Cinsel Yaşam 15 cm penis normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 evet türkiye ortalaması hayır daha uzunlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 15 cm penis normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 8cm den buyukse hemde ıyıdır. kadının 8cm den sonrası hıssız bolgedır. yanı 50cm penısıde olsa bır etkısı yok gorsel olarak tatmın etmesı dısında.bıraz buyukse ve kalınsa yeterli bence kadına. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl erkekler kadar kıt beyin görmedim isnisnalar haricinde bir de boyunu ölçüyorlar ya garip çok tuhaf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl abla 15 cm ilişki için iyi midir?
Boğa-Burcu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biraz küçük ama trye göre normal bamya çüklü çok trde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl çapı 5 cm iyi midir? Yorumla Boğa-Burcu +1 yıl Kalınsa iyi Yorumla Soran +1 yıl resimde çok kalın duruyordu Yorumla Boğa-Burcu +1 yıl Kalın olması vajinayı doldurur kadına extra zevk verir Yorumla Soran +1 yıl o zaman iyi zorlar beni baya gibi duruyor. bir şey sorcam sen hiç arkadaşlarının penisini gördün mü? Yorumla Boğa-Burcu +1 yıl Görmedim ama konuşuyoruz muhabbeti geçiyor seninki kaç cm falan muhabbeti geçer yani her erkek muhabbeti arasında Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl türkiye ortalaması 14-15 deniyor ideal yani sen gördün beğendin zevk aldıysan takılma derim 0 4 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Afrika ortalaması kaç 50 cm ila 100 cm arası mı?😂😂😂 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Onu ne bileyim ben 😂 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Bilmemek ayıp değil kardeşim öğrenmemek ayıp, şimdi git öğren bakayim himmmm😂 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Uğraşamam boş ver Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya daha uzun ortalamaya göre yanlışı seçtim. Gayet güzel bu arada görsel estetiği rengi iyiyse süper penis 0 0 Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl benim 18 ama eğri duruyor kalkık haldeyken sola doğru sönük halde belli değil hiç 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kıymetini bil... yeter😊😊 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yiyecek olan sensin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 13 cm normaldir. Üstü iyi. 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek yakışıklıysa hep yapmak ister misin? ya da evleniğ ömür boyu sever misin? Yorumla kleopatra17 +1 yıl Seviyorsam eğer, boyu fazla sorun etmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
8cm den buyukse hemde ıyıdır. kadının 8cm den sonrası hıssız bolgedır. yanı 50cm penısıde olsa bır etkısı yok gorsel olarak tatmın etmesı dısında.
bıraz buyukse ve kalınsa yeterli bence kadına.
erkekler kadar kıt beyin görmedim isnisnalar haricinde bir de boyunu ölçüyorlar ya garip çok tuhaf
abla 15 cm ilişki için iyi midir?
Biraz küçük ama trye göre normal bamya çüklü çok trde
çapı 5 cm iyi midir?
Kalınsa iyi
resimde çok kalın duruyordu
Kalın olması vajinayı doldurur kadına extra zevk verir
o zaman iyi zorlar beni baya gibi duruyor. bir şey sorcam sen hiç arkadaşlarının penisini gördün mü?
Görmedim ama konuşuyoruz muhabbeti geçiyor seninki kaç cm falan muhabbeti geçer yani her erkek muhabbeti arasında
türkiye ortalaması 14-15 deniyor ideal yani sen gördün beğendin zevk aldıysan takılma derim
Afrika ortalaması kaç 50 cm ila 100 cm arası mı?
😂😂😂
Onu ne bileyim ben 😂
Bilmemek ayıp değil kardeşim öğrenmemek ayıp, şimdi git öğren bakayim himmmm😂
Uğraşamam boş ver
Ya daha uzun ortalamaya göre yanlışı seçtim. Gayet güzel bu arada görsel estetiği rengi iyiyse süper penis
normal.. kalınsa bide... yemeye doyamazsın..
benim 18 ama eğri duruyor kalkık haldeyken sola doğru sönük halde belli değil hiç
Ortalama. Normal boyut
Kıymetini bil... yeter😊😊
Yiyecek olan sensin
Sen büyük mü istiyosun
Adam öldürmeyecek 😀
daha büyükler var ama bu dediğin normal
Nasıl kalın mı peki
13 cm normaldir. Üstü iyi.
Normal bence
erkek yakışıklıysa hep yapmak ister misin? ya da evleniğ ömür boyu sever misin?
Seviyorsam eğer, boyu fazla sorun etmem
Kucuk degil mi
Kişiden kişiye değişir senin hosuna gidermin
17 nasıl
Babana sorsana
Anana yetyormu