Kafama takılıyor normal mi çoğu kişi mi böyle ereksiyon olmadığında da 8cm oluyor
Küçük
Normal
Büyük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
normal girişlerde iki santim daha fazladan giriyor penis köküne basınc yaptığın için 15 16 sokuyosun. daha ne istiyon. 16 cm üstünde acı verebiliyor rahme değdiği için bazı pozisyonlarda. benimde 14 kaç kiz la beraber oldum evlen benimle dedi 😀 hepside tekrar tekrar ariyor rövanş yapmak için. oyuzden sakin takıntı yapma 8 9 10 11 12 13 tam 5 santim fazlan var sınıra göre ve uzunluktada 2 santim fazla olsaymis uzunluk problemin olacakmış. ideal kanka yani emin ol buna. 18 20 isteyenler 18 20 yi tatmamis olanlardır. tatsalar istemezler canları yanar çünkü. örnekleri bile var internette ac oku araştırıp bana inanmıyorsan. ben 14 cm ile bütün pozisyonları yapıyorum tek sart göbek olmayacak ;)
Sanki diğer erkeklere göre çok küçük geliyor kafama takılıyor internet sitelerindekilere göre çok küçük geliyor bana
kanka normal ama dedigin gibi boşuna takiliyorsun 11 10 cm le mutlu mesut iliski yaşayanlar var seninki az değil emin ol. senin boyundada cok p*rno var onlarada bak ozaman
Cevap
4Cevap
türkiye ortalaması 13 dünya 14 sence
Sanki diğer erkeklere göre çok küçük geliyor kafama takılıyor internet sitelerindekilere göre çok küçük geliyor bana
kaç kg
normal.
Sanki diğer erkeklere göre çok küçük gibi geliyor bana kafama takılıyor ereksiyon olmadığında küçücük oluyor
Yav burdakiler salliyor mk.
sanal da herkes +25 gerçek 10..
Benim normal mi? Sanki diğer erkeklere göre çok küçük geliyor kafama takılıyor internet sitelerindekilere göre çok küçük geliyor bana
normal
O zaman onlar mı anormal
18 üstü anormal bence
Küçük
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar