Tüm erkekler aynımıdır anlamıyorum? Sadece o boşalsın gerisi önemli değil 1.5 senedir evliyim toplasan 2 kere orgazm olmuşumdur. Erkekler karşı tarafın Zevk aldığını görünce daha çok tatmin olmazmı? Benimki sadece kendine müslüman ve boşalmadığımı bildiği halde umursamıyor severwk evlendik hala seviyoruz ama oldukça bencil biri rahatına düşkün şimdi ben bu adamdan cinsellik yönünde uzaklaşsam müstahak değil mi?
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir saçmalık olabilir mi.. Konuşup ikaz etmelisiniz derhal.. Sizin duygularınız yok olduğunu mu zannediyor yoksa.. Bence siz de biraz geri çekin kendinizi.. Bir erkek partnerini iyice boşaltmadan asla boşalmamalı.. Sizi beklemeli.. Bu çok büyük bir saygısızlık bir bayana karşı..
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle ince fikirli olsa keşke
- +1 yıl
bunun ince bir fikirle alakası yok ki.. hangi erkek eşini - sevgilisini - partnerini mutlu etmek istemez ki? Ne kadar çok yatakta mutluysa her iki tarafta ; Cinsel hayatları o kadar iyi oluyor..
Soran+1 yılKatılıyorum ama işte bencil insan olduğu zaman zor
- +1 yıl
Kesinlikle ikaz edip konuşmalısın.. hatasını bilmeli bence.. Tabii ki kalpler hiç kırılmadan.. Eminim düzeltecektir bu durumu..
Soran+1 yılUmarım
En İyi Cevaplar
asla yatakta bencil davranmam , buna hakkım olmadığını düşünürüm ki seninki eşin olduğu halde çok bencil. şu yaştaki bir kadını yatakta nasıl yarıda bırakıp uyursun.
19 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda olmuyo valla. Sence isteklerine cevap vermezsem akıllanırmı?
Soran+1 yılYok onu yapamaz en yapacağı şey p*rno izleyip mast yapar. İnan sabah oral yaptırmasına bile hayır demiyorum her şekilde ona cevap veriyorum ama o beni hiç düşünmüyor evlendipimiz günden beri aynı boşalamamak berbat bir duygu
Soran+1 yılSuç neden bende 10 dakka da bitiriyorsa ben napim ön sewişme dokunuş yok
Soran+1 yılİstemiyorum diyince gıdıklıyor bende yelkenleri suya indiriyorum
aşagıdakıler de ne fantezı yazmış be :) biraz katı bir yontem olabılır ama kocan bir mal oldugu ıcın bosalmaya yakın onu oylece bırak :) kalsın inek gibi. eye to eye teeth to teeth :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
+1 yıl1.5 senede 2 kere mi? Yuh yani yuh :D Sizinkisi bencillik seviyesini geçmiş hastalık kademesine kadar gelmiş.
Maalesef Türkiye'de ki erkek grupları bu konuda fazlasıyla cahil :D18 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle evlenmeden önce atıp tutuyorlar erkeklik taslıyorlar evlenince fıss anca sol el çalışmış bir adamsan ne bekliyoruzki
- +1 yıl
Zaten erken boşalmanın temel sebebi mastürbasyondur.
Evlenme seviyesine gelinceye kadar her gün mastürbasyon yapan her erkekte erken boşalma problemi olur.
Soran+1 yılNormalde pek erken boşalmaz ama geçen 2 dakkada oldu ozaman masturbasyon mu yapmış oluyor gün içerisinde
- +1 yıl
Ön sevişme bilmemek
G noktasını tespit etmekteki yetersizlik
Mastürbasyona yoğun bir şekilde alışkanlık
Bu sebepler etkendir
Soran+1 yılÖn sevişme yok zate iki öpücük direk o iş
- +1 yıl
Pehh... Gerçekten yapılan anketlerde samimiymiş demek ki medya. :D
Ben ön sevişme olmadan sekse adapte bile olamıyorum, millet nasıl yapabiliyor pes doğrusu
Soran+1 yılMast a alışmış direk orgazma odaklanıyor
- +1 yıl
Kesinlikle öyle :D Psikolojik az buçuk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsi öyle değil ben bunca yıl beraber oldum eşimi genelde mutlu ettim veya etmeye çalıştım, o orgazm olurken ben daha çok oldum. Genelde aynı anda boşaldık.
Cinsel yönden ikimizde istediğimizde birleşiyoruz halende aynı sadece bu zamanlarda isteği azaldı bende ise istek arttı gibi.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin tam bir öküzmüş. bir erkek bir kadına iliklerine kadar kadın olduğunu dişi olduğunu hissettirmeli., yatakta öncelik kadının zevk almasını şaplamak olmalı. kadın me kadar çok zevk alırsa erkegi daha çok delirtir bana göre. bana en çok zevk beren şey. kadının benden dolayı çok zevk aldığın görmek bunu bilmek hissetmek , o anda gözlerindeki o zevkin alametlerini görmek inlemelerini beni çok arzulaması çıldırması vs vs.. bunları karşı tarafa yasatmak bana aşırı zevk verir. yani demem o ki amaç önce karşı tarafın tatmin olmasını istemek olmalı. kadın zevk almadıktan sonra erkeğin boşalması bana göre mast farkı yok. ha kendi kendini tatmin etmişsin ha isteksiz zevk alamayan inlemeyen bir kadınla yatmsssın hiç farkı yok bana göre.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadınımı mutlu etmek için zevkten inlemelerini duymak için önce saatlerce yalar emerim. kadınım çok zevk alsın kı onun gözlerindeki o zevk alametlerini zevkten gözlerinin döndüğün nefesini kesildiğini tir tir titrediğini görmedikten sonra seksten zevk alamam kı. senin zevk aldığını görmeden boşalsam bile nama zevk vermez. bana zevk veren şey kadının zevkten işlediğini görmek hissetmek
tüm erkekler aynı değil tabiki.. ve tüm kadınlarda aynı değil :)
dediklerin doğru.. kadının inleyerek orgazm olması (abartılı olmayacak tabi) erkeği mutlu eder :)
farklı bir durum sizdeki bence.. oturup konuş derim onunla.. başka türlü çözemezsin..00 Yorumla
+1 yılYanlış, yani kadını ne kadar zevke getirirsen o kadar sana zevk verir 1. kural zaten bu. Yani bu kurala uyan bir erkek zaten ilk kadının orgazm olmasını sağlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersi ona oral yapılacak o orgazm olacak bana bir bk yok uyuz oluyorum ya. bir çözüm bulmam lazım
- +1 yıl
İşte hedefi yalnızca kendisinin boşalması ise zaten senin ilişkiye girmen bile hata :) odak noktası yanlızca kendisi olduğunu biliyorsan bu bile bile lades olmak demektir belki alıp karsına konusabilirsin
Soran+1 yılUtangaç içine kapanık biri bu konuları konuşmaktan hep kaçınır
- +1 yıl
O zaman dediğim gibi bile bile lades olma senin orgazm olmanı sağlayamıyorsa o zevkten mahrum bırakıyorsa hiç girme ilişkiye onla
+1 yılDüşününce çok haklısın ama yıkıcı değil yapıcı olmak lazım :)
İşte bu yüzden erkek ilişkide önce kadını orgazm edip sonra kendisi olmalı ki iki taraf ta şehvetli geceleri ip ile çeksin ;)02 Yorumla
Soran+1 yılArtık zevk alamamaktan isteksiz hale büründüm
- +1 yıl
Hımm en kısa zamanda yenilikler deneyerek kadınlık duygularını uyandırması lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin erkegin gorevlerinden biri de esini mutlu memnun etmek ihtiyaclarini karsilamak. Bencil olmamali iki taraf da. Sahsen ben partnerimin memnuniyeti on planda tutuyorum o ne kadar mutlu olur zevk alirsa ben de o kadar cok zevk aliyrm.
