• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Eşim beni yatakta tatmin etmiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Aldatmadım aldatmayı düşünmedim. ama bende kadınim. arzularım var. iki tanede çocuğum. onlar için evliligi sürdürüyorum. ama yoruldum. ne yapmalıyım?
Eşim beni yatakta tatmin etmiyor?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BerrinAkin
    BerrinAkin Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

Valla bir sorunuza baktım. Bir yaşınıza baktım birde Anne olmanızı düşünerek bu soruyu nasıl sorabildiğinize ayrı bir şekilde şaştım kaldım. Bazen KS de dolaşırken kendimi Youtube tıklanma rekoru kıran Flas TV de yayınlanan Yalçın Çakır'ın programında gibi hissediyorum. Yaşınız benden büyük saygısızlık veya büyük konuşmakdan korkarak. Size bir tavsiyede bulunayım. Kalkın abdest alın ve 2 rekat namaz kılıp dua edin ki Allah şaşırtmasın. 2 Tane çocuğunuzun olduğunu söylüyorsunuz fakat en mahrem sorunuzu sorarken o iki çocuğu hesap etmiyorsunuz. Merak ediyorum yıllar sonra çocuklarınıza bakıp ben gizli profil olarak şöyle bir soru paylaştım ve kadın erkek açık bir platformda çözüm aradım diyebilirmisiniz? sorununuz varsa doktora gidersinizki insan doktora bile bu tarz bir şeyi açıklamakdan bir bayan olarak çekinir. Söyleyemez erkeklerin çözüm araması daha mantıklıdır. Ben yaşınıza yakıştıramadım. Umarım bundan sonra aynı hatayı işlemezsiniz.

10
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir git işine bacım ya. bana namus dersi verme. ismimi gizleyip adam gibi soru sordum. cok bilmişligini kendine sakla. sen benim neler yaşadıgimi biliyor musun. cinsellik bir ihtiyactir. su gibi ekmek gibi. burada ahkam kesmekle olmuyor. evliligim bitme noktasinda. cocuklarimdan utanacak durumum da yok. ben burada o... yapmiyorum. ismimi gizliyorum. eger niyetim farkli olsaydi açardim. sen benim namaz kilmadigimi nerden biliyorsun. ne alakasi var bunun namazla niyazla. burasi bir soru cevap platformu ve beni gunden gune çikmaza götüren bir sorunumu paylastim. o fikirlerinizi kuş beyninize saklayin. sizden taavsiye isteyen yok ve dilerim Allahtan birgun ayni yasadiklarimi sizde yasarsiniz. inşaallah.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizden kucugum dedigine göre minik bebek sanarsiniz.4yaş var aramizda. ayrica o kadar namuslusunuz madem buralarda dolasmayin. demek ki sizde cok meraklisiniz ki fink atiyorsunuz buralarda.

Yorumla
    • BerrinAkin
      BerrinAkin
      +1 yıl

Ne denebilirki size bu cevabınız karşısında :) o zaman sorduğunuz soruya yapılan yorumları güzelce bir okuyun. ve bir kadın olarak kendinizi ne hale soktuğunuzu ne gibi muhabbetlerle karşı karşıya kaldığınızı bir tekrar düşünün. Ayrıca size yorumumda hakaret edici bir cümle kullanmadım. ama sizin anlayışınız bu demekki. Eşiniz sizin gizliden dahi olsa bu soruları bu şekilde onun arkasından sorduğunuzu bilseydi size hiç iyi bakmazdı diye düşünüyorum. Ve birde eşinizin hakkında ileri geri konuşturuyorsunuz insanlara. Yazık eşinizin adına üzüldüm. Bence madur olan siz değilsiniz. Sizle evli eşiniz madur durumda. Daha cevap yazıcak ya da söyleyebilecek bir sözüm yok size.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizden fikir isteyen olmadi. ben sozlerimin arkasindayim. beni burada kimse tanimaz etmez. adım gizli sanım gizli. haa bu arada bedduam gecerli. kınadığınızı yasamadan ölmeyin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrica sizin gibi namus timsali hatunlara burada dolasmak yaraşmaz. ikileyin en iyisi.

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

sende benden büyüksün ama çok cahilsin açıkçası. buranın adı kızlarsoruyor. bayanlar soru sorsun diye var. bende evli olunca çocuklarım olunca soru sormaya devam edicem. kadın soru sordu diye namussuz olmadı. kaldı ki onun yerinde kim olsa dayanamayıp aldatırdı. o en azından çözüm arıyor. + larada sevinme. erkekler artılayınca üzülürüm kadınlar artılayınca sevinirim. senide ne yazıkki cahiller artılamış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@tutku20 sagol arkadaşım. duygularima tercüman olmuşsun. en yakınimla paylaşamıyorum. ne yapayım. ismimi gizleyerek sordum. ahlaksız oldum çıktım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çok güzel bir paylaşım. şimdi burada sen aldatmadım, aldatmayı da düşünmüyorum dediğin halde sana terbiyesislik yapan, sulanan, sarkan, hakaret eden erkek müsvettelerini bir bir engelleme fırsatı verdin bana. teşekkür ederim. sorununa gelince, bunu eşinle açık açık konuşup birlikte bir çözüm bulmanızı öneririm. mutluluklar.

6
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil aldatırim. anneyim ben. yavrularımın yüzüne nasıl bakarım. ölürüm ben onlara ya:(

Yorumla
  • Confidant5
    Confidant5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Vallahi çok çelişkili bir durum ya bu. Acıyorum sizin gibilere.
    şimdi dicem ki kontrolü eşinin elinden al sen ilerlet dicem olmaz diceksin belki. Bide olur desen bile " sen bütün bunları nerden biliyorsun" diye sorar mı acaba korkusu var evli bayanlarda. yani yapsan dert yapmasan dert oluyor. sonu şiddetlede bitebiliyor genelde. O yüzden yapılacak en iyi şey ilişkiye başlamadan önce konuşmak artık zevk alamıyorum farklılıklar istiyorum filan demen lazım. Biraz kendini acındırabilirsen iş görebilir. :) kocanın tarzına uyarmı bilmem ama 69 denemek istediğini filan söyle tatmin olmak istediğini söyle. Eğer azıcık insaflı biri ise kabul edecektir.

1
    0 Yorumla
  • Darkfoto
    Darkfoto Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 453 cevap paylaştı.

Erkegin isi cok zor hayatin herdalinda kadinini mutlu etmek zorunda para kazanmali evine bakmali hediyeler almali kadinini simartmali ilgilenmeki sevgisini gostermeli korumali sahiplenmeli kiskanmali ama dozunu ayarlamali ozel gunleri hatirlamali vs... hepsi yetmiyomus gibi yataktada mutlu etmeli kadinlarin cogu budurumdan sikayetci benim eski kiz arkadasimda dahil kocasini buyuzden aldatan birsurude kadin tanidim iste bir terslik var erkek acaba eksik bu kusurlumu yaratildi diye dusunmeye basladim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Esime de üzuluyorum. yogun calisiyor. ikimiz de zor durumdayiz. ona saygim var. asla da boynuzlamam. haketmiyor.

Yorumla
    • Darkfoto
      Darkfoto
      +1 yıl

Insallah duzelir ne diyimki zor bir durum ben boyle bir duruma dusmek istemezdim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

90

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

30 yaşında iki çocuğu olan ve düşüncelerini net bir şekilde açıklayan kendini ifade edebilen bir bayana "aldat, aldatmaktan başka çare yok bla bla bla" gibi saygısızca yorum yapan arkadaşlar var. Çok ayıpladım, kınadım.

Ablacım senin eşinle konuşmaktan ve tekrar doktora gidip farklı bir tedaviyi denemen yararlı olur. Umarım işe yarar.

7
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok konustum guzelim. cok yol denedik. olmadi. buraya yazip yazmamakta tereddut ettim. belki bir ilac ismi falan önerirler diye.

Yorumla
    • güldürbeni
      güldürbeni
      +1 yıl

ilaç önerebilmek için sebebin kaynağını bilmek gerekir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Şeytanın ve. Nefsinin esiri olma. Eşine evine yuvana baglı kal ve kocana caktırmadan ona her fursatta organik keçi boynuzu pekmezini daya

7
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmadim olmam da. gerekirse hic o duyguyu yasamadan ölürum. ama cocuklarima bunu yapmam asla.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Penis egzersizleri ile erken boşalma sorununu çözdüm. Şayet yine devam ederse vardenafil etken maddeli ilaçlardan tavsiye edebilirim. Eğer yine devam ederse keçiboynuzu pekmezi., epimedyumlu macun birlikte tüketilmeli.

Ek olarak Masturbasyon yapmalı ve boşalma zamanını eliyle ayarlamalıdır. Kendisi çaba göstermeden bu sorun çözülmez.

0
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.

konuşun, gerekirse değişik fantaziler deneyin, bunlar kıyafet olur başka şeyler olur, hatta eşiniz sorun etmezse dildo gibi seks oyuncakları da alabilirsiniz. ama buradaki önemli olan şey konuşmak.

0
    0 Yorumla
  • Evren35-09
    Evren35-09 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Ne kadar sürede boşalıyor eşin? Geciktirici falan kullandımı hiç ya da erken boşalma tedavisi gördümü

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saniyeler icinde. bazen başlamadan :(

Yorumla
    • Evren35-09
      Evren35-09
      +1 yıl

üroloğa gittiniz mi? Tedavisi var. Penisin baş kısmı ufak bir operasyonla hissi azaltılıyor ve bu sayede erken boşalmanın önüne geçilebiliyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayatta herkesin bir derdi bir imtihanı var.
    Sana da bu düşmüş...
    Bana da 11 yaşından beri şu koskoca dünyada sokak iti gibi yapayalnız yaşamak düştü...
    İnsanın yoldan çıkması an meselesi vesselâm.
    Rabbim hata yapanlardan eylemesin bizi
    Benim için öp o yumurcaklari...

0
    0 Yorumla
  • designer6161
    designer6161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Tecrübesiz kör kütük bakirim kız eline değmemişim ama bu konuda eşim şanslı olcak :) peki bişe sorcam şimdi ben bekarım daha eşin tatmin edememek yerine hiç üstünden inmese hergün hergece 3-5 saat yapsa sıkılırmısın?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sıkılacak durumda degilim şu an .

Yorumla
    • designer6161
      designer6161
      +1 yıl

İstermiydin her gece 3-5 saat yapsın

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ya bu deveyi güdeceksin ya da... başka uzmanlara gidip ısrarla devam edeceksiniz tedavi arayışlarına.

0
    0 Yorumla
  • fakir1
    fakir1 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

psikiyatrik ilaçlar kullanın ablacım onların geciktirici etkisi cok yüksek kendimden biliyorum masturbasyonu bile 1saate cıkardığı oluy. or ilaç önermem yanlış olur psiyatriye gidin o yazar burdaki abazaların sahte yardımlarına da kanma bir zahmet.

0
    0 Yorumla
  • xgerard
    xgerard Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı.

Yalnız değilsin 3 türk kadınından 2 sinin sorunu aynı, ve çoğu aldatıyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatmam. asla. cocuklarım var.

Yorumla
    • xgerard
      xgerard
      +1 yıl

iyide çocukların var diye ömrünün sonuna kadar seks yapmıcakmısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerekirse yapmam. annelik kutsaldir. her kadin anne olamaz

Yorumla
    • xgerard
      xgerard
      +1 yıl

Aldatmakla anneliğin alakasını anlayamadım ama, kadın olduğunu hiissetmemeyi göze alıyorsan senin bileceğin iş yani sonuçta senin hayatın.

Yorumla
  • daire
    daire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Arzularının peşinden git. Yoksa ileride daha çok pişman olursun. Tek ihtiyacın olan şey cesaret.

