Arkadaşlar merhaba birlikte olduğum her kadınla seks yaparken göbeğimin beni etkilediğini düşündüm yani sordum açık açık etkiledimi diye ama yoo bir sorun yok dediler hep ama yalan soylediklerinide düşünmüyorum ama halende göbeğimin seks konusunda etkisi olduğunu düşünüyorum sizce ne yapabilirim akıl verir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekte kıl ve göbek cok kotu. Görsel zevki öldüren şeyler. Bir de gobekli erkeklerin seyini nasil gorduklerini de merak ediyorum. Gozukmuyor mu hic, ucu falan mi görünüyor😅
gercekten biraz dikkat edin. Gobekli erkekleri direkt eleyen biriyim ben. Biraz erkekler olarak kendinize bakın. Gobegini eritmek zor degil. Kendi basina da yapamazsin. git bir diyetisyene bir duzen ve program dahilinde halledin.
Benim erkek kuzenimde evlenmeden önce gobekliydi. 30 gunde eridi gitti adam diyetisyen sayesinde. Yani sen kendi kendine yapmaya calisirsan hem surec uzar, bir sonuc alamazsin sonra olmuyor der gobegi buyutmeye devam edersin.
Diyetisyene git. Belki durumuna gore, kilona göre 15-20 gunde bile sonuc alabilirsin. Bir de insanin kendi basina diyet yapmasi uygun degil. Bazi degerleriniz dusuktur ya da yuksektir. Diyetisyen bu konularda da önlem almanizi sağlar.
Kilo verdikten sonra da tavsiyem sporla destekle. Erkege celimsizlik yakismiyor. Biraz yapılı olmaya calisirsin kas falan yapmasan bile. Tum bunlar beslenme aliskanliginizin duzelmesi, spor yapmaniz seks hayatiniza da cok olumlu katkilar sağlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazınız çok güzel beğendim yazilariniza açıklama getireyim ama 1. Çok kilolu birisi değilim 1.90 boyunda 100 kiloluyum 2. eski basketbolcuyum ve dövüş yaptim 2 yil kalıbım var 3. penis boyumda ideal çok uzun degil 16 17 cm ama kalın birlikte olduğum kadini mutlu ediyorum sıkıntı olmuyor 4. Kilo vermek konusunda biraz sıkıntı yasamaya başladım çalıştığım işlerden dolayı zamanim kalmıyor ama dediğin mantıklı diyetisyene gitmek gerekiyor işte dediğim gibi zaman kısıtlı zamanımi kendime ayırmayı çok seviyorum bu arada 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk gorsel acidan zevki etkiler en fazla he bide bel hareketlerini falan onun harici sanmiyorum be
01 Yorumla
Soran+1 yılBel hareketleri?
+1 yılEritmeyi dene mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa çalışıyorum ben iş bittikten sonrada eve gelip anca bir kaç hareket yapıp koşuyorum olduğu kadar yani böyle erirse erimezse uğraşamam
Göbek erkekte östrojen yapar..
03 Yorumla
Soran+1 yılÖstrojen nedir?
Soran+1 yılHahahahhaha 😂😂 eminmisin
Ckunu girebiliyon mu lan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılOlumsuz yönleri var
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kral
- +1 yıl
Gt yaparmisin kral
- +1 yıl
Herşeyi anlatayım
Soran+1 yılGt nedir
- +1 yıl
Takip yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz