Cinsel ilişkide prezervatif mi, geri çekilme yöntemi mi daha çok tercih edilir?
#DeliMavi
19 MAYIS 2022

#DeliMavi
19 MAYIS 2022

Genelde herkes geri çekilmeyi kullanır bunun bir kontrol yöntemi olduğunu düşünür ama hayır geri çekilme bir korunma yöntemi değildir zaten erkek içeri boş alana kadar defalarca kez aslında ufak ufak boşalır ve hamile kalmak için bu yeterlidir en kesin yöntem prezervatiftir korur
Tek korunma yolu ve kesin çözüm prezervatif değil. Hap ve iğneler var ayrıca spiral ve mirena da var. Kesin çözüm yollarindan biri de tüpleri keserek baglatmaktir.
her kadınla sevişmem, sevistigim kişiye güvenirim. güvendiğim kadınla da prezervatif kullanmadan birlikte olurum.
genelde bence en iyi seçenek spiral uygulaması. ama bu olmadığında da doğum kontrol hapları en iyi seçenektir.
geri çekilmeyi genelde sevmiyorum. partnerimin içinde kökleyerek patlamak çok daha keyif verici.
Evet prezervatif aradaki ten hissini yok ediyor. Geri çekilmesi yarım kalıyor insan ve en iyi yöntem spiral veya doğum kontrol hapları veya iğneleri
Geri çekilme yöntemi her zaman riskli bir yöntemdir. Teninin tadını almak isteyenler genel olarak bu yolu seçerler. Sonrasını düşünecek olursak prezervatif en iyi yoldur ultra ince olanları seçerek bu yolu güzel bir yere bağlayabilirler. BU konuda @OKEY iyi bir seçenek
bizim ülkedekiler geri çekilmeyi DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ saydığında en çok odur.
Bu yüzden de doğuran doğuaran zaten.
En güzeli hap ya da spiral
Mirena en güzeli regl derdi de yok misss..
Ben hapla aşk yaaşdığımdan spiral şimdilik gereksiz geliyor.
Haklısın..
Cevap
48Cevap
Aslında bu durum seks esnasında değişebilir
geri çekilme yöntemi
Prezervatif ama cogu ciftler sanırım hissi azaltiyor diye kabul etmiyor
Evet prezervatif hissetmeye engel..
Evet
En etkin korunma yöntemi prezervatif olmasi tartışılmaz, ama bizim toplum genelde korunma düzeyi en düşük olan geri çekilme yontemini kullanıyor ☺️
Hersey yarım kalıyor..
Özellikle kadınlar...
En iyisi hormonlu spiral nişanlım da var kafamız rahat
Kesinlikle mirena en iyisi regl derdi de yok..
Aynen en güzel yanı regl derdinin olmaması
Geri çekilme daha yaygın sanki ama prezervatif daha sağlıklı ve garantiye yakın..
kondom hissi azaltıyo lakin en kolay korunma yöntemidir.
geri çekilmede kaçırma olursa hayırlı işler 😂😂
Spiral veya haplar ignelwr var..
Kontroller düzenli yapılırsa sorun olmaz.
Her kadında degil..
Bu ikisinin arasında prezervatif derim ben çünkü, beraber finiş yapmak daha güzel 😄😅
Geri çekilme yöntemiyle şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım risklimi belkide risklidir evet ama plastik parçasını takmaktanda zevk alamıyorum
Geri çekilme
Sıkıntılı..
=) =) kesilnikle
Benim için ikisi de yeterince uygun. Fakat ilk kez yapılacak sekste, partneri tam tanımıyorsak kondom kullanmak gerekiyor.
Prezervatif kullanmıyorum gerekirse geri çekilme yöntemini kullanırım prezervatif kullanmak elinizle dost hayatı yaşamak gibi birsey bence
Geri çekme. Et ete değecek :D :D (Profesyonel olanlar denemesi, valla 9. ayda hatun verir elinize çocuğu :D)
Geri çekilme tabiki erkek kendini alistirdiginda artik sorun olaktan çıkar
Geri çekilme tercih ediliyor Türkiye’de Avrupa’da prezervatif.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir bencilce bir davranış
Bence en iyisi spiral ama ben gericekmeyide güvenli buldum, tabidirki riski yüksek
Pr. ile çok hissiyatı olmuyor diğer yöntem daha iyi
Gebelikten korunmak için prezervatifsiz yöntemler daha iyi. Çünkü teni hissetmek lazım
Kendine güvenen adam için tabi ki de geri çekilme. Ama ergenler korunmalı…
geri çekilme yönteminde tecrübe gerekk şahsen ben arzuladığım kadının içinden çıkmak istemem
Prezervatif çoğu zaman erkek için zararlı rahatça boşalamadığımz için ben kullanmıyorum.
Geri çekilmeyi daha çok kulllanıyorlar. Hala prezervatiften bihaber olan insanlar mevcut.
Benim tercihim geri çekilip partnerin istediği bir yere/yerine boşalmak olur.
Prevervatifle seks yapmak, gaz maskesiyle gül koklamaya benzer.
Prezervatif kullanmıyorum hazzımı etkiliyor ve deliniyor , geri çekilme yöntemini kullanıyorum bu konuda iradeliyim
Valla imkanı olsa da kütür kütür içine boşalmak Çok zevkli de işte olmuyor mecburen geri çekilme et ete değecek yani
Kandomdan nefret ediyorum erkeğimin erkekliğini hissetmeyeceksem neden
Aynen bu düşünceye katılıyorum
@GevezeGenc Git kendi yorumunda belirt o zaman
Geri çekme yöntemi ama erken boşalan erkek bunu yapmakta zorlanabilir
geri çekilme yöntemi olmalı
Kondom kullanmam yaptığım sekste kontrollü oldum hiç bir partnerim hamile kalmadı
Geri çekilme tabikide prezervatifle hiç zevk olmaz yani ten hissiyatı filan olması gerekir
Geri çekilme ya da ağıza boşalma daha mantıklı gibi. Kondom asla sevmem
Ben geri çekilme yöntemini tercih ediyorum , prezervatif ten temasını engellediğinden pek tercih etmiyorum. Prezervatifler dürtülerimi engelliyor.
Spiral en iyisi
👏
Kesinlikle rahatlık
Ben baglattim kafam rahat
Geri çekilme bir yöntem değildir. Ben malım demektir. Büyük risktir
Prezervatif tercih ediyorum.
Ben alıştım seviyorum prezervatif
Prezervatif ama bence en ideal spiral gibi
daha çok hap tercih ediyor partnerler
Bence geri çekme yöntemi daha güzel
Kılıf kullanmak daha iyi
Prezervatif acemilerin işi
Geri çekilme ama ben prezervatif tercih ediyom
Geri çekilme tabikide et ete degicek
Prezervatif tercih edilmez..
İçine boşalma en iyisi
Geri çekme yöntemine devam, et ete değmeli bence.
Asla prezarvatif kullanmam..
Geri çekilme tabiki et ete degsin
Prezervatif daha güvenli
Benim öyle bir derdim yok seviştiğim kişiler zaten sürekli korunan kişiler oluyor. İçine akıtıyorum ben. Hamile kalırsa da sorun yok zenginler evlenirim 😂
Geri çekilme
Geri çekilme
Kondomsuz asla yapmam
Geri çekilme zorrr
Ben geri cekilip agzinaa bosaliyorum