Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Artıları eksileri var mı her iki cins için de fark eder mi?Kızlar Bir Adım Öne
Şişman ya da zayıf olmak seksi ne kadar etkiler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence fark eder. Her insanın kafasında oluşturduğu bir profil vardır kimi zayıf sever kimi balık etli sever. Ben zayıf kızları seviyorum göğüsleri 70 beden bile olsa küçük falan demem bana her türlü yeter. İlişki esnasında zayıf kızları kucağına alıp kucağında becerebilirsin ama bu balık etli kızlarda zor ve kafanda ki profile uygunsa ilişkiye girdiğin kız kendini ona adıyorsun, onun mutluluğu, kendi mutluluğun için neyi var neyin yok ilişki esnasında elinden gelenin en iyisinini yapıyorsun. Balık etli kızları da kesinlikle yadırgamıyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pozisyonlar zorlaşır ve kilolu taraf hızlı yorulur.
Amazon pozisyonu sevdiğim bir pozisyon ve kendimin kilolu olduğunu düşününce ne kadar yorucu olcağını düşünemiyorum bile. Birde tabi bu pozisyonda fit bir erkeğin fiziğini görmekle göbekli bir adamı görmek, görsel uyarılmamı bile etkiler.
Chair cowgirl bile yapamazsın. Göbekli bir taraf olsa birlikte bütünleşicek kadar yakın olabilir misin ki? Göbek engel olur herhalde. (aşırı kilodan bahsediyorum, boy kilo indeksine göre normal aralıkta olunduğu sürece kilonun pekte bir önemi yok bence. )
Terside ola bilir kilo yüzünden beğenilmeme korkusu tetikleniyor o yüzden onu bunla kapıyor ola bilirler ama bu genel geçer bir şey değil Zayıflarıla deha eğlenceli ve vajinaları dah güzel oluyor böyle etli etli