0
    0 Yorumla
  • seninkibenimki
    seninkibenimki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Monotanlaşmış olabilir kaç yıllık evlisin eşin ne iş yapıyor ve kaç günde ilişki yaşıyosunuz?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

9 yillik evliyim. eşim muhendis. ilişki yaşadigimiz yok. kaciyorum ben. bıktım çünkü.

Yorumla
    • seninkibenimki
      seninkibenimki
      +1 yıl

Peki ondan şüpheleniyor musun dışarda kendini tatmin ediyormu aceba belki o yüzden seninle Yatmıyor olabilirmi?

Yorumla
    • seninkibenimki
      seninkibenimki
      +1 yıl

ya da kendi işini görüp seni tatmin edip boşaltamıyormu?

Yorumla
  • MersinLyMKA
    MersinLyMKA Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Konuşarakta bu sorunu çözüme ulaştırabilirsiniz. Detaylı bilgi için biliyorsun.

0
    0 Yorumla
  • karkent25
    karkent25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

sen aldatmayı kafaya koymuşsun bizden icazet istiyosun bu sorunu yaşayan bir sen değilsin herkes napıyo illa vardır bir çözümü

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canım gwrzek konusma aptal. kafaya koysam sana mi sorcam. etrafimda adam mi yok. canım.

Yorumla
    • karkent25
      karkent25
      +1 yıl

peki nasıl bir akıl istiyosun? kim ne dese olmaz yaptım denedim diyosun. bide düzgün konuş şikayet ederim valla sensin aptal bide canım bide canım

Yorumla
  • _ferda_
    _ferda_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Cinsellik bir evliligin yikilmasinda ciddi bir sorundur esinke konus bu durumu tedavi olsun. herseyin bir cozumu var.

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.

kusura bakma ama. vibrator geldi aklima bir tek. aldatmiyacaksan.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ki.:(

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

esinle. konusmussun. tedavi yontemleri aramissin yorumlardan okudugum kadari ile ama olmamis geriye cok fazla bir. secenek kaalmiyo cunku yasin henuz genc ve tatmin olamamk muhtemelen seni sinirli ve kirilgan yapiyor. aldatmaman guzel birsey ama. seninde tatmin olman gerekiyo sonucta

Yorumla
  • Ryuji
    Ryuji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

sonun müjde ar gibi olmasın dikkat et. o da iyi niyetle "İstanbul ne tarafta" diye sormuştu. göstermesinler aman diyim.

0
    0 Yorumla
  • kirli-fanila
    kirli-fanila Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl

neden acaba çocuk varsa cinsellikte vardır ama olumsuz giden ne bu aşamada

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erken boşalma.

Yorumla
    • kirli-fanila
      kirli-fanila
      +1 yıl

derken tahmini süre ne kadar belki birazda sizin yardımınızla süre uzayabilir birde ufak gıda takviyesi ürünler kullanabilirsiniz

Yorumla
  • yupermann
    yupermann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

FB (F*ck Body) çok yaygın son dönemde, seni bu durumdan ancak böyle bbirşey kurtarabilir ikiniz için de bu durum uygunsa ihtiyacını giderirsin olur biter!

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.

açıkça isteklerini söyle ve onu teşvik edecek şekilde davran

0
    0 Yorumla
  • 55bfr
    55bfr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Kendimden biliyorum iliskide 5 dakika olmadan bosaliyodum prezarvatif kullandim 40 dakika boyunca sevgilime yetiyodu Prezervatif kullansin gec bosalmada yardimci olur on sevisme sart ön sevisme olmali..!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

yatakta hiç bir şey tek taraflı olamaz. Bir eksiklik ya da yanlışlık varsa sizin de payınız vardır mutlaka. kolaycılığa kaçmayın hemen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sizin için herşey seks mi be arkadaşım bunun yüzünden ayrılcakmısın saçmalamayın lütfen. eşinize söyleyin size oral yapsın ön sevişmeyi uzun tutsun ve geciktirici sprey kullansın ilişkiden 20 30 dk önce yapması lazım.

