Sevgilimin geçmiş cinsel yaşamımı kafaya takmamasını nasıl sağlarım?

Kendisi bakir. Benim Bakire olmamam sevgilm için problem değil ancak geçmişte ki cinsel tecrübelerimi dinlemekten keyif alıyordu (kıskanıyordu da aynı zamanda) ama son zamanlarda bozuk atmaya basladi “anlattığın tecrübelerini cinsel modda zevkle dinledim ama sonradan üzdü, başta dindirebiliyordum sonradan sindiremedim, sevdiğim kadın neden geçmişinde birçok kişiye yakındı.. kıyamıyorum.. seviyorum ayrılamıuorum da ama ben bakirdim hep doğru insanı bekledim, senle oldum, bekleseydin keşke” diyip üzüntüsünü dile getirdi gerçekten çok üzgündü. Nasıl yardımcı olabilirim? Bu konuda galiba erkekler yardımcı olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış kelime yazmışım “başta sindirebiliyordum sonradan sindiremedim” dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bide “gelecek icinde fazla dusunuyorum yani kavga ettigimizde ağzımdan cıkarmamam gereken laflar çıkarırsam bu konuyla geçmişine dair veya içimi dökmez içime atarsam bu sefer de kötü” dedi. Bende dedim herkes kavga eder ama tolerans lazım bi taraf susar dedim ama kötü laf etmezsin dedim tmmda kavga edersek diyorum istemsizce dersem diyorm misal evlenmis olsak bitirmezmi bu davranış evlilgi vs dedi. Kısacası aklıma geldikçe yazdım sana.. iç döktüm. Bunlar oluyo sohbetlerimizde kardeşim.
Sevgilimin geçmiş cinsel yaşamımı kafaya takmamasını nasıl sağlarım?