Birini cinsel anlamda akıldan çıkaramama sorunum var, bunu nasıl aşarım?

Eski takıntılı sevgilimi sürekli hayal ediyorum o anlamda. Ve seviştiğimiz anları aklımdan çıkaramıyorum. Gece gündüz elimde olmadan gözümün önüne geliyor. Kendisini sevmiyorum 0 duygu, şikayet bile ettim onu avukat tutarak. Ama o anlamda çıkmıyor aklımdan. Cinsel anlamda onu düşünmeden tatmin bile olamıyorum. Sadece onu düşünerek olabiliyorum. İlişkimiz boyunca ona düşkün biri olmadım, ilgi ve alakam üst düzey değildi ve sırılsıklam aşıkta değildim, sadece hoşlantı duymuştum. Ama şu bir gerçek onu çok arzulardım ve onun eline tutmak bile beni tahrik ederdi. Sevmeye başlamıştım ki bana karşı davranışlarından, baskısından vs bitirdim. kaldı ki ondan önce çok ama çok sevdiğim sırılsıklam aşık olduğum kişi oldu hayatımda ve bazı özel şeyler yaşamıştık o bile gelmiyor aklıma hiç düşünmüyorum ona da 0 duygu ve onunla olan sevişmelerimizde çok tatmin olurdum ama dediğim gibi artık hiçbir anlamda benim aklıma bile gelmiyor. Ama bu her*f aklımdan gitmiyor. Kendisini sadece o anlamda düşünüyorum duygusallık yok, bu anlamda da düşünmek istemiyorum bunun sebebi ne nasıl kurtulurum? Kendisiyle yaşadığımız normal çok anlar var çok vakit geçirdik dışarıda, evde çok normal anlarımız oldu ama onlar aklıma bile gelmiyor (sanırım duygusal bi sey olmadığı için) ama cinsel anlamda hep o aklımda. Kendimi tatmin edecek oluyorum ama yapamıyorum ancak onu düşünerek olabiliyorum. Bunun nedenini çok merak ediyorum psikolojik bi sey ama nedir bu... Diyorum ki keşke denk gelsek son 1 defa da olsa yatsak. Sanki onunla yatsam bitecek bu kabus gibi geliyor.

Birini cinsel anlamda akıldan çıkaramama sorunum var, bunu nasıl aşarım?