0
    0 Yorumla
  • güldürbeni
    güldürbeni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 61
    +1 yıl

tatmin edemiyor derken sadece kendi zevkine mi odaklı?

0
    0 Yorumla
  • tombik_ozan
    tombik_ozan Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl

valla ya bu durumu kabulleneceksin devam edeceksin... ya da birini sokacaksın hayatına.. hazırsan tabii

0
    1 Yorumla
    • tombik_ozan
      tombik_ozan
      +1 yıl

ya da eşinle konuşacaksın bu durumu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlilikten soğudum bu soru ve yorumlardan sonra. ben olsam kesin aldatırdım. en iyisi hic evlenmemek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aynen bende senin gibiyim. Benim eşimde beni tatmin etmiyor ve verdiği huzursuzluklarda cabası

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim gibi insanlarin varligini bilmek huzur verici :). kocası saglikli oldugu halde ona ilgi gostermeyen kadınlara sinir oluyorum. ellwrindeki nimetin farkinda degiller.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Değil mi ama? Son derece sağlıklıyım gerçekten ve bir kadını fazlasıyla tatmin ederim. Yani illalllah dedirtene kadar. Ama ne yazık ki eşim olan inan öyle değil. Keşke senin gibi bir eşe sahip olsaydım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimse dengine düşmüyor ki. guzel bakimli sadık bir kadınım. ama yıllarim bomboş geçiyor iste. bişey yapamıyorum :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim istediğimde tam da böyle bir kadın işte. Ben söylemeden, beni delirtecek şekilde giyinip yanıma gelmesi ve çeşitli krlarla aklımı başımdan alması. Ama nerdeeee. Hasret kaldım hasret...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzulme yalniz degilsin :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmem. Öylemi acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Canimi da sıkıyorlar ayrics. neymis boyle soru sorulurmuymuş. ölelim mi sıkntidan

Yorumla
  • Alper_power
    Alper_power Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

bende evliyim eşimi tatmin etmedeğim ilişki olmamıştr

0
    0 Yorumla
  • telgrafıntelleri
    telgrafıntelleri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

eşin senı tatmın etmeye calıss abıle edemıyorsa vıbrator al kocanı aldatmaktan ıyıdır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende 10 yıldır evliyim, çocuğum var. Aynı durumdayız, artık çıldırma noktasına gelmiştim. Sadece cinsel olarak aldattım.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yorumlara şöyle bir baktımda yarısından çoğu bence cinselliğin ne olduğunun farkında bile değil, diğer yarısıda anca yargılamış. Çok zor bir durum, özellikle erken boşalma ama bizde daha kötü nerdeyse hiç cinsellik yok. Bu durumda olan arkadaşlarım cinsel olarak aldattılar bende denedim ve evliliğim çok daha iyi şuanda, eşime olan kızgınlığım geçti. 10 yıldır ben ne ilaç kaldı ne krem denemediğim. Ben başka bir yol bulamadım malesef.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşamayana bunu anlatmak imkansiz. hemen ahlaksizlkla suçluyorlar. oysa cinsellik evliligin yapı taşlarndan biridir. dinimiz bile bize eşlerinizi doyuma ulastırın diye tavsiye etmiştir. bakmayin siz burada ahlâk dersi verenlere. ne haltlar yediler kimbilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben cinsel manada deneyemem. zina insani cehenneme götüren en büyük gunahlardan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haklısın ama ben aynı soruyu burada 2-3 kez sordum. 10 yılda denemedik şey kalmadı. öbür türlü hem evlilik riske girmeye başlıyor hem bu işine yansıyor, hemde çok daha sinirli ve zor birisi oluyorsun. Cinsel tatmin her anlamda önemliymiş onu anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olsun herseye ragmen zina büyuk sorumluluk. değmez. olursa helal yoldan olmali.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onu araştırdım, dinen de yapma yolları var. diğer yandan, bu sorunu çözmediğinde başka günahlar işleniyor, aklın hep orda kaldığı için ya bunu işine yansıtıyorsun, ya sinirli olup birisine kötü bir şey söylüyorsun, ya çocuğuna biraz daha kötü davranıyorsun. bunlarda günah değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunlar haklı cikarmmaz. boşanmayi göze alacaksin öyle bir durumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o da çocuğa günah

Yorumla
  • meraklı_biri
    meraklı_biri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Evlenip de cinsel yönden tam anlamıyla tatmin olan uyumlu bir çift var mı acaba gerçekten?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Illaki vardir. olmaz mi.

Yorumla
    • meraklı_biri
      meraklı_biri
      +1 yıl

Sanmıyorum nasıl oluyorsa ateşli kadınlar odun erkekleri, sönük adamlar da ateşli hatunları kendilerine eş yapabiliyor... Yani taraflardan birine hep geçmiş olsun... En azından benim gözlem ve düşüncem bu yönde...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belkide haklisin

Yorumla
    • meraklı_biri
      meraklı_biri
      +1 yıl

Yapılan yorumlara göz attım da konuşmak bile zor sanki sanalda olsa... Şanssız nesiliz vesselam... Bir yol bulabilirsen aldatmadan beni de bilgilendirir misin...

Yorumla
  • Sehzadeerol
    Sehzadeerol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 332 cevap paylaştı.

Bende senin durumundayim. ben gizli gizli takiliyorum.

0
    0 Yorumla
  • ferhattt79
    ferhattt79 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Isin cok zor bu isler ol deyin ce olmuyor icten gelmeli...

0
    0 Yorumla
  • Expertise
    Expertise Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Ayrılın sizde en kolayı bu büssürü erkek var tatmin edecek.

0
    0 Yorumla
  • esk1kurt
    esk1kurt Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Eşinizin kilo problemi var mı ona göre birsey söylicemde?

0
    0 Yorumla
  • muhenndis
    muhenndis Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

tatmin etmiyor derken? neden yani sorunun kaynagına inmek lazım

0
    0 Yorumla
  • İremjhn96
    İremjhn96 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Tatmin olmak içinmi evlendin ashshnska

8
    0 Yorumla
  • babilt
    babilt Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Eşinin zihninin rahat olmasi gerek ki erken boşalma olayını çözün

0
    0 Yorumla
  • Ercan_57
    Ercan_57 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Eşinle konuşmalısın cinsellikte eşler arasında herşey konuşulmalı

0
    0 Yorumla
  • Mentalisttt
    Mentalisttt Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

iletişim kurmayı deneyin durumunuzu bilmesini sağlayın

0
    0 Yorumla
  • Hornymen
    Hornymen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

vu duruma konusarak cozum bulmalisin yoksa durum kotuye dogru yol alabilir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok konustuk kavga ettik. şiddet bile gördum. sonuc yok :(

Yorumla
    • Hornymen
      Hornymen
      +1 yıl

biraz detaya inmek istiyecegim kusura bakma

Yorumla
    • Hornymen
      Hornymen
      +1 yıl

konusma tarininiz nasildi?

sorunu cozmek icin neler yaptiniz?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kaç yıllık evlisin evlendiğin ilk günden beri böylemi napıyo mesela

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yıllar gectikce duzelir diye umut ettim olmadi. daha kötüye gitti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı yaştamısınız düzelmiyo ya aynı gidiyo bende aynı sorun isteksız bir kadın sendede erkek aldatmak kesinlikle yok ama neden diye üzülüyo insan bende belki 30 lu yaşlarda artar hani kadınların en iyi dönemi ya gene aynı ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artmaz o umitlenme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden kadının altın çağı 30-40 arsı deniyo

Yorumla
  • Rindorika
    Rindorika Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.

ara sıra ufak kaçamaklar iyidir gizli ve özel kişiler fazla aşırı kaçmadan

0
    0 Yorumla
  • koray_22
    koray_22 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

galiba monotonlaşan bir ilişkiniz var.. kaç yıllık evlisiniz?

0
    0 Yorumla
  • Askdansabikali
    Askdansabikali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Turk erkegi uste cikar iki gider gelir bosalir uyur sonra boynuz

0
    0 Yorumla
  • Bakkk
    Bakkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Seksi giyin geceleri esini azdir ki seni her gordugunde becersin :)

0
    0 Yorumla
  • BeyazıT6111
    BeyazıT6111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

aldat bence ama bunu hızlı yap tatmin ol sadece dewamlı degil tabiki :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Böyleleri aldatılmayı hakediyor uyar düzelmezse tak boynuzu

0
    0 Yorumla
  • tutkuyuyaşa
    tutkuyuyaşa Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

kocana söyle. çift terapistine gidin.

0
    0 Yorumla
  • ilkelanarşist
    ilkelanarşist Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl

Cinsel terapi alın.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hicbir sey fayda etmedi. daha kötüye gitti. erken boşalma sorununu bir türlü aşamadık.

Yorumla
    • ilkelanarşist
      ilkelanarşist
      +1 yıl

Tekrar gideceksiniz farklı bir tedavi yöntemi denenecek. Bunlar artık günümüz çağında pek büyütülecek meseleler değil. Eğer uzman bir terapistten yardım alırsanız çözümü eşiniz ile birlikte bulabilirsiniz.

Yorumla
  • SoldierGirl
    SoldierGirl Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Geciktiriciler kullanabilir

0
    3 Yorumla
    • wesley-10
      wesley-10
      +1 yıl

@SoldierGirl onlarin dahada erkn bosslma sebbi oldugunu bilior musun?

Yorumla
    • SoldierGirl
      SoldierGirl
      +1 yıl

@wesley-10 o zaman boşansın eşinden

Yorumla
    • wesley-10
      wesley-10
      +1 yıl

Buda cozum degil... cozum erkn bosalmasi varsa bunu gidermek birlikde cocuksa dusunme bari senn gibi bir kadin sadirdim

Yorumla
  • ksk_edepsizyazar
    ksk_edepsizyazar Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

ahbe ablam aldatmaktn care yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapamam. anneyim ben :(

Yorumla
    • ksk_edepsizyazar
      ksk_edepsizyazar
      +1 yıl

eee ozaman cekecen neyaparsn

Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Biliyorsun ne yapacağını...

0
    0 Yorumla
  • kolomb
    kolomb Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

neden tatmin etmiyor sorun olan nokta ne

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erken boşalma

Yorumla
    • kolomb
      kolomb
      +1 yıl

bunun tedavisi demiyim ama birazda olsa durdurabilecek yöntemleri var eşinle beraber bunları deneyebilirsiniz

Yorumla
  • pinkblonde
    pinkblonde Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

bu soruyu ben de cok dusundum ama bosanman lazim

3
    0 Yorumla
  • Erdem60100
    Erdem60100 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Buyuk penisli erkeklererkekler takıl

0
    0 Yorumla
  • Obezusta
    Obezusta Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

ya aldat ya da otur

0
    0 Yorumla
  • umtumt
    umtumt Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Ben seni ucururum
    Hemde business

0
    0 Yorumla
  • mrt555
    mrt555 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

eşinle konuştun mu bu durumu

0
    0 Yorumla
  • metekececi
    metekececi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ablacım herşey sence tatmin mi?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Eşim beni yatakta tatmin etmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim bana yatakta temkinli davranıyor? Neden olabilir? 44 cevap verildi
Karım yatakta doymuyor ne yapmam gerek? 12 cevap verildi
Eşim yatakta neden isteksiz? 4 cevap verildi
Eşim sadece beni yatakta görmek istediğinde iyi davranıyor, ne yapmalıyım? 129 cevap verildi
Yatakta sınırsız olsam eşim yine de benden sıkılır mı? 31 cevap verildi
Eşim yatakta zevk almıyor gibi, nasıl düzeltebiliriz? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