Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf veya normal olan fit erkekler daha iyidir gibime geliyor. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım sanırım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekte orta kilo sanırım ama kızlarda zayıf ve hatta ne kadar zayıf o kadar mükemmel ve şahaneler çünkü neredeyse tüm pozisyonlar için mükemmel olurlarken birde sevişmede sınırı belirliyor ve hatta sınırları kaldırıp özellikle oralde olmadık yerlerinin yalanmasına sebep oluyorlar
16 Yorumla
Soran+1 yılErkeğinde zayıfı tabi kiii
Cevap sahibi+1 yılerkeğin kilosundan daha önemli şeyleri vardır ve bazı şeyleri kiloyla belli olmazken kızların bazı şeyleri yerleri kiloya bağlıdır vede birde şu var bazı kızlar erkeğin altında ezilmeyi de seviyor sanırım buda başka bir fantezi ama kızı mutlu edecek bir şey varsa oda her ne yapılıyorsa severek yapılanıdır bu oralle alakalı
Soran+1 yılErkeğin kilosu en önemli şeylerden biri
Cevap sahibi+1 yılkilo penisinin yapısını etkiler mi en önemli şeyi erkeğin aslında sevişmeyi bilmesidir ki erkekler kadınlar gibi değildir erkeğe sevişirken yapılacak şey az çok belliyken kadına yapılması gereken çok şeyler var onu yapabilmesi sevişerek yüzünde oturan kızı orgazm oluncaya kadar yalayabilmesi birde oldukça etkili yapıya sahip penisi olması gerekiyor
Soran+1 yılZayıf erkekler her açıdan becerebiliyor. Şişman erkeğin göbeğinden hareket yapamıyor en zayıf olanlar her acıdan kıvrılarak rahatça girer çıkar. Xxx
Cevap sahibi+1 yılalında buna orta kilo desek daha doğru kadın gibi çok zayıf başka erkek çok zayıf başka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
çok zayıf eleman seni nasıl kaldırcka indiricek pozisyondan pozisyona sokucak :D erkek dediğin yapılı olacak hatunu kavrayacakkk
30 Yorumla
+1 yılNeden zayıf ya da kilolu arasında seçim yapılıyoda fit bakımlı kaslı bir vucut düşünülmüyo onu anlamadım kendim için söylemem gerekiyosa ben vucuduma dikkat ediyosam katşıdanda aynı şeyi beklerim
00 Yorumla
+1 yılGüçlü erkek severim. Zayıflar zar zor işi beceriyor zaten.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılzayıfların bazı pozisyonlarda avantajlı olduğu gerçek tabi. ama iyi olup olmayacağını içindeki alev belirler :)
00 Yorumla Bana göre ikisininde ayrı tadı ve güzelliği var, ben ikisindende vaz gecmem
00 YorumlaSeksi seven herkes iyidir sevsin ben herşeyi iyi ederim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bence zayıf çevik daha pozisyon çeşitliliği olur hem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzellikle göbek herşeyi engelliyor valla kendimden biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılDakikada 50 darbe yeterli mi
00 YorumlaZayıf olsun aseks olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf ve istekli erkek
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. dolgun ve kıvrımlı şart
00 Yorumla
+1 yılGüçlü erkek
00 Yorumla
+1 yılZayıflar
00 YorumlaKilo olunca ayaklar bel fal zorluk çıkartıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzayıf kıvrak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf
00 Yorumla
+1 yılBence zayıflar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıflar
32 Yorumla- +1 yıl
Kuz doğru biliyor 😀
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zayıf
00 Yorumlazayıflar iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf ve uzun ister misin
00 Yorumla