İstenmeyen gebelikler ve cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklardan korunmak adına prezervatif her zaman daha sağlıklıdır. Geri çekilme yöntemi de biliyorsunuz ki çiftlerin sıklıkla tercih ettikleri korunma yöntemlerinden biri olarak ilk sırayı çekiyor. Risk almayı sevmediğim için benim tercihim elbette prezervatif. Risk almayı sevmeyen çiftler için Okey’in birbirinden farklı prezervatif çeşitleri var, tavsiye ederim. Cinsel ilişkide prezervatif mi, geri çekilme yöntemi mi daha çok tercih edilir?
Geri çekilme yöntemi genelde ülkemizde daha çok tercih ediliyor. Ama bu yöntem asla koruyucu bir yöntem değildir. Erkeklerde orgazm olmadan önce gelen meni sıvısında spermler bulunur ve bu gebelik riskini yaratan bir durumdur. Okey 'in hazzı ikiye katlayan birçok çeşidi var bence denenmeye değerler, klasik tercih ediyorum 😉
Günaydın hayırlı sabahlar geri çekilme işini artık çok profesyonel olmuş ve kendine hakim olabilen olgun erkeklerin becere bildiğini zannediyorum bizlerde bu günleri yaşadık güvenilirlik bakımından en güzeli prezervatiftir ama keyif alma yönünden de prezervatif iyi değildir.🍀
Şimdiki prezervatifler ha var ha yok gibi gadası, oldukça inceler. Geri çekilme yöntemi ralli bir yöntemdir. En güzeli prezervatif kullanıp akışı bozmadan devam etmektir.
En çok tercih edilen geri çekilme yöntemidir. Usta şoförsen bir problem yaşamazsın, ama bazen frenler tutmayabilir veya gaz pedalına kendini kaptırabilirsin, bu da tabi riskli bir durum eğer evli değilsen. Okey yerine Durex normal olanı tercih ve tavsiye ederim. Erken boşalma sorunun var ise iki tane takabilirsiniz ince formlu olanından. Geciktiricili prezervatifleri önermiyorum çünkü geciktirdiği gibi hissiyatıda öldürüyor.
Prezervatif kullan doya doya yaşa aklın ne zaman geri çekilecemde kalmaz ince prezervatifler bu iş için ideal birde sakın doğum kontrol hapı kullanmayın ileride çok zararını görürsünüz kanı pıhtılaşmasını sağlıyor ve yüzeysel ve damar içi pıhtı oluyor 🤠
Güvendiğim biri yani sevfilim ya da tanıdıgım bir kadınsa. Asla ama asla condom kullanmam. Eğer gücenmediğim biriyse. Çok azmadıysam condomla ilişkiye girmek yerine oral yapmasını isterşm ve ilişkiye girmem. Condom asla kullanmam ! Güvenilir kişilerle fantastik seks tercih ediyorum...
geri çekme yöntemi çok riskli... genelde boşalacağım anı biliyorum ama aniden boşaldığımda oluyor kontrol edemiyorum onu.. birde vajina içinde boşalmak aşırı zevkli çıkarmak istemiyorum o anda. korunmak için prezervatif en iyisi okey zero extreme kullandım en son ilişkimde istenmeyen hamilelik olmasın zevk suyundan da hamile kalınıyor sperm var içinde çünkü
Sevgilim ya da eşim ise geri çekilmeyi tercih ediyorum ama günü birlik bir ilişki ise kesinlikle kondom kullanırım başka bir seçenek bırakmam. geri cekilmede ise sık sık başını tükürüklerim duyduğum bir söylentiye göre spermi olduruyor
İkiside değil,önleyici jel veya fitil kullanmak..Çünkü iksi de Orgazmı ve alınacak zevki önlüyor.. Erkek için bir şey yok, ancak kadın erkeğin fışkırmasını hissedemiyor ve donuk kalıyor.
Bizde genelde geri çekilme daha yaygın kullanılan bir yöntem. Spontane ilişkide yanında prezervatif yoksa geri çekilme yöntemi tercih ediliyor. Fakat en sağlıklı ve mantıklı olanı tabii ki de prezervatif 😉
Geri çekilme en çok tercih edilen yöntem. Ama bunun yerine prezervatif kullanmak ve içeride kalmak daha eğlenceli. Hele bir de geciktiricili kullanıyorsan değme keyfine.
prezervatif önemli geri çekilme önemli ama bu zevki yükseltenleri var ama partnerinle aynı anda boşalma diye bir zevk var vavvv çok fena o anda geri çekilme olmuyor tabiki prezervatif iyidir...
Ben hiç birini tercih etmiyorum. partnerin korunması daha iyi cunkı o sıcaklığı her bayan hıssetmeli ve o hazzı o sıcaklıgın ıcınde her erkek yasamalı ;)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
o geri çekilsin, ben ellerimle dudaklarımla getiriyim
Geri çekilme riskli çünkü erkekler boşalmadan önce zevk suyu geliyor onun içinde sperm var ya prezervatif ya da doğum kontrol hapı ya da arkadan giriceksiniz tercih sizin
Eğer seçenekler prezervatif ya da geri çekilmeyse tercihim prezervatif çünki birlikte olduğum kadının prezarvatifli veya onsuz içine boşalmak istiyorum.
En sağlıklısı prezervatif olsada, ben onu taktırmam. Boşalacağım zamanı kendim tayin edemeyecek ve zamanını bilemeyecek kadarda acizsem niye yaşıyorum ki ben
Geri çekilme korunma yöntemi değildir sizi gebelikten koruması tamamen şansınıza bağlı. “Prezervatif hissi öldürüyo yeaaağ” zevzekliğini bir kenara bırakıp prezervatif kullanın.
İçine boşalmak gibisi yok, o an zevkin doruğu o anda geri çekilmek herşeyi berbat eder. İçine boşaldığında kadında daha fazla zevk alır düşüncesindeyim ben.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir Bu daha çok insanların uydurduğu bilşeydir bence. Hap İğne Vajinal halka Eğer tek partner yoksa hep prezervatif