Eşim yatakta iğrenç ötesi bencil bir adam.. sadece kendi zevkini düşünür.. sevismez oral seks zaten yok.. 2 senedir zevk nedir bilmiyorum.. bu durumu yaşayıp eşini aldatan ve sonra pişman olan oldumu? Resmen günaha sürüklüyor beni.. bir gram değişiklik yok adamda..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumu ben de yaşıyorum. Belli bir noktaya kadar sabrediyor insan. Sonra işin sevabına günahına bakmak yerine seküler düşünüp kendi zevkini ve buna bağlı olarak günlük hayattaki mutluluğunu düşünmeye başlıyorsun. Sonuçta da mutlu bir cinsal yaşamın insan hayatına kattığı olumlu yanlar ön plana çıkıyor ve cinseli mutluluğu aramak ve yaşamak için kendin gibi mutsuz başka gemilerin bulunduğu yerlere doğru yelken açıyorsun.
Ben bunu yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Sonuçta hayatımızda ne eksikse onu bir kaynaktan temin ediyoruz. Cinselliği de böyle değerlendirmeye başlıyor insan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni o kadar iyi anlıyorum ki. bu yaşına gelmişsin kendini rahatlatma dışında kadınlığını hissettirecek hatta önsevişme oral sürtünme ile seni senden alacak içini daha önsevişmede titretecek yeri geldiğinde içine girmeden seni bir kaç defa tutkulu kasılarak boşaltıp en sonda o özlemini duyduğun doluluk hissini zevk alarak yaşayacağın bir şehveti tatmak isityorsun. bu uyum da herkesle de kurulmuyor. istek olarak sana benzer biri ile tanıma evresini yaşasan adım atar mısın ne kadar ciddi olursun bu konuda. gizlilik anlayış ve saygı çerçevesinde güven olayını aştıktan sonra düşüncen ne yönde olur. burcun ne bu arada?
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide iki tarafın da partnerini yönlendirmesi önemli. Sen söylüyor musun şöyle yap böyle yap diye? Bunu seviyorum bunu sevmiyorum diye? Konuşun zevk aldığınız hoşlandığınız şeyleri anlatın birbirinize. Eğer yaparsa iki tarafta bu işten kazançlı çıkar. Ama ilişkide tek taraf bencil olursa o zaman kalitesiz soğuk bir ilişki olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. İnsanlar gerçekten neden eşine bu şekilde yaklaşıyor anlamıyorum. Mutluluk bir adım ötendeyken neden o adımı atmazsın ki be adam. Her zaman şunu söylerim, kadınını mutlu edebilen erkek mutlu olmaya mahkumdur. Ancak görüyorum ki sizin de kalas bir eşiniz var.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
67Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bencillik diyemem ama isteksizlik vardi benimkinde de. haftada en fazla 1 kere yapardik. kaldi ki hem istekli olusumdan hem de bilgili olusumdan on sevismesinden oralina onun da zevk alacagi pozisyonlara kadar elimden geleni yapiyordum. bazen erken bosaldigim da oluyordu. 2. ye devam edelim dedigimde istemezdi. onceleri csnim cektikce onun nazini cekmektense masturbasyona basladim. sonra farkli arkadaslar denk geldi ve iliski nedir onu anladim. ne erken bosalmam kaldi ne baska bisi. 2 ne kelime 4-5 posta gidiyorum. cinsellikte zevk, tamamen ciftlerin uyumu ve arzusu ile psikolojik olarak beyinde biten bir olay. iliski devam ediyor bu tip kacamaklar sayesinde bozulmamis oldu. cogu kisiye gore yanlis ama coluk cocuk ve aile duzeni icin mecbur kaldim acikcasi. artik eskisi kadar cok yapmamakla beraber nadiren de olsa tercih edilebilir bana gore.
