kadınlar dile getiremedikleri için istekli olmadıkları sanılıyo ama bence erkeklerde aşağı kalır gibi değiliz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet tabi kadınlar da istekli, ama tersten düşünerek orana vurursak erkeklerdeki isteksizlik kadınlara göre daha düşük. yani 10 kadından 3 isteksiz olabilirken erkeklerde 1 bile değildir. bu da erkekleri kadınlara göre daha istekli hale getiriyor, ama kadının isteklisi erkekten daha can yakar o da bi gerçek :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında demek istediğim buydu işte, yüzde olarak düşünürsek evet erkekler daha isteklidir ama istekli bi kadın ve istekli bi erkek düşündüğümüz zaman bence kadının daha şiddetli
- +1 yıl
işte o kadınlar da candır can <3 :)
Soran+1 yılistekli kadınlar nedense evlilikte harcanıyo, 35i geçen erkeklerin çoğu isteksiz oluyo ya da istekli olsa bile eşinş doyuracak kadar değil
- +1 yıl
bizimki de benden şikayetçi, sürekli istememden, sırnaşmamdan, elleşmemden falan. ona kalsa 10 günde bir iki haftada bir anca. ki zaten 10 gün de geçti aradan şaka maka. burada doyamayan ben oluyorum :(
Soran+1 yılkaç yıldır evlisiniz? ilk baştada öyle miydi
- +1 yıl
10 yıldır evliyiz. ilk başlarda pek sıkıntı olmuyor. cicim ayları bitince, bi de üstüne çocuk olunca kaçınılmaz sonuç bu oluyor.
En İyi Cevaplar
Kadınlar o konuda 1 puan önde, erkeklerde az değil, iki istekli bir olursa süper olur biri istekli diğeri az istekli olursa o durumda istekli eli orada deli dana gibi gezer, veya bakarsa eli orada günde 5 posta el arabası yapar inşallah tencere kapak birbirlerini bulursa ateşler soner
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha güzel anlatım
Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Bence kadınlar... Ama kadınlar erkekler gibi değil. Erkek neredeyse her kadınla yatabilecek pozisyonda olduğu için abaza oluyor ama kadın seçicidir bu konuda. herkesle yapmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar sürekli inkar çabasında hiç Kadın kolay kolay rahat olmuyor bu ülkede adı çıkmamasından mı İslam kültürü etkisi mi yoksa korkuyorlar mı herkese rahat olamıyorlar mı bir türlü çözemedim birde Erkekler cinsellik konusuna girince Erkekleri abazan sanıp engelliyorlar bir şey yapmadığı taktir kibar şekilde konuşana bile haz etmiyorlar tuhaflar Türk Kızları herhalde cinsellik bu ülkede geride kalmış :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadınlar daha istekli daha doyumsuzdur ama açığa çıkarmazlar. erkekler sabırsızdır hemen açığa çıkarır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliği keşfedemiş bir kadınla kıyaslanırsa erkekler. eğerki cinselliği keşfetmişse erkeklere fark atar
10 Yorumla
+1 yılYa sslslsl harun abi birak bu isleri ya damacanaya kopege halleniyonuz aw nefes alsak tahrik etti diceniz tecavuzu mesrulastirmak icin dalgami geciyon abi
01 Yorumla
Soran+1 yılyuh konuyu nereye bağladın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. katılıyorum kadınlarda erkekler kadar istekli lakin güvenilir birini bulamadıkları için ve rahat rahat dile getiremedikleri için öyle sanılıyo. haklılarda üstelik
10 YorumlaBunda bence cinsyet ayrımı olmaz o ankı duruma baglı
10 YorumlaLibido yüksekliğine bağlı kim daha yüksektir Duruma göre değişir kişiye göre Sende durum nasıl
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kişilik ve libido meselesi bu yaa ama dediğin gibi bizden aşağı kalır yanınız yok :D
10 YorumlaKişiden kişiye değişir bu durum ama genelde kadınlarda erkekler kadar istekli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. KESİNLİKLE KADINLAR AMA SAKLAMA KONUSUNDA DA ÇOK İYİLER.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltartışmasız bu aralar kızlar daha fazla neden bilemiyorum mevsimselmi.
12 Yorumla
Soran+1 yılkedi miyiz abi😁
- +1 yıl
bilemedim bende dedim ya bu aralar fazla burada bile bariz önde
- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılGörselde erkekler öyle gibi görünür ama kadınlar daha isteklidir. Bir kadın olarak hak veriyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörselle hemen uyarıldıkları için erkekler, ama iş dokunsala geçince daha çok azan kadınlardır.
10 YorumlaNe konuda istekli olmak
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten anlamadın mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey karşılıklı işini iyi yaparsan ikisinde de istek olur. Böylece sevişmenin ve ilişkinin tadına varırsın.
00 YorumlaKadınlar. Ama erkekler açıkça söyler kadınlar gizler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kadın olarak çoğu erkekten daha istekli olduğumu düşünüyorum
59 Yorumla
Soran+1 yılal bendede o kadar
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya? Nasıl istekli olmazlar anlamıyorum. Ben dur desem de acımayacak devam edecek. Oral sekste boşalırken kaçmak isticem ama bırakmayacak tir tir titretecek. Doggy pozisyonunda kulağıma kufredecek kaçmak isteyince de nereye kaçıyorsun diyip patlaticak iki tane. Oralde kendini bogazima doğru ittirecek. Yani hem dovucek sonra da kucağına alıp sevicek beni böyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsa göre değişir ama bana göre kadınlarin libidosu erkeklerden çok daha kotu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha fazla istekli yükseldikten sonra direk gir içime diyen çok oldu
00 Yorumla
+1 yılDaha beni doyuracak kadın çıkmadı
10 Yorumla
+1 yılZaten kadınlar daha isteklidir ki
10 YorumlaBence kadınlar daha istekli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bazen doyuramıyoruz hadi hadii
05 Yorumla
Soran+1 yılovulasyon dönemindeki kadını doyurmak kolay değil
- +1 yıl
Hard ve hızlı yapıyorum. Bırakmıyor üstünden
- +1 yıl
Ovulasyon nedemek?
Soran+1 yılregl dönemi yaklaşınca hatta regl dönemi
- +1 yıl
Anladım birde sanki sırtımın derisini yüzecek neden yaparlar bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsiyetin pek etki edeceği şeyler değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar
70 Yorumla
+1 yılkadınlar yeter ki erkek uyandırmasını bilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben benden isteklisine denk gelmedim
00 Yorumla
+1 yılBu yarışa bir son verin artık ya 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılyarış değil burada kadınlar daha istekli diye övünmüyorum, yapı gereği ve normal fizyolojik durumdan bahsediyorum
- +1 yıl
İki tarafta eşit. Kadınların arasında oldukça istekli olanlar var mı? Evet. Erkeklerin arasında var mı? Evet
Soran+1 yılanlamıyorsun kıyaslama değil ama kadınlar daha istekli yani istekli bi erkekle istekli bi kadına baksak kadın her türlü daha istekli oluyo
- +1 yıl
Hangi kıstaslara bakarak bu sonuca vardın?
Soran+1 yılaraştırarak bide burdaki yorumlara bak
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum yani demek istediğim bir tarafın diğer tarafa kıyasla bu konuda daha istekli olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Görüşünede saygı duyuyorum hoşçakaall 👋🙋🏻♂️
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlar daha istekli %100
00 YorumlaSpesifik cevap yok şahsa göre değisir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle kadınlar daha istekliler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kıza bunu konuşur musunuz hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç kimse konuşmaz sanki sapıklıkmış gibi davranır herkes
Cevap sahibi+1 yılYok ya konuşan arkadaşlarım olmuştu anlatıyorlardı 😂
Erkekler
10 Yorumla
+1 yılKadınlar
10 YorumlaKadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende istek yok geri kalanı bilemem
00 YorumlaAma hep seksi kovalayan erkek 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet hatta bence kadınlar daha istekli
00 Yorumla
+1 yılKadınlar
00 Yorumla
+1 yılkadınlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar.
10 Yorumla
+1 yılEvet doğru
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem