Sanki canımın acımasından korkar gibi hali var. 9 aylik evliyim. Ilk baslarda ikimizinda alisma surecleri ben alisayim, korkmayayim diye boyle davraniyordur dedim ama hâlâ ayni. Bazen ani yuksek bir ses çıkarsam yavaşlıyor, temposunu düşürüyor mesela acıyor diye düşünüp galiba. Yumusak davraniyor baya. Belki tarzi boyledir bilemem. Beni yerden yere vursun demiyorum elbet. Tatli sert fena olmaz. Tarzi mi boyle, bana karsi mi böyle, kiyamiyor mu, deger verdigi icin mi boyle anlayamiyorum.
Eşim bana yatakta temkinli davranıyor? Neden olabilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kimi erkek böyle. ben de eşim yıllardır tatlı serte alıştıramadım. hep yavaş yapıyorum. eşinle konuş. inlediğin zaman daha da hızlanmasını söyle bence. yoksa o tutkuyu hissedemezsin. tutku bendeki en büyük eksiklik mesela. o tutkuyu eşimde hissedemiyıorum
İyi de seni düşünüyor işte bu iyi bir şey kötü bir şey değilki seni kendinden kaçırmak istemiyor korkutmak istemiyor o yüzden en ufak bir terslik olduğunu düşündüğü zaman kendini yavaşlıyor daha sonra devam ediyor bence çok mantıklı bir hareket bir şey diyim mi yani senin eşinin yaptıkları var ya bulunmaz bir nimet normalde erkekler kadınlar daha çok bağırdıkça bastırır seninki bağırdıkça çekiyor.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınını arzulayan bir adam icindeki hayvansı dürtüyü durdurmamalı ve o şehveti kadına aktarabilmeli diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm. Kocanın arkasından atıp tutamam kendisini tanımıyoruz sonucta. Neler düşündüğünü kendisiyle güzel bir iletişimle öğrenebilirsin. Ki bunun için bolca zamanın var
Bebeğim bunu burada sormak ya da bize anlatmak yerine onunla konuşsan ondan istesen ya da hatta sen yapsan daha iyi olmaz mı. Bağla bir gün elini kolunu bileklerini onun kemeriyle onu döv mesela. Zaten cinsellik de çok fazla şunu yap şunu et şurama şunu yap burama bunu yap demek pek hoş olmuyor. Önce bir söyle bunu konuş onunla fazla uzatıp abartmadan baktın anlamıyor yumuşak davranmaya devam ediyor o zaman sen ona sert davran. Sinirlenecek bazı şeylerin farkına varacak ve aynı şekilde o da sana sert davranacaktır.
Bence Türklerde cinsellik konusunda gördüğüm en büyük yanlışlardan birisi konuşmayı bilmiyorsunuz. Bunu buraya yazmak yerine partnerinle bu konuyu güzel bir dille konuşup görüşlerini almalıydın. Burada yazılacak hiçbir yorum senin eşinin ne hissettiğini belirlemez.
Yaa yicem ne güzel bir kalbi var 💜 Sen ona tatlı tatlı istediğini anlat, belli ki kıyamıyor. Mesela bir işaret belirleyin, canın yandığında onu yap ve onun dışında durmamasını söyle. Mesela elimi şıklatmadığım sürece ya da dur demediğim sürece durma de.
Kıyamıyordur, normaldir ama sen onu istediğin sertlik düzeyine çıkarabilirsin. Adam yavaşlayınca susup devam ediyorsan o da bu şekilde rahat ettiğini düşünüyordur. Teşvik et, hırslandır.
Bunu direk soyle ya da sen inlerken sert ol yavaslama cok iyisin askim falan de sadece inlersen de olmaz biraz konus ki sende zevk aliyirsun bu isten ve senin istedigin gibi bitsin en azindan
Erkek sen kırılma diye böyle yapıyordur. Yönlendirebilirsin. Ltfen devam et , aşırıya kaçarsan ben seni uyarırım de. Belliki kendini dizginleyip senin ve kendisinin uçmasına engel oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir sevgilim vardı ona dokunurken filan hiç ses etmiyordu Canı yanmasın diye yumuşakça dokunuyordum fazla sıkmadan Eve gidince elin amma hafifmiş yazmıştı😄 Anladımki kadınlar hırpalanmak istiyor bundan sonra yumuşak davranıp acımayacağım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hirpalanmak degil. Erkeklerinde ortasi yok. Tatli sert demek istedim. Fazla sertlikten, acidan hoşlanmam. Sadece mesela ben o zevkin hazziyla bağırıyorum. Kendisi normal git gel yaparken kendi icimde yukseliyorum mesela. Sesim inlamam fazla çıkıyor o sirada. Esimde geri cekiyor kendini. Hani demek istedigim acı oldugunda bastirsin devam etsin degil bundan fazlasiyla sogurum belki yataga girmekte bile zorlanirim. Yataga aci cekmeye degil zevk almaya giriyorum. O an ki ani fazla yuksek sesle ben devam et diyemeden cikmasi biraz büyüyü bozuyor sadece