00 Yorumla
+1 yılKnk site o insanlarla dolu istemediğin kadar var ikinci olarak da günaha düşeceğine boşan bunu düşünmek çok zor olmuş olamaz dimi ya da eşinle konuş tavrını hareketini düzeltsin illa evliyken başkasıyla olmak istiyorsan orası ayrı düzgün bir cinsel hayatınız yoksa o evlilik zaten bitmiş gibi bir şeydir boşan gitsin
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmadım ama çok soğudum. Uzun süre yatakları ayırıp sonra boşandım. Pişman değilim. Ahlak, din vs diyerek hiç cinsellik yaşamadan evlendiğim için pişmanım. Allahtan çalışıyorum da muhtaç değildim boşanabildim. Hiçbir şeyiyle istemiyorum onu o kadar soğudum. Biliyorum ki ama deneyerek de evlenmeye kalksam artık kimse ciddiye almaz kötü gözle bakarzaten dulum onların gözünde. Uzak durmak en iyisi erkeklerden. Zaten iş yerinde evliymiş gibi hala yüzük takıyorum ki kimse yanaşmasın.
73 Yorumla- +1 yıl
dul kadar güzel bir şey var mı ya saçmalıyorsun. Ben bekarım ve dul bir kadınla evlenmek isterim
Cevap sahibi+1 yıl@emregvn336 niye özellikle dul istiyorsun
- +1 yıl
dul olan daha isteklli oluyor. Uzun süre aç kalmışsa yatakta daha hareketli oluyot
+1 yılAldatmak hiç bir şekilde doğru değildir. Bence bunu eşinizle konuşun. Eğer gerçekten çok mutsuzsanız, cinsel terapist uzmanına baş vurabilirsiniz. Eşini cinsel yönden sevmiyorsun ama normal hayatında sana nasıl davranıyor bunu da gözlemlemelisin.
- Ama bana soracak olursan bu durumu ciddi bir şekilde konuşmalısın. Aldatırsan kendi evine bile dönemezsin. Yüzün olmaz.00 YorumlaBiraz önce de bir görüşte yazdığım gibi olabilir yetmiye bilirsin karşındaki insana da düşünceksi n onun isteklerini ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm bulcaksin bencil olmayacaksın ki mutlu olasın en basiti yine ihtiyacını gidermek için çözümü kedi bulmasına zorunda bikmicaksin
01 Yorumla
+1 yılben pişmanlık yaşamadım hiçbir şeyden ama sen önce boşanmayı dene
71 Yorumla
Soran+1 yılYattın mı biriyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim esimlede ayni sorunum var cok bencil kendi cani istemezse hayatta sevismez kendi isteyecek ozaman yanasir ben yanasinca tersler sapık muamelesi yapar oral yapmaz ama kendine yaptirir kendisi 4 5 defa bosalir beni 1 defa bosaltir bazen bosaltmadan birakir ne yaptiysam olmadi en sonunda aldattim ve hic pisman degilim gunahsada gunah ne yapayim hakediyor aldatilmayi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEşini aldatmayan var mı desen daha doğru olurdu ne yazık ki bu devrin insanları iğrenç ötesi bir şekilde eşlerini aldatıyor
40 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bu adamları
Bencil olmasa kendisi çok daha fazla zevk alacak bşr farkına varsa
Sen ne kadar çok zevk alırsan ona da o kadar çok sevk verirsin
Eşin senin kıymetini bilmiyor
Keşke gizli olmasaydın00 Yorumla
+1 yılaldatıp en ağır günahlardan birine girene kadar boşansana sende o günahın affı yok ama boşanırsan özgür olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik özgürlüğüm yok... aileme ne diycem güzel beceremiyordu bende ayrıldım mi?
- +1 yıl
ekonomik özgürlüğün için birşeyler yapman gerek ama ailen konusunda sen yetişkin bir insansın aramız çok kötüydü ve düzeltemiyoduk diceksin ailen eğer anlamıyosa da bu onların sorunu ama aldatırsan affı omayan bi günah işlemiş olursun bunun ne demek olduğunu biliyor musun, kaldı ki boşanınca nafaka alabiliyor olman lazım normalde karşıyım ama herifi aldatmandan iyidir ekonomik özgürlüğün için bir yol bulmaya uğraş bence aldatma planı kurana kadar.
konuşulduğu halde düzelmiyorsa sorun seninle değil onun libidosuyla alakalıdır. Daha doğrusu libido seviyeleriniz uyuşmuyor. Aldatıp aldatmamak sana kalmış , kendi hayatın ve kararın
00 YorumlaOral yapmıyor olmasi basli basina buyuk bir kayıpken bir de sırf kendini mi düşünüyor? Kocan tam bir öküz kusura bakkma ama has öküz hem de
00 Yorumla
+1 yılSimdi konudan alakasız ama ben bundan korkuyorum olmamasi icin her seyimi mukemmel yapmaya çalışıyorum ki oldu da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. o iğreniyorsa sende igrendigini, istemediğini söyle. her kalktığında sokulacak bir delik değilim de.
bencil kardeşim herif00 YorumlaOoo hooo hoş geldin tatlım dünya nüfusun büyük bölümü eşini aldatıyor. Sen yenisin şimdi istersen bir iki tüyo verebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadın yalanmadan seks mi olur yahu... hele de dudaklarımın degmedigi yer kalmadan... kocan tam bir mal... senin ilk boşalmanı yalayarak yapsa ah
00 Yorumla
+1 yılAldatsan sen suçlu olursun ama kimse kocanın bencilliğin den bahsetmez
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın..
- +1 yıl
Sende haklısın çocuk var mı
Soran+1 yılHayir yok
- +1 yıl
Yani aldatmasan mutlu olamıcaksın aldatsan haksız yere konup kötü anılacaksın kötü bi durum zeki birimisin dir
Soran+1 yılEvet zekiyim
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence seni tatmin edecek biriyle olmalısın sanal deneyelim istersen
00 Yorumla Zaten niyetini bozmuşsun gibi çok iyi düşünmek lazım gerisi senin vicdanın ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılEşinden zevk almak sana bağlı
İstersen sana tüyolar vereyim.
Uygula değişimi gör00 Yorumla
+1 yılbence aldat canım seni yalayarak zevke getirecek içinde uzun kalacak birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBence sende matematikte yok fizikte belki biraz biyoloji var sınavda o yüzden kalmışsin 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce yapmak lazım desem güzel kardeşim dersiniz mk
00 Yorumla Değerini bilmiyorsa sadece kendini düşünüyorsa sende kendinin düşün derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında kim ne derse desin zihin altına bişi girdiğinde çıkmıyor değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılbazen biraz uzak mesafeli ilişkinin boyutunu bilen gizliliğe önem veren senle alakalı fazla şeyler bilmeye çalışmayan güvenilir birisinin anlık olsada seni gerek dokunuş gerek sohbet gerekse ilgi bakımından özel hissettireceek birisine belki ayda yılda birde olsa çok ihtiyacın var değil mi
Cevap sahibi+1 yılbi selam verirmisin
Cevap sahibi+1 yılBazen eşit şartlar en uygunu gibi oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence buyuyugun boyle seyleri danisip konusabilecegin birisiyle konus belki faydasi olur. Hem aldatacagina ayril bosan daha mantikli...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaşadım pişman oldum evet
15 günde bir önsevişmesiz gir cık yapıyorduk bıktım artık00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evleniyorsun ki, insan hiç mi sevişmez evlenmeden önce?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kararin bizi gunahina ortak etme.. esine soyle birini bulcam bak de kiskirt belki faydasi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür o zaman
Cevap sahibi+1 yılTakip at
Cevap sahibi+1 yılOzele bakcanmi
+1 yılsende o potansiyel yok. Yapsan yazıya dökmeden, icraata koyardın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılpişman olmadım bencil bir eşim var farklı versiyonunu ben yaşıyorum istersen konuşabiliriz
03 Yorumla- +1 yıl
kaç yıldır böyle kaç yıldır evlisiniz
- +1 yıl
hayaller ve hayatlar maalesef isterseniz dinleyebilirim sizi
- +1 yıl
bir çok kez aldattım
+1 yılHep böyle istekli kişiler nedense böyle işini bilmeyenlere gidiyor bende ona kızıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Çok üzülüyorum haksızlık bence
Erkeklerin bu sanatı öğrenmesi uzuuun zaman alır, eğer yonlendirme yaparsan bu süreci hızlandırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayı severim ayrıca sevişmeden girmem orgazm etmeden çıkmam:) kocanla vakit kaybedeceğine kollarımda olmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılOral niye yapmıyor sana renkli çamaşırlar aldın kostümler vs
02 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi yaptım o kadar bakimliyim falan ama tiksiniyormuş
- +1 yıl
Özel ulas bi.. nerdesi sehir
Gizli Üye(36-45)+1 yılInan ūzūldūm durumun cok zor imkanın varsa ayrıl kendine dūzen kur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok..
