Eşimin yataktaki bencilliğinden bıktım, bunu nasıl aşabilirim?

Ben çok istekli bir kadınım, ve erkeğimi mutlu etmesini bilirim. Onu elimden geldiği kadar geri çevirmemeye çalıştım hep, fakat yarım kalmaktan usandım. Mesela bu sabah, 5 gibi uykumdan uyandırdı seni istiyorum diyerek, üzerimde ne varsa çıkarıp kucağına gömüldüm, işve cilve, o ateşli hallerim, onu baştan çıkarıp zevkin doruklarına getirmem, hepsi çöp oldu ! Çünkü yarım kaldım, berbat ediyor ger defasinda herşeyi. Usandım bu bı eksiklik, yaşım 30 oldu yazacağım bir kaç yilim var sonrası zaten bitik. Ben nasıl asacağım bu konuyu eşimle. Bencilliği düşüncesizligi beni kendinden soğuttu.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili arkadaşlar, yardımcı olma çabalarınız için çok teşekkür ederim, aldatma boşanma vs tarzı konuşanlar olmuş amacım bu değil, kötü bı insan değil kendisi sadece bu konuda beni önemsemiyor. Derdimi sizinle paylaşmak istedim ayıp bir durum değil sonuçta.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca, konuşma olayını bir kaç kez detaylı bir şekilde yaptım, zevk almadığım için sana karşılık vermek istemiyorum dedim, çözüm bulacagi yerde öfkelendi bu duruma.
Eşimin yataktaki bencilliğinden bıktım, bunu nasıl aşabilirim?