Eski takıntılı sevgilimi sürekli hayal ediyorum o anlamda. Ve seviştiğimiz anları aklımdan çıkaramıyorum. Gece gündüz elimde olmadan gözümün önüne geliyor. Kendisini sevmiyorum 0 duygu, şikayet bile ettim onu avukat tutarak. Ama o anlamda çıkmıyor aklımdan. Cinsel anlamda onu düşünmeden tatmin bile olamıyorum. Sadece onu düşünerek olabiliyorum. İlişkimiz boyunca ona düşkün biri olmadım, ilgi ve alakam üst düzey değildi ve sırılsıklam aşıkta değildim, sadece hoşlantı duymuştum. Ama şu bir gerçek onu çok arzulardım ve onun eline tutmak bile beni tahrik ederdi. Sevmeye başlamıştım ki bana karşı davranışlarından, baskısından vs bitirdim. kaldı ki ondan önce çok ama çok sevdiğim sırılsıklam aşık olduğum kişi oldu hayatımda ve bazı özel şeyler yaşamıştık o bile gelmiyor aklıma hiç düşünmüyorum ona da 0 duygu ve onunla olan sevişmelerimizde çok tatmin olurdum ama dediğim gibi artık hiçbir anlamda benim aklıma bile gelmiyor. Ama bu her*f aklımdan gitmiyor. Kendisini sadece o anlamda düşünüyorum duygusallık yok, bu anlamda da düşünmek istemiyorum bunun sebebi ne nasıl kurtulurum? Kendisiyle yaşadığımız normal çok anlar var çok vakit geçirdik dışarıda, evde çok normal anlarımız oldu ama onlar aklıma bile gelmiyor (sanırım duygusal bi sey olmadığı için) ama cinsel anlamda hep o aklımda. Kendimi tatmin edecek oluyorum ama yapamıyorum ancak onu düşünerek olabiliyorum. Bunun nedenini çok merak ediyorum psikolojik bi sey ama nedir bu... Diyorum ki keşke denk gelsek son 1 defa da olsa yatsak. Sanki onunla yatsam bitecek bu kabus gibi geliyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bu durum bedne 1 yıldır var bir türlü gitmiyor aklımdan
Peki konusuyor musunuz
hayır bı anda bitti konuşamıyoruz da belkide o yüzden dolayı
Anladım. Biz de asla konusamayız. Bana çok kötü şeyler yaptığı için dava açtık ailemle. Bunlardan sonra asla. Ama işte... İnsallah atarız bi an evvel
valla inşallah benimkiisi de seninki gibi garip bir olay bir türlü atamadım içimden şu an olsa koşarak giderim yinede
Neden bu olasılığı kendin yaratmıyorsun. Ona yaz bence
yazma ihtimalim 0 cunki ihtimal dışı
Unutma ki bi kızı adım atarak etkilersin peşinden koş demiyorum sadece yaz. Hiçbir kız ilk adımı atmak istemez ve erkeklerin atması gerektiğini normal olanın bu olduğunu düşünür aksini söyleyen yalan söylüyordur
ya evet kesinlikle hakliisn katılıyorum sana ama kız Şu an o durumda değil evli kendisi nasıl yazayım
Hadi ya of çok kötü e peki ondan sonra biriyle yattın mı
İsterdim ama profilimi açamam maalesef
Biliyorum ve zaten sana yazınca sen de göreceksin profilimi ve bunu istemiyorum
tabi saygı duyarım
Ten uyumunuz vardı demek ki. Tekrardan ten uyumunuz olan birini bulmaya çalış.
Bir psikolog desteği iyi gelebilir... ya takıntı, ya da en tutkulu seviştiğin kişi o
Ya çok yoğun güçlü bir ten uyumun var ya da ağır köle ruhlu birisin
Bu normaldir bunun için ek bi işlem yapmana gerek yok cinsellik iyidir de yani bi süre sonra çıkar gider aklından
Çok hak veriyorum sana varya. Benzer şeyleri düşünmüştüm. Sen nasıl hissediyorsun peki?
Anlamadım nasıl yani
Bence yaşına göre fazla düşüncelere kapılmışsın sen
Ya seni gerçekten anlamıyorum biraz açık konuş ki iletişim kurabilelim ne demek istiyorsun
şu kadar arzulansak yeter mk
Ahahaha of ben hiç böyle bi hisse kapılmamıstım bu ne ya bence aşktan da öte bi duygu bu
Seni iyi diken biri olsa aklına gelmez😂
Evet öyle birisi olmuştu ya içime girmemişti ama onun haricinde her şey yaşadık ve buna rağmen beni çok tatmin etmişti ama mesela onu düşünemem beni hiç tatmin etmez onu düşünmek aklıma bile gelmiyor. Ki tatmin olamam. Ama bu benimle uzun sevişmezdi direkt dalardı çoğu zaman içime. Ona rağmen gitmiyor ya aklımdan ağlıycam soğudum kendimden yaa
Sorunu gerçek cevaini vereyim inanmaya bilirisin ama sen köle olmayi böyle zorla biseyler yapılması insan yerin konulmamasini seviyosun. Ondan sana köpek çekilmesi seni mutlu eder
Bence sen kahin felan olmalısın... Cidden beni çözdün. Üstelik sana hiçbir detay da vermedim sadece bu kadarını biliyordun ve bu kadardan bu sonuca nasıl vardın şaşkınım. Aslında bunu kabul etmek istemiyorum. Ama evet. Bunu yazmak bile beni sinir ediyor ama evet ondan bu yüzden etkilendim bana köle gibi davranırdı yani bunun farkında mıydı bilmiyorum ama o da bundan haz alan biriydi farkında olmasa bile. Beni ezmek aşağılamak hoşuna gidiyordu bence. Kendini benden üstün görüyordu. Peki sen nasıl birisin nasıl davranırsın sevdiğin birine
Bana çok uyardin
Tatlı birisin icinde biliyormusun
yasadıgım o kadar seyı bende cıkartamıyom
Kahvesine uyku ilacı katacan
Sen karı koca ilişkisi yaşamıssįn
Evet karı koca gibiydik cidden. Ama manyak bi kocaydı.
Sen evlen dūzelit
Hayatta
Demek ki iyi sevişiyodu
Tıpkı benim eski sevgililerim gibi.
ondan sonra biri oldu mu?
Ondan sonra biri olmadı. İstesem fırsatım var. Üstelik yakışıklı birileri ama işte istemiyorum. Ve bu kişiler sosyal medyadan da değiller yüz yüze geldim ve istesem benimle yatarlardı. Ama istemedim. İstemiyorum. Bu bana gereksiz geliyor. Onlar beni çekmiyor, çekici gelmiyorlar ve zaten gece tanıştığım insanlardı bir daha asla görüşmem dediğim listeye eklediğim kişiler. Tek gecelik gibi düşün, sadece temas yok. Doğrusu bu h*rifle de tek gece diye düsündüm ama ikinci bulusma oldu bi sekile ve olanlar öyle oldu yani
bence sonrası olmadığı için onu ilahlaştırıyorsun. çünkü seni iyi tatmin etmiş. yaş kaç?
Beni tatmin felan edemezdi. Sadece psikolojik olarak rahatlardım. Kendisi sevişmek nedir bilmezdi bile. Sadece dudağımdan öpüp içime girerdi çoğu zaman. Hatta bazen üstümü bile çıkarmadan yapardı
Yaşım 21
yaşım 32. unutamamak diye bişey yoktur. sadece daha iyisi çıkmamıştır. bunu şöyle düşün. bir köfte yedin mükemmel. yıllarca o tadı unutamadın.. taaki daha iyisini yiyinceyee kadar
Yeri dolmali tatlı kız.. nerede yaşıyorsun sen...
Benimde başıma geldi
Diğerlerine haksızlık bu
Denk gelmemissin baska iyi birine
Takıntı