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyon
+1 yılBencil birisi böyledir genelde Allah sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sıkıntılı bir durumunuz var konunun çözümü olarak kafanızda bir yol mu var öyle hissettim.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü zevki yaşamak istiyorum artık..
Cevap sahibi+1 yılNormalden bazı konuları konuşabilir miyiz çok önemli
Cevap sahibi+1 yılburada mısınız
Kaç yıldır evlisin ve baştan buyana böyle mi
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim.. hep ayniydi
Soran+1 yılDefalarca söyledim sorun sende diyor kabul etmiyor.. o degismez
Çok pasif bir eşiniz var üzgünüm bende yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılPişman oldunuz mu peki?
+1 yılkendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
00 Yorumla
+1 yılbence kadinin zevk almasini saglamak daha onemli
00 YorumlaAldatma. Önce eşinle konuş bence
00 Yorumla
+1 yılErkeği kadını hepsi aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılVar evliyim ve bir çok partnerim var,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatma boşan o zaman bosanamiyorsan aldat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yanliş yağıyo eşin benve
00 Yorumla
+1 yılÇokkk bunun günahla alakası yok
00 Yorumlasonra niye aldattin derler bi de..
05 Yorumla
Soran+1 yılÖpmesi bile acele ve zevksiz.. soğudum iyice
Soran+1 yılHayir yok
Walla işin zor ne yapıcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal zevk yaşadın mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılTavsiye ederim. En azından geçici bir rahatlaman olur.
Cevap sahibi+1 yılDenemek ister misin?
Ayrıl aldatacağına
28 Yorumla
Soran+1 yılAilem onun avukatı sanki.. ekonomik özgürlüğüm de yok.. eşim seks dışında iyi biri bensiz hic bisey yapmaz ve oldukça değer verir.. ayrılmak istemiyorum ama yatakta çok mutsuzum 28 yaşımda seks nedir bilmiyorum
Soran+1 yılHayir sevismiyo bana zevk vermek umrunda degil kendi bosalip dönüp yatiyo.. Ben 2 senedir onunla hiç orgazm olmadım
Soran+1 yılEvet karaktersizlik.. ama çok mutsuzum
Soran+1 yılBoyle söylemeyin lutfen 28 yasimdayim.. evli arkadaşlarım nasil zevk aldığını anlatırken ben kendi kendimi rahatlatiyorum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel beraber olalım seni inletirim kendine gelirsin
00 Yorumla
+1 yılBu gidişle aldatırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBizim abazan dr reçeteyi yazmış yine
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız böyle adama kocam mı diyorsun senn 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılBoşan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks yapmayan erkek nedir ya?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. selam merak ettim nerelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan iki kişi ile evet
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDetayı okudum da yazık valla. Oral seven bir kadın var ama karşıdaki öküz. Bizde de durum tam tersi
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim yatakta çok bencil, 2 senedir zevk nedir bilmiyorum. Aldatmak doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler