Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı ben senin sevgilin üstelik bakirmiş bu daha berbat bir durum bu hastalıktır kardeşim geçmişi kıskanma hastalığı ingilizce bir ismi var hatırlayamadım şimdi burda en büyük hata senin sen bu durumu anlatarak özelini anlatarak onu daha çok alevlendirmişsin anlatma özel anlardan bahsetmek o daha fena yapar bende aynı durum oluştu sevgili kardeşim eşim dürüst olmak adına en başından anlattı bende karşı koymadım seviyordum gerçekten evlendik uzun yıllar oldu senin yapman gereken o zaman sen yoktun demek geçmişi geri getiremem demen ve artık biz varız demen gerekli seni tanıyacağımı bilsem asla kimse ile olmazdım diyeceksin ve sakın bir daha özel şeylerden bahsetme bu konuları sorarsa biraz sıkıl ve bozul bak biz eşimle baya inişli ve çıkışlı bir süreç sonunda evlendik hep bu ayrıntı olayına girdiği için oldu bende meraklıydım sordum oda saf anlattı bende iki damla kan görme sevdalısı olmadığım halde ve geçmişimde kadınlar olduğu halde etkilendim adam bakir diyorsun onda daha beter olur kaldırması zaman alır çok kavga edebilirsiniz sabırlı ol sana sorular soruyormu ara ara kaç kişi ile oldun nerde yapıyordunuz gibi abartıp seni ilk kim orgazm etti gibi bu hastalıkta bu sorular abartı düzeye erişebilir zamanla geçmişi yüzüne vurma çok olur en beteri evlenirsiniz daha beter olur her kavga ve en ufak tartışmada yüzüne vurulabilir geçmiş bu en tehlikelisidir evlilik yolunda bir ilerleme olursa bu durumu çözmeden sakın bir yola çıkma ona karşı aşkını sevgini sadakatini hep göster bunu eksik etme ve en büyük tehlike bu eskiden olduğun erkekler ile bir irtibatın hiç kalmasın her türlü engelle biri bir mesaj atmıştı eskiden eşime büyük problem çıkmıştı sen kopmadınmı diye biliyorsun erkek milletini bir şey içer bir yeri kalkar tekrar mesaj atar sosyal medyada yazar olur olmadık başın ağrır ben bunları çok taktım kafaya ve çok kavga ettik çok çektik bu eskiler muhabbetinden sen hiç istemesen bile yazar arar bu erkek milleti buna çok dikkat et aklına bir şey takılırsa yaz cevaplarım hatta son durumu yaz merak ettim çok çeken bir insan olarak bizim içimizde bir kimya var bunu daha çözen olmadı nasıl bir beladır geçmiş olayı çözülemedi bir daha yazıyorum sakın özel şeylerden bir daha bahsetme !!!
118 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden sohbet edebilir miyiz.. beni ne kadar mutlu ettiğinin farkında olsan keşke dostum.. sen gibi kimse anlayamaz şu anda durumumu... hemen anlatıyorum inşallah okurken bunalmazsın, Allah razıolsun uzunca yazmışsın her şey tıpa tıp aynıı
Soran+1 yılYaşı yenice 24 oldu. Bende yeni 21oldum. Farklı sehirlerdeyiz. birbirimizden.