10 YorumlaCinsellik sebebi ile uzaklaşman ya da acele karar vermen yersiz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşarak gerekirse tıbbi destek alarak çözmeye bakın. Düzeltilebilir bir durum söz konusuyken hemen vazgeçmek doğru değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben karşımdakini tatmin etmeden boşalmam boşalsam bile onuda tatmin ederim kocan mal mal
13 Yorumla
Soran+1 yılYa çoğu erkek böyle der de iş icraata gelince çoğu aynı
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san icraatta iki kere boşaltmazsam karşımdakini titremekten kafayı yedirtirim öerak etme sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh nasıl erkekler var ya ben partnerim zevk alsın diye saatlerce oral yapıp okşuyorum öncelik onun zevki, kadını zevklendireceksin ki karşılığını versin ben böyle bilirim. Sana tavsiyem kendini heder etme seninde duyguların var seks kölesi için evlenmedin konuşmayı denedin mi?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılbence bir kadını orgazm edememek onu mutlu edememektir her kadın mutlu edilmeyi hak eder. o yüzden bu bence bosanmaya deger bir sebep
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslın da yapması gerek
sen de onu boşaltma o zaman16 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum yanaştığı zaman uzaklaşıcam p*rno izleyip mast yapar onun için sorun değildir
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yap bakalım nolucak
ben pek sevmem cinsellik konularına cevap vermeyi sevmem
site cenabet çünkü
ama seninkisi biraz farklı mesele
elleme tek başına elizabeth takılsın bir kaç gün
sen de başka şeylerle ilgilen aklına getirme olanları falan
kendi gelsin yalvarsın sana yyani
Soran+1 yılHaklısım da onun için sorun değil ki Zaten bekarlıktan alışmış öylr olmasına o yüzden çokta takacağını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılhayata bir kere geliyosun unutma
istediklerini yaşayamadıktan sonra ne anlamı var yaşamanın
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum ama başka hiçbir sorunumuz yok bu yüzden de boşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılboşan demiyorum zaten
zamana bırak sen aklına yatanı yap nolcak duruma göre artık kendin bişeylere varırsın
+1 yılBende hiç öyle olmuyor neredeyse birlikte olduğum kadınlar ilk başta orgazm oluyorlar Sonra ben oluyorum ama biraz geç sürüyor benim 15 dakika fılan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim dişi versiyonumsun resmen. Bizim hatunda yatacak ona hizmet edilecek. Berbat vasat bir cinsel hayatim var 6 yildir, cildirmak uzereyim
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte böylr yaşayan cesetlere canlı cenazelere de kuduruk fantezi isteyen adam düşer valla doğanın kanunu bu galiba
Cevap sahibi+1 yılKanun mu anayasa mi bilmem ama gercekten cok sıkıldım artik. Sekste sinir istemeyen bir adamdim dustugum hale bak. Senin adina da uzuldum resmen
Soran+1 yılValla bende öylrydim nr yapsa sesim çıkmayacak biriydim ama resmen ciilalı taş devrinden kaşma sks hayatım var
Cevap sahibi+1 yılAcayim kendimi mesaj atsana bana ozelden.
Soran+1 yılYa inan buralardan zevk alacak biri değilim yorma kendini derdimi oaylaştım burda
Cevap sahibi+1 yıl35 yasindayim buradan ava cikacak ne abazalikta ne de kulturdeyim. Yanlis anladin sadece
Soran+1 yılEe dertleşip nereye varıcaz belliki eşlerden yana şansımız yok kader dostum
Cevap sahibi+1 yılKader deyip kestirip atamam hepsi bu. Tekrar acacagim 5 dakika sonra kapatacagim. Mesaj atarsan gorusuruz misait zamanda sizinle
ben şahsen partnerimin muazzam aşk suyunu akıtmadan asla aşk çubuğunu devirmem
10 Yorumla
+1 yılYaygın bir aldatma nedenlerinden biriydi sanırım zaten
00 Yorumla
+1 yılrahatsizligini belirt ona duzelmiyorsa baska careler ara
00 YorumlaCinsellik konusunda 306 cevap paylaştı. kusura bakma ama sen bir odunla evlenmişsin
yapacak fazla birşeyin yok düzelmez böyleleri00 Yorumla
+1 yılNasıl yani kendisi boşalınca devam etmiyor mu? Seksin kalitesi partnerlerin uyumu ve karşılıklı istek ve zevkleriyle oluşur
07 Yorumla
Soran+1 yılHemen kalkıyor 2 bile olmuyor
- +1 yıl
O zaman senin için zevksiz bir seks oluyordur anladığım kadarıyla ilkide kısa ve ön sevişmesiz sürüyor değil mi? İlk zamanlarda da mı böyleydi?
Soran+1 yılHer zaman böyleydi :(
- +1 yıl
Siz zorlayın devam et diye ya da ilk boşalmadan sonra oral yaparak ya da v. b şeylerle tekrar uyarın ve azdırın seksi iç çamaşırlar giyin fantezi kurgulayın 😊😏
- +1 yıl
Sık seks yapıyormusunuz peki? Haftada kaç kez mesela?
Soran+1 yıl2 günde bir geçen özel durumdan 1 hafta olmadı ilişkiye girer girmez 5dkka geçmeden boşaldı onun içinde bayadır yapmıyoruz ya dedi ne alaka
- +1 yıl
Alaka şu ara verince uzun süre aşırı istekle erken boşalmış ama bu bahane değil ön sevişmeyi uzun tutarak uzatabilirdi boşalmayı şu an çıkmam lazım bana takip isteği ya da mesaj atarsan sonra devam edebiliriz iyi akşamlar
Numara yapma o zaman çküz gibi bak suratına.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmadığımı söylüyorum zaten niye diyip geçiştiriyor
+1 yılAldatma bu noktada ortaya çıkıyor partnerini yatakta mutlu edemezsen gider başka yatakta eğlenir
00 YorumlaCinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. senin kocan kendisini düşünüyor. kadini boşaltmadan yataktan çıkmam...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta partnerim önceliklidir erkek icin böyle olmalı bence
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok genel konuşmuşsun ama eşin çok bencil sadece kendini düşünüyor.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakma ama 7 yıldız evliyim eşim orgazm olmadan ben boşalmam sen oduna dek gelmşsin
00 Yorumla Cinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. Haketmiş cidden Bencillik yaptığı sen boşalamıyosun sanırım
00 Yorumlaİşte bole mal erkeklere verirseniz bizim gbi orgazma uçuran erkekleri kacirirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYak sigaraları yak :)
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen bitek duman mutlu ediyo ;)
- +1 yıl
Mutluysan sorun yok :) yanmışsın zaten sen :)
Soran+1 yılAynen :)
- +1 yıl
Konuşmak ister misin diyecem inada yok diyeceksin :)
Soran+1 yılDerdim kendimi tatmin etmek değil kocamı dize getirmek
- +1 yıl
Bende konuşmak ister misin bu durumu dedim zaten tatmin et kendini demedim ki :)
- +1 yıl
Oda kolay aslında
Soran+1 yılTaktikmi verceksin
- +1 yıl
Veririm istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlemeden önce yaşamazsanız böyle bencil insanlar erken boşalanlarla daha çok karşılaşırsınız
00 Yorumla
+1 yılberbat bir durum.. umarım düzelir
10 Yorumla
+1 yılSenin de bir şekilde tatmin olman lazım.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın walla kardeş..
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilerim fakat eşin tam bir malmış.
00 Yorumla
+1 yılZirveden birlikte inmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Sen napıyorsun
Cinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. senin durumun vahim. 2 kere orgazm nedir ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAğlancak halim var
Soran+1 yılÖylr diyince yapmamayı tercih ediyo zate uyangaç biri geçiştiriyo bu konuları konuşunca :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay egoist vay
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencil sinir ediyor beni
- +1 yıl
Bazenmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrende güvenilri birileri yok mu?
00 Yorumlabenim erkek arkadaşım o konuda çok anlayışlı
00 Yorumla
+1 yılsen haklısın kendını dusunen bencıl bır esın var
00 Yorumla
+1 yılbana bir bakarmisin taktik var
00 Yorumla
+1 yılMaalesef türk erkekleri bencil
00 YorumlaYıkamasan zaten o da yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapsan haklısın. İlk sevistigin adam mı kocan
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Müstehak değil.
00 YorumlaYazık
00 YorumlaDoğru değil.
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. evet bencilmiş
00 YorumlaSende verme
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılmüstehak
00 Yorumla
+1 yılERken miboşalıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMustehak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevismiyordur bile kesin direkt giriyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılyazık günah yani ama bence fantazili seyler giyersen değisebilir azdırıcı seyler giy
Soran+1 yılBide öyle deniycem :)
Cevap sahibi+1 yılbenim karım olsa (sevgilim bile olmadı) ne biçim fantazilerim var
Soran+1 yılNeden olmadı
Cevap sahibi+1 yılbilmem nasip değilmis ele mahkumuz. Mesela sizi çıplak görsem ayakta bosalırım o derece heyecanlıyım
Soran+1 yılKıyamam ya 😀
Cevap sahibi+1 yılyalanım yok durum bu :) sanalda bile konusacak bir kız bulamadım.
Soran+1 yılBulursun üzülme :)
Cevap sahibi+1 yılsiz evli olmasaydınız size taliptim yalan yok. İnanılmaz ihtiyacım var cünkü :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşeyine tekme at
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo da doğru atmasin
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri