:)) Bu zor soruyu cevaplayın arkadaşlar 😄
Nasıl seksi olunur, seksi olmak kolay mıdır🤔😄

:)) Bu zor soruyu cevaplayın arkadaşlar 😄
Nasıl seksi olunur, seksi olmak kolay mıdır🤔😄

Seksilik bakan göze göre değişen bir durumdur. Kimisi hafif dolgunlaşmış dudağı seksi bulurken kimisi güzel bir bakışı seksi görüyor. Güzel bir dekolte kadını seksi gösteren bir detaydır. Veya güzel bir kalça, güzel memeler. Bu durum değişir ama genel olarak böyledir de.
Belli şeyler yaparak seksi olunmaz.. Eğreti durur..
Kendi duruşunu seksi bulmalı dışardan bakan gözler..
Bu yüzden de herkesin anladığı seksilik tanımı farklıdır..
Benden sana bulaştı.. 6 ay sonra.. 😄
Benden de birilerine bulaşsın da bana da gelsin su eig bolluğu 😂
İlanen duyruldu.. 😄
Özgüvenle davranışla olgunlukla seksi olunur. Seksapelite bir karakter meselesidir. Yoksa sitede de gördüğümüz teşhirci ablaların seksi bir tarafı yok ama ucuz tarafları çok
Çamaşır
makyaj
dekolte
dolgulu dudaklar
Montofon ineği memeler vs bunlsr seksi değildir
Tamamen içerdeki enerji ile alakalı bir şey dışarı ile alakalı değil cinsel enerji çok farklı bir şey
Cevap
50Cevap
Diyet ve egzersiz, birde cilve yaparak
Her yeri açıkta bırakan merak uyandırmayan giysilerden uzak durmak gerekir..
Gizli dekolte en açık kıyafetten bile daha seksi merak uyandırıcı ve iç gıcıklayıcıdır..
Ten ile uyumlu hoş bir parfüm kokusu bilr bazen bir kadını seksi gösterebilir..
Seksi olmak için bir kadının kişisel temizliğine dış görünüşüne her daim dikkat etmesi gerekir..
Gizli dekolteden kastınız nedir
Bazı şeyleri ne kadar zorlarsaniz o kadar komik duruma düşersiniz bazen tek bir hareket tek bir kıyafet tek bir frikik sizi seksi bir kadın yapmaya yeterde artar bile erkek tarafından düşünürseniz siz istediğiniz kadar seksiyim diyim kadın sizi seksi bulmuyorsa hava cıvasiniz
Herkese göre değişen bir durum bu, kimine seksi gelen bazısına gelmez. Kişinin bakışı, gülüşü, duruşu veya tarzı vs gibi şeyler seksi gösterebilir.
Bir erkek uzun boyluysa ona seksi demeyen kadın görmedim. Sanırım uzun adamlar otomatikman seksi, kısalar da otomatikman seksi değil saygıdeğer hanımefendilerin gözünde... 😊
Seksi olmak kıyafetle vs olur diyorlar da katılmıyorum. Seksi ya da çekici diyelim kadına bakınca anlaşılır zaten.
Erkekler için Nefes Alması seksidir. Kızlar içinde Adam olması ve karakteri ve giyimi seksidir onun icin tek acidan sor erkekler acisindan sorma 😂
Bu kişiye ve birazda zevklerine ne istediğine göre değişir aslında seksi olmak gözünde seksi gözükmek istediğin insan önemli 😂
Bu konuyu buradan bir arkadaşı etiketleyerek sormak isterdim ama tepkisini bilemediğim için yapamadım 😄
Her şeyden önce içinde yüksek miktarda dişil enerji olmalı. Bir de seksilik göreceli bir kavram. Kimine göre bu anlayış değişiklik gösteriyor.
Aslında bazen emek harcamak gerekebilir,
Ama bazen de küçük detaylar hiçbir şey yapmadan bile öyle hissettirebilir 😀
Büyük memeli olmak lazım, ancak seninkiler kurtarır beni.
Kendini seksi görüyorsan seksi birisin demektir zaten ekstra bir şey yapmaya gerek yok
o kolay nasıl güvenilir olur nasıl dürüst olunur o zor işte bu devirde
Karşı cinse kadınlıgını hissettirirken cinsellik buram bjram kokmalı
Çoğu iş gözler ve vücutta bitiyor. Seksi olunacağını düşünmüyorum, çünkü doğal bir durum.
Sen ben beceremeyiz okulu varsa gider öğreniriz 🤪🤪
Bende kızların istediği gibi boy pos, tip ve büyük cinsel organ yok; spor yapsam bile seksi olamam galiba.
Erkekler için hemen berbere gidip ustrayla kazıtsınlar saçını 😂😂 seksi olur
pürüssüz parlak bir cilt
iyi kokan bir parfüm
can yaman tarzı bir giyim yeterli
Kadın yaradılış olarak seksidir zaten gerisi ruh
Bakım yaparak giyim kuşam da önemli. Ama bunlardan önemlisi doğuştan buna uygun yapının olması.
Koku çok önemli bence
Nerden bilsin bu cocuk
İnce bel küçük göğüs dolgun kalça 👍
araştır biraz çok zor olmamalı
Vücut hatlarını belirginleştirerek
Erkek icin zor kadin icin kolay
Giyinis bakım güzellik fizik ile
Olduğum gibiyim
Seksi olmak fizikten geçer
Bi Stiletto bile seni seksi gösterir..
Bir ses bir fısıltı yeter bence
Seksi olunmaz doğulur hadi bakalım