Tanıştığımız da cinsel muhabbetlerimiz olmazdı, bu konularda alevlendik ve cinsel sohbetler etmeye başladık. Ardından bi süre geçti “uzaktan iliski zor bir şey zamanında büyük konuşmuştum hatta yaşadığın şehirde okudum üniversiteyi, hiç kimse beni buraya geri getiremez dedim iğrendim o şehirden ama tesadüfe bak simdi..” dedi. Sonra iliski başladı, “ah kim bilir ne zmn buluşuruz zor bu iliski türü” derken kısa süre içinde yaşadığım şehre geldi, maddi olarak da harcama yaptı, kuruş harcatmadı. 3 gün kaldı, (anlarsın) yakın iliskimiz oldu. Dedi ki “ben yapmadım hiç biliyorsun bak gözlerim bile doldu, kendimce doğru kişiyi bekledim, seninle oldum, senin oldu mu önceden “ dedi ellerimi tuttu birleşme sonrası. Bende “olmadı.. valla” dedim. (Valla kelimesini bu kdr basit kullanmazdım, ama cidden o an’ı mahvetmek olurdu bu..) ardından birkaç gün geçti o yaşadığı şehire dönünce telefonda baskıladı bu durumu “ağzın hyrr dese de gözlerin korkuyordu sanki, işte anla sorma yaptım ama sorma diyordu sanki gözlerin” deyince bende açıkladım. “Bak geçmişte de bi kızla tanıştım, gizledi anlatmadı vicdanı sızladı anlattı terk ettim ama seni kayıp etmek istemiyorm yarın bigün vicdan eder anlatırsın dayanamam su an hazmedebilecek konumdayken nolur anlat bak hoşlandım sonra asık durumuna ordan da bağlanma durumuna geçtim sana karşı“ dedi.
Soran+1 yılBen de açıkladım, nasılsa gözlerimden anlamıştı. ( bu arada yanlış anlama gav*t değil elbette ancak telefonda sanal cinsellik muhabbeti yapar kendini tatmin ederken eski cinsel geçmişimi duymak zevk veriyordu ama bosaldıgından sonraki anlar da pişman olup “anlattırmasaydım ama seni ve kişiliğini de tanımak için anlattırıyorum o an cidden zevk veriyor sonradan içimi sızlatıyor, nefes alamıyorum” dedi. Bende yapmayalım o zaman böyle dedim. O da “mesafe var, iliskiyi böyle yürütmek zor , cinselligi böyle halledelim zevk veriyor duymak ya, sorun yok” diyordu ama kıskandıgını da belirtiyordu
Soran+1 yılSonradan tekrar geçmişim ve detayından zevk aldığı için dedi ki “zevk modum açıkken dinlediklerim o an acı vermiyor zevk alıyorum, olay bitince deliriyorum kıskanıyorum, kendimi kıyaslıyorum, doyurma içgüdüm de var seni , ayrıca kötü his etttiriyor nefesim sıkışıyor “ dedi. Tekrar geçmişten ısrarla konuşmak istedi. O an tahrik seks modunda değilmiş yani normal modda imiş, anlattırdı. Sonra aradı beni “sesini duymak istedim duymasam hakkımızda kötü bi karara varabilirdim azıcık sevmesem seni hadi ordan git derdim ama yapmayalım bi daha kapatalım bakalım buu konuları. Hazmedebilecek miyim bakalm hazmedemeyebilirimde “ dedi. Bende “Allah tovbemi kabul eder etmez ama böyleyken böyle. Mutlu olduğun zevk aldığın için anlatıyordum biliyorsun yoksa geçmiş ile yaşamıyorum geçmişin geçmesini istemesem o anlarda kalırdım. Şu an aitim sana “ dedim. O da evet dedi “düşününce evet bana aitsin, üstelik kendi kendime anlattırdım, ama anlamadığım şekilde nefesim sıkıştı benim sakındıgım insana dokunulduğunu düşünmek sinirlendiriyor ah be yapmasaydın bu kadar da diyorum, ya da kendimi azarlıyorum keşke yapsaydın geçmiş de kızlarla, eşit olsaydık da geçmişinin kirini kafama takmasaydım ama geçmişinde de ben yoktum farkındayım “ dedi. Bunları derken bi ara telefnda agladı (gözyaşı belli etmeyen birisiydi hep). Bende “yanlış olan bnmki öyle deme “ dedim.
Soran+1 yılKapatalım hani bu konuları cinsellik zevk için bile olsa bahsetmeyelim eskisi gibi falan dedi. “ bakalım bahsetmeyinve hazmedecek miyim edemeyecek miyim” vs dedi. Onayladım. Ayrıca 2. Olarak diyor ki “ben oraya geldiğimde cinsel birliktelik sonrası elinden tuttuğumda sana daha önce yaptın mı bak ben yapmadım diye seninle konuşurken gözlerim dolduğunda ellerim elindeyken yemin ettin yapmadım dedin tamam anlıyorum korktun belki ama kendimde hata arıyorum neden söylemedi diye , seni de kusurlu buluyorum kırılıyorum “ dedi. Ben de “haklısın da o an söylesem iyi de olabilirdi kötü de, aglayabilirdim “ deyince “tmm biliyorum, mahrem kolay bir şey değil anlatmak ama..” dedi. ( BU MUHABBETLER Bİ SÜREDİR DÖNÜYORDU AMA BU SABAH YİNE BUNLARI KONUŞTUK )
Soran+1 yılBu arada gav*t değil elbette geçmişimden zevk alsın ancak diyordu ki “sen anlatırken kendimi o kişi yerine koyup düşününce seninle olduğumu düşününce zevk alıyorum.. ama olay bitince bosalınca bomboş bakakalıyorum kalbim sızlıyor gözüm doluyor nefes alamıyorum “dedi. Bende dedim ki “tmm kıskanmaktan oluyor o elbette, anlatmayayım ama ısrar da ediyorsun ayrıca geçmişe yönelik fantezi gibi mi kullanıyorsun psikolojik olarak “ dedim. O da cevap verdi “hayır öyle bi zevkim yok sadece o anları beraber yaşadığımızın hayali ile zevk alıyordum yoksa deliriyorum mantıklı kafa ile dinlersem midem kalkıyor “ gibi şeyler dedi. Ama bugün bu konuları tekrarlamama kararı aldık (geçmişi anlattırmayacak yani). Bugün is yerinde çalışıyordu pek aramadı eskiden hep konuşurduk, belki meşguldür dedim. Çıktığı saat mesaj attım “sesini duyarım az kaldı” diye o da cevap olark “arayacağımı nerden çıkardın” dedi. İlk defa. (Sinir etmeye çalışıyor olabilir ) sonra sağ olsun aradı. Biraz konuştuk kapadık sonra da mesaj attı biraz uyucam canım dedi son sohbet böyle oldu bugun
Soran+1 yılSiz nasıl astınız bu durumu? Ona nasıl yardımcı olabilirim. Gerçekten kişi içinde zor anlıyorum. Mesela diyelim ki geçmişimde cinsel birlikteliğimin araba da olduğunu dedim diyelim. Diyor ki “filmde öyle bi sahne gördüm aklıma geldi fena oldum “ veya “dışarıda tarifine benzer bir şey gördüm aklıma geld” gibisine diyor. Bilmeliydim böyle olacağını ancak detay vermezsem ciddi mana da “bak yalan söylersen anlarım ve bitmiş bil” diyordu. Mecbur söyledim. Bi cümlesinde de “gücümden şüphem yok onlardan iyi olacağım” gibi bir şeydi. Ayrıca cinsellikte ilki olduğu için telaştan dolayı sıkıntı oldu. Prezervt takmaya çalıştıkça sertleşmiş halini defalarca kaybetti konsantre gittikçe. Bende hep yardımcı oldum. (O anlar bilmiyordu geçmişi) sonradan dedi ki ve hep de der bunu “sen o an amaaan bu ne desen erkekligimden şüphe eder kötü olurdum sağlıklıyım ama olmadı o an takmaya çalıştıkça ve stres yaptıkça tam is üstüne geçince küçüldü ama destek oldun başkası olsa döner uyurdu” dedi. Bende bu bi problem değil severek halletmeye çalıştım dedim. “Gücün saglıgn yerli yerinde sadece Konsantre zorladı bizi o an “ dedim o da dedi ki “anlattıkların içinden gücüme giden de cinselliginde geçmiş de cahilmissin korunmadın, ama benle aşırı derece korundun elimi bile yıkamadan dokundurtmadın şeyine “ dedi. Elinde sprem olma ihtimaline karşı (binde bir de olsa bulaş olabilir sonuç da ) ve “anlıyorum korunmak için ben senden bile hevesliyim erkek halımle ancak yaptırmadın bana işte “ dedi. tamam elbet korunacağız ama bende korunmadan istiyorumder gibiydi. Kötülüğümüz için demiyorum değil dikkat edelim öyle yapalım dedi. Hatta iliski arkadan oldu mı dedi yok hayır ancak zorlama oldu deyince “ben giricem biraz zevk için değil zevk de alırım bence ama psikoloji olarak istiyorum galiba “ dedi. Durumlar bu :(
Soran+1 yılBeni anlarsa sen anlarsın başkası anlamaz.. Allah gönderdi seni..
Soran+1 yılBu arada bide “gelecek icinde fazla dusunuyorum yani kavga ettigimizde ağzımdan cıkarmamam gereken laflar çıkarırsam bu konuyla geçmişine dair veya içimi dökmez içime atarsam bu sefer de kötü” dedi. Bende dedim herkes kavga eder ama tolerans lazım bi taraf susar dedim ama kötü laf etmezsin dedim tmmda kavga edersek diyorum istemsizce dersem diyorm misal evlenmis olsak bitirmezmi bu davranış evlilgi vs dedi. Kısacası aklıma geldikçe yazdım sana.. iç döktüm. Bunlar oluyo sohbetlerimizde kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeş
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sizin durum bizden farklı biz 30 lu yaşalarda evlendik böyle sizinki gibi telde falan konuşma geçmedi hiç benim burnuma biraz bu çocuk bu anlatma olayını fanteziye dökmüş kokusu geliyor açıkçası eşimin geçmişi anlatması bana gayet ciddi bir şekilde gerçekleşti bende ciddi bir şekilde dinledim öyle anlat bakıyım geçmişini dinleyip zevk moduna geçeyim şeklinde bir insan değildim kesinlikle eşimde öyle anlatmadı bana zaten kaç kişi oldu dedim 3 dedi bekaret verdiğim sevdiğim ilk erkeğim aldattı ciddi biçimde dedi ve ayrıldım dedi sonra daha olgun efendi biri ile sevgili oldum oda evli çıktı ondanda ayrıldım dedi 3. Arkadaş gibi çıktı onlada gerçek sevgili olamadığım için ayrıldım dedi ciddi bir yolda ilerlerken nişanlanıcaz bir ay var sana bişey söyliyecem dedi 4. Vardı onu söylemedim dedi niye söylemedin dedim çok kısa bir ilişkiydi dedi o yüzden söylemedim dedi bende bir film koptu benimle dalgamı geçiyorsun sen dedim 4. 5. 6 cı söyle dedim ulan ben nasıl bir insanla beraberim dedim yemin billah etti anasını babasın ölüsüne başka kimse olmadı diye ben hem dürüst olduğuna taktım hemde yalan söylemesine taktım
Cevap sahibi+1 yılSonra çok kavgalar oldu tel numaralarını silmemiş ve sosyal medyalarını silmemiş sen dedim niye silmedin bunları yedek mi tutuyorsun bunları benle beraber beraber evlenmeyi düşünüyorsun bunlar niye kayıtlı halen çok pişman oldu tel değiştirdi sosyal medyayı kapattı sıfırladı ama bunları yapmadan önce başınada şu geldi 2. Sevgilisi mesaj attı benimle olduğunu bildiği halde bu büyük kriz yarattı aramızda ayrılıp herşeyi bozacağımı düşündü anne babasınında eski yaşantısından haberi yoktu çünkü onların öğrenmesinden ödü kopuyordu bu arada halende öyledir çok korkar anlayacağın özelini anlattı ama beni tahmin edersin belki olgun yapıda bir insanın onun sevgilerinin onu şöyle böyle yapması bana zevk değil acı verdi anlayacağın asla açıklamalarında seks olaylarının çok ayrıntı olayından bahsetmedi şöyle soktu böyle yaptı gibi kendiside inanılmaz ayrıntıya girecek kadar çocuk yapıda biri değildi ben sormadımmı sordum tabi
