Bilgisi olan var mı
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilgisi olan var mı
Bu şuna benziyor. Erkekler cinsellik ile karnını doyurmaya çalışırken, kadınlar ise cinselliği bir tatlı niyetine görüyor. Duygular, heyecan, aşk, önemsenmek gibi duygular kadın için daha önemli.
2 tarafta istekli ama kadınlar kendilerini tutmayı başarabiliyor erkeklerin çoğunda bu durum oldukça vasat seviyede saçı uzun canlı görünce sulanan çok
Cevap
23Cevap
Kişiden kişiye değişir. Türkiye'de kadınlar biraz baskı altında olduğu için isteklerini dile getirmiyorlar pek. Çünkü yasak ve ayıp görülüyor maalesef
kadındaki istek erkekleri kesinlikel katlar kadınlar tutku için sevişir erkek sırf yatmak olsun diye yatar
Kadınlar çünkü kadınlar daha çok zevk alıyor cinsellikte biz 3 isek onlar 10 kat zevk alıyor o yüzden kadınlar diyorum
Kisisine gore degisir ama erkeler ortalama 70 se kadinlar ilk cinselliklerini yasayana kadar 40 50 civaridir ama yasadiktan sonra 90 100 olurlar
kadınlar söylemez gizli saklı yapar erkekler yapamadığı şeyleri abarta abarta anlatır
Kadınlar tv lerde görüyoruz dna testi yaptıran dolu
Erkekler gibi görünüyo ama asljnda kadınlar sanırım
Kadinlar ama belli etmez erkek belli ader abaza derler belli etmez gaymisin derler 😅
Tabikide sizler doymak bilmiyorsunus bizde öyle ama sizler aşırı fenasiniz
Kadınlar daha çok istekli toplumsal baskıdan dolayı erkekler gibi hür dile getiremiyorlar
Kadinlar asla doymaz hakkini verebilecek erkek sayisi cok az bende o kucuk yuzdenin icindeyim guvenen varsa tabi
Bilimsel aciklamalarin oldugu konuda kişisel görüşün önemi yoktur tabiki kadınlar
kadın ama belli zamanlarda ve belli durumlarda olup, içinde bastırmasını daha iyi biliyor
Kapalı kadınlar
Kadınlar kesinlikle
Cinsiyetle alakası yok ki bunun. Kişisel bir şey
ne kadar istekli olduğuna bağlı
a z g i n yazmıştım
Sözde erkekler özde kadınlar çok fena
Kadınların eline su dökemeyiz...
İkisi de. Kadınlar daha iyi gizliyor bence
Eşit
Kişiye göre değişir
Kadınlar
Kişiye göre değişir