Selam millet Bir arkadaşımla seksi kadın tanımı üzerinden tartıştık. Arkadaşım seksiliği vücut güzelliği ve çıplaklık üzerinden tanımladı benim tanımım ise çok farklı idi. İşin içinden çıkamayıp size sorayım dedim. Seksi olmak için çıplaklık şart mı
benim için karakter meselesidir bu.. karakteri güzel kadın benim gözümde seksidir ama seksi demek için karakter yeterli değildir.. aşk ve duygular da olması lazım yani bir kadına güvenmem onu sevmem gerekiyor.. ve karakter özellikleri olarak da dürüst ne istediğini bilen aklı başında olgun bir kadın olması gerekiyor.
Bana göre herkes bol keseden atıyor. 200 kg bır kadın sexı olur mu? ya da bol çarşaf giyen bir kadın sexı olur mu?
Erkek kadını beğenmediği sürece ya da cinsel açıdan çekici bulmadığı sürece kadın istediği kadar işve cilve yapsa dudak büzse şekilden şekile girse erkek ne yapıyor bu maymun der geçer.
Özet olarak erkek gördüğünü beğenir güzel görmediği ya da hoşlanmadığı kadını ilgi çekicide bulmaz Seksi de bulmaz bana göre.
Erotik bölgeler ( meme, kalça, bacaklar ) ı görmek erkek üzerinde bu duyguyu tetikler eğer dediğim gibi olmasaydı dünyada kadınlar dekolte giymez kapalı giyinerek Seksi olurdu ama daha öncede dediği gibi ben hiç 200 kilo ya da bol çarşaf giyen bir kadının Seksi olduğunu görmedim.
Bizim ülkece yanlışa düştüğümüz konulardan biri bu aslında seksilik nedir? Kimi seksiliği çıplaklık olarak tanımlıyor çıplaklık demek teşhircilik demek. Orasını burasını açan kimse seksi olmuyor sadece vücudunu teşhir ediyor. Seksilik bambaşka ve herkeste olmayan herkesin yapamadığı bir şey, çünkü bir çok şeyin birleşimi gerekiyor örneğin; fizik, ses tonu, mimik, bazı davranışlar… bunların tamamı seksiliği oluşturuyor. Hepsi tek tek bir şey ifade etmiyor seksilik adına.
Sizin gibi düşünen erkekler az sanırım Google bile seksi kadın yazınca çıplaklığı ön plana çıkmış kadın fotoğrafları çıkıyor. Google da erkek diye düşündüm bugün hatta
Aura meselesi çiçeğim. Çok güzel olabilirsin, vücut hatların güzel olabilir, zeki de olabilirsin ama bu seksi olmaya yetmiyor, tüm bunları nasıl kullandığın önemli. Yani aslında vücut hatların öyle pekte iyi olmayabilir diyelim ama sen bedenini kullanmayı biliyorsan, aşırı seksi olarak lanse edebilirsin.
@SertKaan benim seksilik tanımım da hemen hemen sizin tanımınız gibi. Kaslı bir erkeğin karşısına hafif göbekli ama zeki bir erkek koysan beni daha çok etkiler örneğin. Seksilik bir pakettir benim için görsellik ilk sırada değildir.
seksi hanımefendinin tarifini yapıyorum 1.60 boyunda maksimum 51 kilo maksimum portakal kadar memesi Kırkağaç kavunu kadar kalçası olacak ten renginin önemi yok vajina siyah olmayacak bacaklar ince olacak ağzı burnu küçük olacak saçlar uzun kalça üzerine kadar inecek
Kesinlikle şart değil hatta olmadığı gibi , öyle değişik detaylar var ki. Bilemezsiniz , hiç açıklığı olmayanlarda bile çok etkileyici sexilikler oluyor, anlatmak istediğim , sadece vücudu saran kapalılıkda değil üstelik 😊😉
Yoo var düşüncenin önemi. Arkadaşım vücut güzelliği ve çıplaklik üstünden tanımladı, benim tanimim çok farklıydı yazmışsın, yani önemi oluyor, söyle düşünceni.
seksilik çıplaklıkla ilgili değil fizikle ilgili kıvrımlı vücudu varsa kalçası ve memesi orta düzeyde ise ince belli ise bacaklarının kalınlığı ideal ölçüde ise seksidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bunu cevabını almak için Önce seksin ne olduğunu bilmek lazim. Seks cinselliktir. Cinsellikte herkes için farklı şeyler önemli olabiliyorken Seksilik te herkes için farkli olabilir. Yani bu bir göreceli bir kavramdir.