Ben bakireyim. Flörtüme güvenmediğim için ilişkiye girmedim onunla. Ama aşşşırı istiyorum. Onunla küçük küçük öpüşmek bile dünyalara bedel. Bi süre sonra şehir değiştiricem onu nasil unurturum ben😖😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de belli bir süredir birisine bağlıyım yaklaşık bir yıldır hatta hiçbir cinsel temas olmamasına rağmen ama öyle bir çekiyor ki onu düşünerek mastürbasyon yaptığında mesela böyle değişik sanki beni yerden yere vuruyor muş gibi bir his ama o kadar zevkli ki anlatması mümkün değil tenine hasta gibiyim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamada cinsel ilişkiye girsen anlarımda girmediğin halde bu kafayı nasıl yaşıyorsun platonik aşk benzeri bir durum bu galiba
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğiniz insana nasıl bu kadar bağlanabiliyorsunuz anlamak güç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarın googlede kızlık zarı ameliyatı diye arattırıp 10 bin tl bayılmak istemiyorsan uzak dur.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kızlık zarıymış a*ına kodumun. Kes be cahil köpek git burdan
Cevap sahibi+1 yılegonu git an. a... da yaşa. burası egonu yaşayacagın platform değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim şuanda çıldırıyorum hatta ama seviyorum hala aklımda
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnana ol
+1 yılBolca mastürbasyon yap.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon kardeş onunla bu bir mi ya
- +1 yıl
Tabi ki değil ama kesinlikle iş oralara gitmesin. p*rno izle ve mastürbasyon yap. rahatla... hatta neyse
- +1 yıl
@metehanaslanoba kardeşim sen bu kız çocuğuna bakma. ana başta değil baba başta değil ortalıga salıyorlar bunları sonra toplumu rahatsız ediyor bunlar. afganlar neyse benim gözümde bu tarz resimsiz karaktersizler de öyle.
- +1 yıl
@SonModelUye ne yapmışım ben 22 yaşındayım. Anne babama ihtiyacın yok. İstediğim soruyu paylaşırım burada denetleyenler var. Belki ben toplumun bazı konularda görüşlerini öğrenmek istiyorum. Ya da amacım bambaşkada olabilir. Ama sizin gibi çirkin kızlık zarı ifadesini kullanan, kadınları cinsel anlamda bastıran ezmeye çalışan kesim asıl sizsiniz yüz karası benim kimseye zararım yok ama sen sığ düşüncenle gayette zararsın
Düşünme aklına getirme
00 YorumlaBakireligini bozmadan sevis 🙂
01 YorumlaBozmadan birşeyler yaşayın.
00 YorumlaÇok zor benımle ancak unutursun
00 YorumlaUlan bi zar diosunuz di mi icinizden hehe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka birini bulunca unutursun
00 YorumlaZor unutursun
00 YorumlaNiye unutmak istiyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz