Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalırsa önce. Evlilik dediğin şeyin yüzde ellisi sevgi saygı ve güvense diğer yüzde ellisi de cinselliktir. Aranda tamam sevgi var ama o tutku var mı? Bunu diyince ileri gitmeden de olur diyenler olabiliyor. Ama ilişki uzun sürerse nereye kadar? Neden insanlar kendini tutsun? Ben ‘’ömrümü’’ geçirmeye karar vereceğim adamla neden evliliğimin en önemli kısımlarından biriyle kumar oynuyorum? Bence kesinlikle sevişilmeli. Şöyle düşünenler için de şunu demek istiyorum. Kimsenin kimseyi kullandığı yok. Kadınların da sevişmeye ihtiyacı var özellikle güzel bir ilişkide. Sevişmek lazım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Evlenmeyi gerçekten düşünüyorsanız cinsellik için o zamanı bekleyebilirsiniz. Ama bunun bir zamanı var ise o da bireylerin kendini gerçekten hazır hissettiği an olmalıdır.
30 Yorumla
+1 yılİnanç gereği bunu evliliğe saklamak istemen çok normal ve buna kesinlikle saygı duymak gerekir. Ancak toplumsal normlar yüzünden, yani millet ne der diye düşünerek evlilige saklamak istiyorsan yapmak istemene rağmen, hiç gerek yok. Sen saklasanda millet konuşacak bir şey bulacak, saklamasanda
01 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🤗
Sabret
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için fark etmez ben evlenmeden de girerim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişinin kendi kararıyla alakalı evlilik kesinse önce olmalıki balayında sünnet cocuklaeı gibi sıkıntı yaşama odana kapanıp
014 Yorumla- +1 yıl
Gwrdek gecesi soneası saglık sıkıntıları cekwrsin yüeüeken otueueken kanama falab buda valayı olayında sıkınrı eahat gezip rızamassıb bide bie ömür yaşıtcağun adamısa cinsel olaeak tanımak geewk içindwn canavar cıkmasın sınra
- +1 yıl
Senaryo degil cinsel olarak hiç tanımamaş ciftler bazen evlensikten sknea beklediklerini bulamaya biliyor bu ten uyumu ya da cinsel yaklaşım cinsel organ boyu vajina vucut kusueları artısı eksisi gibi
- +1 yıl
Diyorumki bir ömür yaşayacagın adamın cinsel performansını fizigini sevişmesini sana yeterlimi diye önceden test etmelisin yoksa hayal kırıklığıyla mecbur kalırsın onla mutsuz yaşamaya
- +1 yıl
Bide ilk gece den sonra agrılar kanamalar oluyor rahat oturup gezemessin 1 hafta balayındaysan balayının tadınıcıkarıp gezemessin
- +1 yıl
Yani önceden olmalı
- +1 yıl
Evlilige karar verdigin kişiyle 100 kişiylede evlencemdiye yama yani en azından seviş test derken
- +1 yıl
Bilemem 1 haftaagrıdan yataktan cıkamayanda var canım
- +1 yıl
Nediyim nasıl istiyosan öyle yap
evlenmeden önce yapılmalı bence çünkü boşnmanın en büyük sebeplerindfen biri cinsellik zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi bir araç alırken bile bayiye gidip görüyor , test sürüşü yaptıktan sonra karar verip alıyoruz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılistekliysen ten uyumu ile ilgili kafanda soru işareti varsa cinsellik hayatında çok önemli ise evlenmeden deneme amaçlı girilebilir bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce girince evliliğe gitmiyor kimse var sen düşün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbir öncesinde bir sonrasında aç karnına
bitiminde bol su içmeyi ihmal etme00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişinin tercihi... Asla yapmam der yarın bir bakmışsın kucakta... Çok da büyük konuşmamak gerekir
10 Yorumla
+1 yılcanın ne zaman isterse zamanı yok
10 Yorumla
+1 yılSen ne zaman istiyorsun Yatmadın mı hiç
00 YorumlaGünümüzde Artık fark etmiyor Sen hiç yaptın mı
00 Yorumla
+1 yılBen evlilik öncesi de sonrası da yaparım
00 Yorumla
+1 yılAcele işe... demişler
00 Yorumla
+1 yılEğer sevgi varsa farketmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Önce
00 Yorumla
+1 yılPaşa keyfin bilir
00 Yorumla
+1 yılher zaman girilebilir
00 Yorumla
+1 yılsnra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki sonra.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar