Sizc cinsellik neden evlilikten önce veya sonra olmali? Olup olmamasi önemlimi yoksa fark etmiyormu?

Sizc cinsellik neden evlilikten önce veya sonra olmali? Olup olmamasi önemlimi yoksa fark etmiyormu?
Böyle sorulara yüzlerce kez cevap yazdım sevgili kardeşim sevişmek zevk almak her kimsenin en büyük hakkıdır ve kimse karışamaz ama gel görki güzel ülkemizde eğitim seviyesi yerlerdedir ve eğitim seviyesi ve ahlak iyi niyet olmayan toplumlarda saygı olmayan toplumlarda bayanların evlilik öncesi yaşadığı ilişki kabul görmez ve evlilik adayı erkek ile genel olarak bakarsan sorun yaratır bu yüzden evlilik öncesi aktif cinsellik bayan arkadaşların başına bela olur yoooo abi evlenen mutlu olan var diyebilirsin daha önce başkası ile cinselik yaşayıp daha sonra başka bir bay ile evlenen biliyorum diyebilirsin vardır elbet ama bu istisna ve müstesna bir durumdur azdır genelde sorun çıkar burada nerdeyse her gün bakire değilim diye kabul görmedim diyen bayan veya bakire olmadığımı nasıl söylerim diyen bayan var her gün bir yazı yazarlar nerdeyse
Ama abi erkekler gönlünce yaşıyor diyebilirsin sorunda bu işte kardeşim eğitim seviyesi düşük toplumlarda erkeğin ne yaparsa yapsın sırtı sıvazlanır iyi yapmışsın denir ben hiç görmedim oğlum ayıp yapma diyen aile nerdeyse bir başka sorunda şu aslında esas problemlerden biri de bu erkekler eski olduğu bayanın evli olduğunu bilse bile tekrar iletişim kurmak istiyor bayan hiç istemese bile üstelik buda bunuda saygısızlık ve rahatsız etmek ve ahlaksızlık olarak yorumlayabiliriz bitmiş gitmiş o kadın hayatından çıkmış niye arıyorsun rahatsız ediyorsun mesaj vesaire bu durum eskiden benimde başıma geldi eğitimli ve ahlak sahibi bir adam bitmiş bir ilişkinin sonrası asla arayıp mesaj atıp rahatsız etmez kısaca kardeşim evlilik öncesi bayanların yaşadığı cinselik sonradan başa bela oluyor maalesef bu ülkede
Cinsel sorunlarla karşılaşmamak için önce tabii.
Ben şahsen evleneceğim kadının libidosunu merak ederim öyle aseksüel ayda 2 3 kere seks yapan kadınla hayatta ömür geçirmem.
Ayrıca kadınlar da kocalarının penis boyundan, erken boşalmasından şikayetçiler.
Bu gibi sorunlara yol yakınken test sürüşü şart
Bence evlilikten önce yaşanmalı kişiler karşı taraf hakkında Bi tecrübe sahibi olmalı eğer uyum olmazsa beklenti karşılanmazsa evlilikten sonra sorun daha başka boyutlara gidebiliyor çünkü
Cevap
15Cevap
İsteyen önce de sonrada yapabilir kişilerin kendi kararı
Yani evlilikten önce gelir bence cinsellik her şeyi kurtarır
Önce olacaksa evlilik müessesesi de olmasın zaten 😅
once olursa evlilige kadar sitres olabilir sonra olmasi daha mantikli ama onceyasanan herzman daha zevkli oluyor sonrasi monotonluk yani bnde oyle oldu
Once olmali bence evliligin yuzde yetmis besi cinsellik. Bunu bilmeden evlilige adim Atmak sacmalik.
Kişiye bağlı ama bana göre evlilikten önce olabilir
Karşıma çıkacak kıza bağlı. Eğer tabusu yoksa evlenmeden yaşarız ama ciddi ilişki istiyorsa bakire temiz bir kızsa böyle bir devirde kaçırmak istemem o kızı sabredip evlenmeyi beklerim onunla
Önemli bence olmalı ama piyasa kötü bu şartlarda kadın için zor
Evlilikten sonrayı tercih ederim ama.
Yalana bak vah vah.
Ister inaaan ister inanma
Yanlış hatırlamıyorsam serseri erkek severim diyordun onlarla yapmışsındır
Akışına bırakmak gerekir
önce de sonra da
Benim için farketmez
Bence sonrasında olmalı
Sonra olmali
evlendikten sonraa
Önce