Cevap sahibi+1 yılOda başlarda ufak tefek ayrıntı olayları anlattı atıyorum hiç korkmadınmı hamile kalıp rezil olmaktan falan diye ailene maddi durumunda çok iyi değil eve ben hamileyim falan demekten korkmadınmı dedim ben hiç korunmadım onlar korundu dedi bu gibi ayrıntılar bizimkisi anlayacağın başka bir ayrıntı mesela adamın evinde kalıyor annesi evde hiç utanmadınmı dedim benim annem evdeyken benim kalmadın hiç dedim bu gibi şeylerede taktım senin annen ciddi bir bayan o yüzden kalmadım dedi beni geçmişi silmek için kullanıyormusunda dedim yüzüne ama öyle değildi seviyordu beni ben bunu hissediyordum gerçekten anlayacağın ben seks anlarını en ince ayrıntısına kadar anlatma ve benim bundan zevk almam gibi bir şey söz konusu değil seninki bundan bir nevi zevk alıyor gibi bu tehlikeli bir durum sana söyliyim
Cevap sahibi+1 yılBana göre siz olamazsınız sanki bu muhabbeti kapatmaz bu çocuk biraz abartı soruyor her şeyi ayrıntı şeklinde anlat talebi geliyormu sana nasıl yaptı seni evirdi çevirdi mi gibi? anal oldumu gibi böyle çok ayrıntı soruyorsa bu iş yaş fanteziye dönüştürmüş oluyor kafasında kanımca bu arada sen kaç kişi ile oldun hepsini anlattınmı? Ona aktif cinsellik olarak diyorum eski oldukların ile irtibatın kaldımı yatmak kalkmak için mesaj atar ararlarmı halen? bu büyük tehlikedir bir mesaj bile görse büyük sıkıntı yaratır başa dönersiniz sonra bu sefer abartır daha çok soru sorar sonra ve ileri boyuta geçer saniyeleri sorar nasıl girdi ilk sefer bile diyebilir şaşırır kalırsın sana naciz hane tavsiyem bu çocukla olamayacağınızı tahmin ediyorum hayatına başka biri biri girerse yarın bir gün hiç bir ayrıntıdan bahsetme sakın bir kişi oldu de yeter ve sakın laga luga konuşma ve çok ciddi ve katı ol bu konuda tel değiştir sosyal medyanı sıfırla yeniden aç abi bir şey olmaz beni kimse aramaz deme bir ciddi adam olur benim gibi
Cevap sahibi+1 yılGeçmişi takmaz sever fakat eskilerden gelecek bir mesaj teli kaldıramaz ve sana güveni sıfır olur biter gider ben onun bu durumu aşacağını tahmin etmiyorum sende büyük hata var zaten filim gibi anlattırmış sana sende anlatmışsın büyük hata bizde seks ayrıntısı asla olmadı dediğim gibi ben onun yalanına taktım güncel olaylara yorumunu taktım atıyorum bir bayan tanıdığımıza karşı yorum yapıyor bir gün sevgilisi ile kalıyormuş yatıyormuş ulan diyorum sen ne yapıyordun eskiden sende aynıydın sen şimdi niye kadını eleştiriyorsun diyordum öyle bön bön kalıyordu anlamıyorum bu bayanların kafası çalışmıyormu? Dediğim gibi ayrıntılar olunca iş bok oluyor sakın bir daha bahsetme anlat derse ayrıntı isterse kop ondan bence evlensen ne olacak sana söyliyeyim bu sefer de ben mi iyiyim onlarmı iyiydi diyecek moralini bozacak yaz bana bir açıklığa çıkabilecekmiyiz bakalım sorularımı cevapla bu arada bizi anlamışsındır umarım benimkinin anlstması ciddi bir çercevede oldu anlayacağın
Soran+1 yılBılıyon mu artık benle cnsel konusmak istemio sanırm. “Dokunmazsam acı cekmem” gibi bisey dedi ve diğer cümlesi de şu oldu eski ben yok artık dedi falan neciddi ne gülerek. İkisinin de orta tonunda söyledi ama sesinde de burukluk vardı elbet
Soran+1 yılArtıkın cnsellk yok falan dedi. Böyle değismesi neye isaret kı
