Eski sevgilimi çok sevdim ilk beni gören tavlamaya çalışan oydu çok koştu peşimde neyse sevgili olduk sonra ayrıldık fakat görüşmeyi hic birakmadik ne zamam canı istese yazıyor sanki sevgiliymiscesine buluşana kadar günlerce konuşuyoruz beni bi şekilde ikna edip beraber oluyoruz güzel bi gece geçiriyoruz işi bitince gidiyor 2 hafta toz duman oluyor bu döngü 2 senedir böyle gidiyor 🥺Merak ediyorum nasi nefes nefese kaldığınız beraber sarılarak uyuduğunuz birini sevemiyorsunuz. Onun için yapmadığım sey kalmadı tüm masraflarına ortak oldum benzin parası yap dedim 200 tl verdim daha bugün ayrılırken🥺her bana geldiğinde elimden geldiğince ona yemeğinden tut kahvesine kadar ben ödedim çabam azcık beni sevsin diyeydi ama yok olmuyor. Beni başkalarından kıskanıyor uslu dur diyor mesaj geldiğini görsün trip atıyor vs aklım ermiyor yaptıklarına ne benimle sevgililige yanasiyor ne de birakabiliyor. Antidepresanlarla ayakta duruyorum ruhen çok yıprandım nasıl bi yol izlemeliyim yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Cok net konuşuyorum engelliyorum vs ama bi şekilde bi yerlerden ulaşıyor yine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar