Vardır ondada Bi bildiğimiz merak etme boş değiliz biz kadınlar hakedene öyle ya da böyle dersinizide veririz güç bedende değil beyindedir unutmayın bunu erkekler
hangisi daha doğru bilemiyorum. yarı yarıya her iki tarafa d hak veriyorum ben. her konuda, çok kalitesisz adamlar görünce, bi şekilde sizin bunlara denk geldiğinizi bilince, çok da haksız değilsiniz, ama , gereksiz duvarlar örüp , kendi tercih mekanizmanızla bazı belayı siz çağırıyosunuz
O neden biliyo musun? hoşunuza giden şeyleri size söyledikleri için. bişey duymak istiyosunuz, karşı taraf size onlar geliyo , snra balon sönünce, zaman ve insan kaybı oluşuyo. hakiki nefret , sahte sevgiden iyidir derler ya , ona gelemiyosunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Değişir kişiye göre bu
istek kısmını bilmem de, 100 de 90 ınız sahtekar o kesin
Vardır ondada Bi bildiğimiz merak etme boş değiliz biz kadınlar hakedene öyle ya da böyle dersinizide veririz güç bedende değil beyindedir unutmayın bunu erkekler
hangisi daha doğru bilemiyorum. yarı yarıya her iki tarafa d hak veriyorum ben. her konuda, çok kalitesisz adamlar görünce, bi şekilde sizin bunlara denk geldiğinizi bilince, çok da haksız değilsiniz, ama , gereksiz duvarlar örüp , kendi tercih mekanizmanızla bazı belayı siz çağırıyosunuz
İnsanlara güvenmek ıstiyorsun tamam diyorsun şans vereyim bu kişiye oda gelip hayatının içine edip gidince iyice güvensiz ve keskinlesiyorsun
O neden biliyo musun? hoşunuza giden şeyleri size söyledikleri için. bişey duymak istiyosunuz, karşı taraf size onlar geliyo , snra balon sönünce, zaman ve insan kaybı oluşuyo. hakiki nefret , sahte sevgiden iyidir derler ya , ona gelemiyosunuz.
erkekler hemen hemen her an istekli genelde ama yoğunluk daha düşük bence. Bir kadının maksimize olduğu zaman isteği; durdurulamaz olabiliyor.
Kadınlar isteklidir onlar isterse biz daha çok isteriz
İnanmam erkekler diyorum eğer sen de bana inanmazsan deneyelim 😅
eh yatıp bacak acınca daha istekli olunuyor :) üstteki adam bildiğin spor yapıyor :D
Kadın duygusal yaklaşır sevdiğini ister arzular erkek fark etmez kafasındadır
Erkekler.~☆
Kadınlar daha isteklidir sadece belli etmezler toplum gözünde kötü görünmemek için
kadınlar istekli ve doyumsuzdur
Kadından kadına erkekten erkeğe değişiyor
Kesinlikle kadınlar. Bende 2 güne bir istiyorum
Bence erkekler
Neden peki kadınalr 😀
Her ikisi de
Değişir be
Kadınlar
Erkekler
Kadınlar
Bence kadinlar öyle