Cevap sahibi+1 yılSevgili kardeşim seni istemiyor artık ! Bu adam senin anlatmanı verdiği ayrıntıları bir fanteziye dönüştürmüş açıkçası baksana sen anlattıkça adam zevk duyuyor bence bırak gitsin. Şimdi sen benim şu tavsiyelerimi dikkate al tabi kabul edersen yeni bir sayfa aç kendine bir defa yazdıklarımıda cevapla kaç yaşındasın? Kaç kişi ile oldun bu zamana kadar? Bu kimse ve ya kimseler nasıl adamlar? Seni rahatsız ederler mi arada. mesaj falan atarlarmı tel açarlar mı? Bunlar ile bir en ufak bile olsa bir irtibatın var mı bunlar ile tamamen koptunmu kopmadıysan her türlü kop sakın konuşma görüşme sosyal medya dahil her yerde engelle aklına gelecek her alanda eski beraber olduğun kişileri ile arkadaşın dostun dahil bundan sonra kimseye anlatma dertleşme bu konular ile kimseyle. Geçmişini sıfırlamanı tavsiye ediyorum sana hep yazdım sana yeni bir aşka elbet bir gün yelken açacaksın elbet bir gün ve her zaman yazdığın gibi (geçmişi ile bilgi ve ayrıntı özel an bu konulardan sevgiline eş adayına veya eşine sakın bahsetme) tamam dürüst ol ve bir kişi oldu de yeterli oda bir hataydı demen yeterli anlaşamadık ayrıldık de o kadar fazla konuşmanın ne kadar zararlı olduğunu sende bende öğrendik artık sanırım ve bir konuda şu bir erkek sana cinselik muhabeti yapıyorsa ilişkinin başında o bilki ciddi bir erkek değildir bir bayandan gerçekten hoşlanan adam asla cinsellik konuşmaz sen konu açmadan senin yanında olman yeter ona ve her zaman ciddi bir bayan ol oturmasını kalkmasını bil ve bakire değilim diye her karşına çıkan adama benimle evlensin diye her isteğini karşılama bakire olmadığın için kendini yenik sayma sakın benim eşim bu konuda çok katıydı mesela ben bir gün sormuştum bu adamlar ile yatıp kalktın pişmanmısın dedim yo pişman değilim isteyerek yaptım demişti güm diye ben pişmalık bekliyordum şaşırdım böyle diyince ama arada ekliyordu seni keşke daha önce tanısaydım diye durum bu anlayacağın ileride biri olursa yeni bu tavsiyelerimi uygula inşallah netice alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılolamayız. o kendi kafasında halledecek anladın mı. izin ver eğer sevgisi ağır basarsa geçmişini unatacak ve sana sarılacak ama sende geçmişini anlatmayı bırak olur mu çünkü geçmiş. geçmiş her zaman geleceği kirletir. şu an ki sevgilinleysen geçmişini sil, silemezsen de rafa kaldır. ama ağır bazmazsa yapamazsa diyecek ki sana dokunurken hatırlayacam. sarılırken hatırlayacam yapamayacam özür dilerim diyecek hayatından çıkacak belkide sen tecrübeli olduğun için yatakta ondan zevk almayacaksın. yani çekim giderse gidin yapacak bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ve onun yaşı kaç?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o da 24.. evvelinde benim geçmişim gibi bir geçmişi/yakınlaşmaları olmamış. Kendini hep doğru kişiye sakladığını söyledi. Son anda artık karakterim bozuluyordu yıpranmaktan ama sen çıktın, doğru insan oldun, ilkim oldun dedi. Cinsel İliskimiz sonrasında da dedi ki elimi tutup “oldu mu bak beraberliğin anlat” dedi. Ben geçmişten pişman ve üzülen bi insanım. Geçmişimde hayatım zaten kötüydü su an ki yeni açtığım sayfaya neden pislik süreyim dedim, açıklama yapmadım
- +1 yıl
sonuçta o da seninle sevişmiş. Nasıl biri olduğunu da biliyormuş.
