- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılAslında bu partnerin tercihine göre göreceli bir durum. Kimi çok zayıf, kimi dolgun, kimi de kıvrımlı hatları olan kadını seksi bulur. Fakat genel olarak kıvrımlı hatları olan kadınlar seksi olarak görülür. İster çok zayıf olsun isterse balik etli olsun. Kişinin tercihine göredir seksi kadın imajı...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılzayıf olmak özellikle çok zayıf olmak bence anti seksi lik yaratan bir durum , ama senin burada zayıf olmaktan kastının kilolu olmamak olduğunu anlıyorum zayıf görünmek olduğunu düşündüğümüzde tek başına yeterli değildir ama seksi olmak için çok büyük bir avantaj sağlar , seksi olmak birazda bakışlar ve yüzle de alakalı bir durum bence sadece bedenle olacak bir durum değil
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. görsele göre cevap verecek olursam çok çok Seksi
ama zayıf olmak Seksi olmak değildir hatta balık ettiler daha Seksi duruyor Seksi olmak bambaşka bir şeydir00 Yorumla
Zayıf olunca bitmiyor maalesef. Kadının albenisi olmalı, güzel kokmalı kadın, hafif makyaj bakımlı saclar önemli, evde paspal paspal gezmemeli. Kıyafet önemlı, kadın vucudunu tanımalı ona göre giyinmeli. Zayif olup heryerini acınca seksi olmuyor maalesef bir kadın bazende cok itici olabiliyor.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece zayıf olmak seksi olmak için yeterli değil bence vücut hatları belli olmalı
51 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılFit olunması gerekiyor bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi olmanın fizikle pek ilgisi yok. Her fiziği güzel olan seksi olmadığı gibi, ortalama/ortalama altı tipi/vücudu olan kadınlar da oldukça seksi olabilir. Seksi olmanız nasıl hissettiğinize, dışarıya ne yansıttığınızla ilgilidir. İçinizdeki mutlu, özgüvenli, ne istediğini bilen kadını bastırmayıp açığa çıkartırsanız zaten seksi olursunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki balık etli ve dolgun kadınlar daha çekicidir , zayıf biriyle olmak beni rahatsız eder erkekte de , kadında da dokunamam kırılacak gibi geliyor tiksinirir huylanırım hemen ama dolgun hatlı kadınlar daha güçlü gelir bana 🤩 yani barbilerdense anaç kadınları seksi buluyorum erkekte de aynı şekilde sopa gibi uzun ince adam sevmem omuzları geniş olacak ben burdayım diyecek kilolu olsun geniş omuzlu olsun benim için🤷♀️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence seksidir. Zayıflık ekstra seksilik katıyor.
00 Yorumla
+1 yılzayıf olupda boru gibi şekilsiz vücuda sahipse hayır zayıflık seksilik olmuyor vücudu şekilli olması lazım seksilik için
50 YorumlaDeğildir. İyi bir fiziğin olacak bacakların çok ince olmamalı aşırı kalın da olmayacak. Ayrıca dekolteli giyinmelisin. Ve dışarıdan bakılınca eğlenceli, açık fikirli görünmelisin. Falan filan inter milan keşke kız olsaydım
00 YorumlaBence biraz yuvarlak olmalı insanın yani bir bayanın hatları öyle daha çekici ve seksi
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Vücut hatları belirgin ve olması gereken kiloda olan kadın seksidir. Zayıflık seksilik demek değildir.
31 Yorumla- +1 yıl
aynen tebrik ederim açık net cevap
Zayıflığın ölçüsü önemli hatlar yerinde ve zayıfsa kesinlikle evet.
40 Yorumla
+1 yılSorunun görselle alakası varmı☺️ çünki o zayıf değil kafam kadar poposu varr. E bende biraz koca kafalı olduğuma göre sonuç. Zayıflık ta ölçü buysa çok seksi💕
00 Yorumla
+1 yılBoyum 1.62 kilom 58 olsaydı çok mutlu olurdum valla ama işte...
30 YorumlaZayıflık ve çok çok çok zayıf olmayı karıştırmadığınız sürece evet zayıf kızlarda çok seksi olabilirler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zayıf olmanın seksi olmanın kriteri olduğunu kim söylüyor yahu. zayıflık bir kriter değildir. seksi olmak çok farklı bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılDozunda zayıflık önemli vücut şekli çizgileri belli olmalı zayıf olup poposu duvar gibi dümdüz olanda var.
00 YorumlaSen benim en sevdiğim fizik nedir sorusuna cevap veren bir görsel ekleyerek aklımı çeliyorsun çok ayıp...
Ayrıca evet 🙄00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf olmak yetmez, dolgun ve fit bir vücuda sahip olmak lazım gerçekten seksi olmak için.
10 Yorumla hafif balık etli olup seksi olmayan kadın görmedim, zayıf sevmiyorum
10 Yorumlaaşırı zayıf hoş olmaz. normal iyidir. Bazı kadınları da balık etli olmak seksi yapıyor
00 YorumlaBu hatun gibi mi ama bu zayuf değil tam yerli yerinde :DD
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, oldum olası hep zayıf kızları çekici bulmuşumdur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılGeniş kalça ince bel beni deli eder. Dogy pozisyonun seks yapasim gelir görür görmez. Senim belin ince mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır önemli olan mevcut bedenin en iyi şekilde dizaynı ve sergilenmesi dur..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeee çoook zayıfff
Neée çoook şişmannn
Ortasııııı00 Yorumla
+1 yılSeks pozisyonuna göre değişir kucak cowgirl duvara dayamada evet
00 Yorumlaseksi olmak için böyle alımlı olmak yeterli. zayıf ve kilolu olmak fark etmez.
00 Yorumla
+1 yılMesele zayıf olmak değil kalça bel ve göğsün orantılı olması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfotoğraftakinin nesi zayıf 10ar kilodan 20 kilo but çıkıyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Aksine çok zayıf kişileri hep bir miktar itici bulmuşumdur
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum ama çok zayıf da olmamalı. Bence zayıfligin yanında vücut hatlarının belirgin olması da olmalı. 😊Bu arada resimdeki kimse artık iyiymiş baya 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnce bel dolgun kalça daha seksidir
60 Yorumla Dolgun vücut tercih ederim zayıf sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kızın beli zayıf sadece 😂 kalcası baldırları etli biraz. Ben balıketli seviyorum dokunduğum kemik hissetmek istemiyorum. Bir de sevistiğimde partnerime bakınca gözümü doyurucak
00 Yorumla
+1 yıldeğil bence en iyisi balık etli olmak 😄😄😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Kendimizi kandırma yeteneğimize bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Her zayıflık seksilik anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılBu hiçte zayıfa benzemiyor ama jdfksdfd
00 Yorumla
+1 yılProfilde ki fizik fazlası ile iyi
00 Yorumla
+1 yılResimdeki gibiyse yani 😊👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAlası yok balık etlı baynda cok seksı olabilir
00 Yorumla Aman tanrım bu naasıl bir kalça 😍😍
00 Yorumla
+1 yılResimdeki oldukça seksi 🥰🥰🥰
00 YorumlaFotodaki kız ve duruşu.
00 Yorumla
+1 yılBeyin şart yoksa olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bu kız zayıf degıl
ki kalcaya bak00 YorumlaYeah örneğin fotoğraftaki hatun
00 Yorumla
+1 yılyeterli değildir biraz süslü bakımlı olması lazım
00 YorumlaEvet sadece zayıf olml yeterli dir kadın da
00 Yorumla
+1 yılBana göre evet yeterli ama kalçası dolgun isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zayıf olmak seksilik falan değil bence ya
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence aşırı zayıf çok ilgi çekici değil
10 Yorumla
+1 yılZayıflık seksilik değildir
10 YorumlaBiraz ele gelmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılevet
30 Yorumla
+1 yılevet seksidir
20 Yorumla
+1 yılHayır değil bence
10 Yorumla
+1 yılBaliketli daha seksi bence
10 YorumlaMmmmmmm