Cinsel Yaşam Cinsel istek duygusunu içimden nasıl atabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sürekli yüksekte aklımda Cinsel istek duygusunu içimden nasıl atabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Venoriusent Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Bence biz erkeklerle konusmayi kesmeli kizkiza sohbet edip aklimizi ordan almaliyizYoksa benimde senin gibi olmama az kaldi git gide artiyor 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendinizi çalışarak, okuyarak , gezerek aktiviteler yaparak meşgul edin … öyle akşama kadar kös kös oturursanız tabi ki şeytan dürter 0 0 Yorumla
memesever Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Neden böyle bir şey istiyorsun ki akışına bırak çok güzel bir şey değil mi istekli olmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bedenime dokundurmuyorum yoksa sağlık bu güzellik de veriyor ama olmaz işte sürekli aklımda Yorumla memesever +1 yıl Kimseyi dokundur demiyorum ki kendi işini kendin gör demek ki az yapıyorsun haftalık mı günlük mü yapıyorsun? Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Seks yapman lazım senin ama iyi bir seks devamlı olacak 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Atma ondan zevk verici ne var ki dünya da her gün yapıyorum ben şuanda da istekliyim çok güzel bişey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Atamazsın 😂😂çokkkkk yorulman lazım bedensel anlamda 2 1 Yorumla memesever +1 yıl Tecrübe 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl birisiyle konuşarak, flortleşerek tek o konular değil genel konuşarak, tahrik ederek ama o sırada uzun tutmak lazım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi doyman lazım kısaca Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Al benden de o kadar. Duzenli seks gerekiyo 6 1 Yorumla Buck_Fuddy +1 yıl En doğru yorum budur Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum ögrenirsen banada söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hocam o bende de var ve yapabileceğin şey s*kişmek 0 32 Yorumla Soran +1 yıl istemiyorum bu yaşandığında bakış açısı nasıl olur bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende size önünüze gelen ile yapın demiyorum zaten, sevdiğiniz sizi seven kişi ile yapın. Seven kişi bakış olarak çirkin bakmaz. Yorumla Soran +1 yıl Peki sen hayatında sevdiğin bı kişi ile mi yaşıyorsun ona bakış açın nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakış açım kötü nişan yaptık olsaydı nişan yapmazdım... Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani yaptın evlenmedin öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlıyız şu an da evlenmedim değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakış açım kötü olsaydı Nisan yapmazdım diyecektim* Yorumla Soran +1 yıl Helâl olsun yaptığın insanı bırakmadın 👏🏻👏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bırakayım ki hocam, sizde öyle mi oldu yapıp bıraktılar mi Yorumla Soran +1 yıl 😂hay Allah m ya yok öyle bişey yapım bırakanlar var yok mu gece gece güldüm de renk geldi yüzüme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahahah ne güzel yüzünüzde bir tebessüm oluşturdum işte 😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Evet saolasın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sağol 😆, peki şu an ne durumdasın neler yapıyorsun hala aynı misin yoksa? Yorumla Soran +1 yıl İyiyim çok şükür sağlığım sıhhatli sevdiklerim iyi i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi sevindim, iyi olmanıza. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel olarak ne durumdasınız peki hala devam mi yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Burdayım sinirden oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Sende h nişanlısın hemde bana yürüyon qferim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürümedim sordum sadece kusura bakma yanlış anladın. Yorumla Soran +1 yıl Aynı durumdayım desem ne olcak peki aynı durumdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kusura bakmayın lütfen gerçekten de yanlış bir anlaşılma oldu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Po*no izledin mi izleyerek kendini tatmin edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl İzlemem istemem sen bana mı üzüldün iyiyim m. etme dert etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki evet sana üzüldüm ben, Yorumla Soran +1 yıl Hay Allah m ya üzüldün ne yaoabirsin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında konuşabiliriz belki yardımcı olabilirim sana Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi ya ihtiyacım mı var sana istesem burdan da çıkar neyse iyi geceler yurumedin demi bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki iyi geceler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun biri nasıldır diye merak etmiştim sadece. Yorumla Soran +1 yıl Heo bı faydalanmak isteme ne diyim ki zor yaşıyorum bu zaman bana göre değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama yaaa Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Benim de sürekli düşük hiç aklıma gelmiyor 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yaşamadan atamazsın. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaşayacağım Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Bir erkek bulacaksın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bulayım Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sen mi Olcan Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Yok yaşadığın yer köy mü şehir mi demek istedim. Köyde falan değilsen git bçr kursa yazıl birini bulursun Yorumla Soran +1 yıl Ne kursu mesela Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Yaşın gelmiş 35 e dünyadan bihaber sin uzayda mı yaşıyon be arkadaş. Yorumla Soran +1 yıl Aramama gerek yok ki burada yazan herkes gönüllü zaten basit değilim ben Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşındayım ve minyonum küçük gösterdiğimi derler zan yapma bilmeden dünyadan da haberim var görüyorum herhalde Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Len neyi soruyon o zaman 🤣 yazıp duruyorum deminden. Hadi iyi günler 🖐️ Yorumla Soran +1 yıl Evet yazıp duruyon yürüyon bana Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Rahatlayarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biri yok mu hayatında 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum yaşamak ondan içimden bu duyguyu köreltmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bir süre önce böyleydim ama hallettim senle biz bi konuslm ya istersen, yazarsan instaaa verebilirim Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Spor yapabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşında var gibi ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaş ile alakasını anlayamadım yaşamak istemiyorum içimden nasıl atabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bence biz erkeklerle konusmayi kesmeli kizkiza sohbet edip aklimizi ordan almaliyiz
Yoksa benimde senin gibi olmama az kaldi git gide artiyor
Kendinizi çalışarak, okuyarak , gezerek aktiviteler yaparak meşgul edin … öyle akşama kadar kös kös oturursanız tabi ki şeytan dürter
Neden böyle bir şey istiyorsun ki akışına bırak çok güzel bir şey değil mi istekli olmak
Bedenime dokundurmuyorum yoksa sağlık bu güzellik de veriyor ama olmaz işte sürekli aklımda
Kimseyi dokundur demiyorum ki kendi işini kendin gör demek ki az yapıyorsun haftalık mı günlük mü yapıyorsun?
Seks yapman lazım senin ama iyi bir seks devamlı olacak
Atma ondan zevk verici ne var ki dünya da her gün yapıyorum ben şuanda da istekliyim çok güzel bişey
Atamazsın 😂😂çokkkkk yorulman lazım bedensel anlamda
Tecrübe 👍
birisiyle konuşarak, flortleşerek tek o konular değil genel konuşarak, tahrik ederek ama o sırada uzun tutmak lazım
iyi doyman lazım kısaca
Al benden de o kadar. Duzenli seks gerekiyo
En doğru yorum budur
Cinsel doyumla
Bilmiyorum ögrenirsen banada söyle
Hocam o bende de var ve yapabileceğin şey s*kişmek
istemiyorum bu yaşandığında bakış açısı nasıl olur bana
Bende size önünüze gelen ile yapın demiyorum zaten, sevdiğiniz sizi seven kişi ile yapın. Seven kişi bakış olarak çirkin bakmaz.
Peki sen hayatında sevdiğin bı kişi ile mi yaşıyorsun ona bakış açın nasıl
Bakış açım kötü nişan yaptık olsaydı nişan yapmazdım...
Nasıl yani yaptın evlenmedin öyle mi
Nişanlıyız şu an da evlenmedim değil
Bakış açım kötü olsaydı Nisan yapmazdım diyecektim*
Helâl olsun yaptığın insanı bırakmadın 👏🏻👏🏻
Niye bırakayım ki hocam, sizde öyle mi oldu yapıp bıraktılar mi
😂hay Allah m ya yok öyle bişey yapım bırakanlar var yok mu gece gece güldüm de renk geldi yüzüme
Ahahahahah ne güzel yüzünüzde bir tebessüm oluşturdum işte 😆😆😆
Evet saolasın 😅
Sende sağol 😆, peki şu an ne durumdasın neler yapıyorsun hala aynı misin yoksa?
İyiyim çok şükür sağlığım sıhhatli sevdiklerim iyi i
İyi sevindim, iyi olmanıza.
Cinsel olarak ne durumdasınız peki hala devam mi yoksa
orada mısın
Burdayım sinirden oluyorum
Sende h nişanlısın hemde bana yürüyon qferim
Yürümedim sordum sadece kusura bakma yanlış anladın.
Aynı durumdayım desem ne olcak peki aynı durumdayım
Anladım kusura bakmayın lütfen gerçekten de yanlış bir anlaşılma oldu.
Po*no izledin mi izleyerek kendini tatmin edebilirsin
İzlemem istemem sen bana mı üzüldün iyiyim m. etme dert etme
Peki evet sana üzüldüm ben,
Hay Allah m ya üzüldün ne yaoabirsin peki
Aslında konuşabiliriz belki yardımcı olabilirim sana
Gerçekten mi ya ihtiyacım mı var sana istesem burdan da çıkar neyse iyi geceler yurumedin demi bide
Peki iyi geceler.
Olgun biri nasıldır diye merak etmiştim sadece.
Heo bı faydalanmak isteme ne diyim ki zor yaşıyorum bu zaman bana göre değil
Saçmalama yaaa
Benim de sürekli düşük hiç aklıma gelmiyor
Yaşamadan atamazsın.
Nasıl yaşayacağım
Bir erkek bulacaksın
Nasıl bulayım
Nerde yaşıyorsun
Sen mi Olcan
Yok yaşadığın yer köy mü şehir mi demek istedim. Köyde falan değilsen git bçr kursa yazıl birini bulursun
Ne kursu mesela
Yaşın gelmiş 35 e dünyadan bihaber sin uzayda mı yaşıyon be arkadaş.
Aramama gerek yok ki burada yazan herkes gönüllü zaten basit değilim ben
30 yaşındayım ve minyonum küçük gösterdiğimi derler zan yapma bilmeden dünyadan da haberim var görüyorum herhalde
Len neyi soruyon o zaman 🤣 yazıp duruyorum deminden. Hadi iyi günler 🖐️
Evet yazıp duruyon yürüyon bana
Atamazsın sesk yapman lazım
Sanal seks
Arzu ve isteğini gidererek
Rahatlayarak
kendini tatmin ederek
Yap bolca
mastürbasyon yap
Biri yok mu hayatında
İstemiyorum yaşamak ondan içimden bu duyguyu köreltmek istiyorum
Bende bir süre önce böyleydim ama hallettim senle biz bi konuslm ya istersen, yazarsan instaaa verebilirim
Atamazsın
Atamazsın yaşamalısın sadece
:) yaşın kaç
atlatamazsın
Spor yapabilirsin
Yaşında var gibi ama
Yaş ile alakasını anlayamadım yaşamak istemiyorum içimden nasıl atabilirim
Evlenerek
Yaparak
Ihtiyacindir