Soran+1 yılArdından birkaç gün geçti tekrar sordu. Bak vicdan yapar sonra anlatmak istersin sevgimize yazık olur kaybedemem seni su an anlat dedi. Mantıklı dedim anlattım. Başta tamam dedi. Cinsel geçmişimi anlatırken sanal seks yapıyorduk yani zevk alıyordu aynı zamanda zevk alsam da geçmişinden de kıskandığım oluyor diyordu. Hosuna gidiyordu. Dün tekrar bi tecrübemden ona bahsettim isteği üzerine sanal da seks muhabbeti yaparken , bozuldu. (Uzak mesafe de yaşıyor, ama önceden buluştuk beraber olduk vs )
Bozulma sebebi de ; “bu sefer anlattığın anını çok istekli anlattın” dedi. “Biz bile senle o kdr şey yapamadık tamam başta geçmişi ben yoktum hesap soramam diyordum sonra bozuldum kızmak bağırmak istiyorum neden yaptın diye “ dedi. Haklısın dedim pişmanım tövbemde yanımda ol dedim. Geçmişi zaten sildim dinlemek istediğin için arzun var diye anlattım dedim. Kusursuz görüyor kendini, cinsellik açısından perhizini iyi yaptığı kendince doğru insanı gördüğü için. Ben erkek olarak böyleysem, kadın olarak tutmalıydın diyor nefsini. Haklısın tamam da, hatasız olarak herkes sever beni, ne farkın kalır el alemden? Demi..
Soran+1 yılSevismeden Sonradan öğrendi cinsel geçmişimi ve derinliğini. Başta sindirebiliyordu, sonradan yukarı da da anlattığım şekilde gelişti olay.. dedim ki “bunu da atlatırız “ çünkü kusursuz iliski olmaz “bu sorun olmasa, başka sorunumuz olacak , atlatacağız böyle “ dedim. Sorunu küçümsemek değil amacım, ancak illa kavgalar , kızmalar küsmeler olacak. Hiç (abartmadan) darılmadan, itismeden kıymet bilinir mi
- +1 yıl
sonuçta sana baskı yapmaması lazım.
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Kendi de diyor “zorlama kızı kendi kendime diyorum ama anlattırdım işte başta sorun yoktu zevk bile alıyordum anormal bi şekilde ama sonradan kalbime oturdu sana başkalarının dokunduğunu düşündükçe “ dedi ve ekledi “çevremde anlatıyorlar bak kadın dediğin şöyle olacak die, tam anlattıkları gibisin, kötü anımda bile desteksin, kendi kendine düşünüp kurulmaa bazı şeylere diyip kendime kızıyorum bazen” diyor. Cinsel doyum veya diğer manevi anlamda da doyurduğumu söylüyor. Tamam anlıyorum üzülüyor cidden bazı şeylere. Erkekler kolay ağlamaz ağlasa da belli etmez telefonda ağladı.. dedi “burada olsan bi sarılsam biterki bu hisler ama mesafe olunca bazı şeylere ikna olmak zor “ gibi konuştu. Seviyoruz ama mesafeden de bitirmek istemiyoruz fazlasıyla emek de verdik. Ki ben inanırım , iliskilerde olan sorunları atlatmayı başardıkça güçlenir iliskiler. Acaba yaşından dolayı mı böyle sıkıntı geçiriyoruz erkekler geç olgunlaşıyor ya galiba.. kendimi cehennemi hak eden birisi gibi de görmek istemiyorum...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar