İlk tanıştığımızda bana gurup seks yaptığı videoyu atmıştı sevgilisi ile olan cinsel içerikli fotoğraflar atmıştı anlatmıştı ya da şimdi sevgiliniz ama aklıma hep o anlattıkları geliyor ayrılmak istiyorum ama seviyorum ayrıldım bir ara ama dayanamadım
Güncellemeler
1 yıl
Ayrılmam mı gerekiyor şimdi anlamadım ahhahahahahaja
Sevgilimin benden önceki seks hayatını nasıl unuturum?
Erkeklerin degismiyecegini yedisinde neyse yetmisindede odur sozunu erkekler icin soylendigini hala ogrenemediniz ya gercekten neden boylesiniz yakin zamanda burada goruruz sevgilim benden gurup istiyor ne yapiyim sorusunu
o seni de gruba dahil eder. sen tek yetemezsin ona. çabuk geçer hevesi. gruba girmeyeceksen ayrıl
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
1 kadınla yapmıştı 2de erkek arkadaşı 1 kişiyle yaptılar 5 yıldır baraberiz 1 kere tek arkadan denedik bakireyim yapmak istiyorum ama o anlar geliyor aklıma vaz geçiyorum (benden 10 yaş büyük)
bir gün bir gurubun ortasında kalınca ya da ona attığın bir nudenın onun arkadas gruplarında gezdiğini anladığındakı pişmanliğın gözümün önünden geçiyor. SEVEN ADAM BÖYLE YAPMAZ!
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Önceden yapıyordu dedim yaaa 5 yıldır yapmıyor ben ona dedim gurup yapalım benle konuşmadı 1 hafta
valla ben iki kişinin yapacağı işlere fazladan kişi eklemeye doğru bakmıyorum. tercihindir saygı duyarım ama inana sevdiğin adam yanındayken sana birinin dokunmasından ya da başka birileriyle birleşmekten rahatsız olmuyorsan ne diyebilirim ki
Unutamazsın her yakınlaşma da o kizi da böyle tuttu dersin veya kızları
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
En çok aklıma gelen şey sevgilisine kırmızı iç çamaşırları giy demişti kırmızı ojeler 5 yıldır beraberiz her gün bana öyle giyin diyor ama yapmıyorum midem bulanıyor bana kadının o hallerini çekip atmıştı
O yapacağını yapmış zaten önceden kızlarla tatile gitmeler aynı evde yaşamalar kızları yıkamak evli kadınla olmak ne ararsan var 10 yaş büyük benden 5 yıldır yapmıyor eminim yani her dk konuşuyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
geçmişi düşünmeyin geleceğe bakın siz de
Sev sev senlede gurup yapar onuda baskasina gosterir zaten hep derim yurdum kizlari nerede karaktersiz serefsiz haysiyetsiz var gider onu bulur
Yaa değiştiğine inanıyorum 5 yıldır beraberiz
her harfinden haklılık akan bir mesaj
Erkeklerin degismiyecegini yedisinde neyse yetmisindede odur sozunu erkekler icin soylendigini hala ogrenemediniz ya gercekten neden boylesiniz yakin zamanda burada goruruz sevgilim benden gurup istiyor ne yapiyim sorusunu
Ya ben onla gurup yapmak isterim dedim ona bir ara ısrar ettim benle 1 hafta konuşmafı
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
o seni de gruba dahil eder. sen tek yetemezsin ona. çabuk geçer hevesi.
gruba girmeyeceksen ayrıl
1 kadınla yapmıştı 2de erkek arkadaşı 1 kişiyle yaptılar 5 yıldır baraberiz 1 kere tek arkadan denedik bakireyim yapmak istiyorum ama o anlar geliyor aklıma vaz geçiyorum (benden 10 yaş büyük)
önden de yapsaydınız bırakırdı seni zaten. ama evlenince gene gider o arkadaşıyla falan. ekibi bozmaz. ya da arkadaşını sana getirir sık sık.
Arkadaşlarıyla aynı ortama bile sokmuyor beni mesela bir erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarız bir erkek gözünden söyleyebilir misin
aşık değil , olsa arkadan yapmazdınız. o kişilerle irtibatını kesmeyecek ne yazıkki. geçmişi peşini bırakmaz. mutlaka senden de hevesi geçecek.
ilk tanışmada böyle bir şey gösteren biriyle sevgili mi oldun gerçekten :)
Öyle oldu :/
baştan yanlış etmişsin zaten
ne olmasını istiyorsan öyle yap :)
bir gün bir gurubun ortasında kalınca ya da ona attığın bir nudenın onun arkadas gruplarında gezdiğini anladığındakı pişmanliğın gözümün önünden geçiyor. SEVEN ADAM BÖYLE YAPMAZ!
Önceden yapıyordu dedim yaaa 5 yıldır yapmıyor ben ona dedim gurup yapalım benle konuşmadı 1 hafta
valla ben iki kişinin yapacağı işlere fazladan kişi eklemeye doğru bakmıyorum. tercihindir saygı duyarım ama inana sevdiğin adam yanındayken sana birinin dokunmasından ya da başka birileriyle birleşmekten rahatsız olmuyorsan ne diyebilirim ki
Unutamazsın her yakınlaşma da o kizi da böyle tuttu dersin veya kızları
En çok aklıma gelen şey sevgilisine kırmızı iç çamaşırları giy demişti kırmızı ojeler 5 yıldır beraberiz her gün bana öyle giyin diyor ama yapmıyorum midem bulanıyor bana kadının o hallerini çekip atmıştı
O çocuk rahat durmaz yarın yine yapar yanlış anlama sen vermezsen başkasıni bulur
O yapacağını yapmış zaten önceden kızlarla tatile gitmeler aynı evde yaşamalar kızları yıkamak evli kadınla olmak ne ararsan var 10 yaş büyük benden 5 yıldır yapmıyor eminim yani her dk konuşuyoruz
Yani bilmiyorum inşallah dediğin gibidir ama o çocuktan sana yar olmaz
Kızım senin videonu fotonu da çeker millete atar. Deli misin sen anında uzaklaş
Yok ya 5yıldır beraberiz bakireyim sadece seviştik
Başkasını bulursan onuda unutursun
Herkese verdiğim tavsiye
Demekki doğru yoldasın
Biliyordun niye çıktın o zaman
Yanlışlıkla sevdim
O nasıl yanlışlık ya
Yanlışlıkla çocuk olabiliyor da sevgi olamıyor muu
Tatma isteği olabilir mi daha çok
Sabada gurup yaptirmasin