 5 gün olmadı mı her seferinde ilk gibi oluyor👌🏼5yıldır evliyiz👌🏼
Kendinizi sevin koruyun...
Sayın neistedigini bilmeyen secret kullanıcı videoyu izleyiniz ve gözlerinizi kapatıp makinistinizi dusununuz :D
övünebilirmiyim derken onunla tatmin olabilirmiyim demek istyor siz yorum yapanlara bak :D övünme falan kadın derdini farklı anlatmak istemiştr benim cevabım şu tren tünele girdiğinde anlarsın :P :D :D
Önemli olan onu kullanabilmek. Ölçü normal. İçeride doğru noktalara temas edemiyorsa yere değse de kâr etmez.
Bana göre normal :)
Ama Türkiye ortalamasını sorarsan 13-14 civarı
sana şunu garanti edebilirim, sokaktan 100 erkek çevir hepsininkini tek tek ölçüver 15-16 dan daha büyük çıkmaz. millet yüksekten atmaya bayılıyor.
sen eğer adamsan sevgilinin prganıyla değilde karekteriyle övün
heee övün madalya tak :) ya arkadaşım siz harbi uçmuşsunuz bana giren bu diye övünür mü la insan
normal ama övünmek gibi olmasın 19 lukta var yani :)
eşşegınki daha büyük onu alsana içine daha cok övünürsün
kime övünücen arkadaşlarınamı ayy kızzz benimkinin pipisi 17 cm bağırta bağırta yapar heee mi dicen manyak ya :D
erkek ne kadar zayıfsan o kadar iyi penis boyu göbeğede bakıyor çünkü vajinaya tam girememesine sebebiyet veriyor.
nerde kullanacağına bağlı :)
vajen için ideal
anal için büyük olabilir.
oral için de.
vajinaya bağlı olarak değişir...
kimine göre mantar gibi
kimine göre at penisi gibi...
Türkiye standartı 16 y mış. ama benimde 17.5 bilmiyorum baana kalırsa normal
genelde bu boyutu bulanlar çok seviniyor ama tabi senin kinin büyüklüğü ne kadar bilinmediği için sana ne olur bilemem
22-32 cm arası ideal bence sizi doyurmaya anca yeter.
Sen köküne girsin mi istiyon kızım bu ne meraklıktır. Vajina uzunluğu belli 30 olsa ne farkedecek
Hayır bamya kadar. Penis dediğin kalktımı Avrupadan Asyaya köprü olmalı
Penisin girdiği yer sende 12 cm, gerisini sen düşün 😉
valla once bıyede sonra kararını ver bızede bılgısını ver
evet övün benim nişanlımın penisi 17 cm kızlar biliyormusunuz
herşey bundan ibaretmi
sapık h dümen wajina için 17-18 cm ideal diyor eee benimki 19 fazlasını keseyimmi yani çevresi 14cm seninki si normal yani önemli olan uzun sürmeli 1-2 saat
bakın, her şey size bağlı. allah vergisi bunlar. onu kullanmak, zevk aldırıp, zevk vermek size kalmış.
yıllardır boy muhabbeti yapıyorsunuz.
Kimine büyük kimine küçük sen içine alip olçmediğin surece ne dense boş
Sevdiğin insanda övünme ölçütün pipi mi yani?
onların beyni ters dönmüş kıç bölgesine kaçmış : )) isim vermek gerekirse beyni öıçına kaçmış :D
Iyi yani benimki 19 cm benimkide bir sorun olmuyor vajina esnek bir yapiya sahiptir 23 cme kadar albilir
10 cm küçük sayarsak orta üstü denebilir çok büyük değil... ama ideal daha kısası kötü
12den küçük
12-16
17 ve daha büyük
sıralama böyle
bende üzerine nazar boncuğu tak aman nazara felan gelir durum kötüye gitmesin .
benimki 23 cm o yüzden övünme sevgilinin penisiyle...
kesinlikle..al eline sokakta sallaya sallaya bağır ;)
Küçük Can'ım 25 30 ideal 35 40 büyük vajinadan girip ağızdan çıkması bunun en tatmin edicisi arkadaş takılmayın cm sine alamıyorsunuz 16 dan fazlasını
Büyük la bendekide 17 gören kızlar alamam bunu diyor
normal denilebilir.Bendeki 20'de noluo hala elizabeth...Övün, çalış,oral yap :)
17 yi bulamayan var! sen şükret haline:D
Benimki 15-16 arası... Ortalamanın üstünde yani küçük değil
😊
gerçekten 17 cm ise idealdir.
erkekten bağımsız bir varlık gibi bahsettin penisten
türkiye ortalamsına göre büyük bile sayılır
ergenlerin sallama teknikleri süper :)))
Normal kalkık hali normal yani
Büyük boyuta giriyor,
normal. daha önce görmedin galiba
Hayir :D
Önemli olan boyu değil işlevi demiş atalarımız ;)
önce bir derinliği ölç.
büyüklük göreceli bir kavramdır.
Ölçü, içine bakacak kişiye göre değişir.
Normal cevap kısa diyo ya oof
Bunun övünülecek neyi var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar