Yani bazen cinsel dürtü gelince kontrol etmek zor oluyor cinsellik istedidi diye kötü yargılama isteye bilir herkes ister sadece bu biraz acele etmiş o kadar 😂
Bebem kasma bu kadar her şey mükemmel istediğin şekilde olacak diye bir kural yok onun doğru senin yanlışın sen doğru görmesen bu hareketi o doğru görüyor dur yapcak bir şey yok kasmaya değmez yaşa zevkini
Bunu yazarken kendimide düşündüm çünkü bende böyle biriyim kötü niyetle yazmazdım eğer konuştuğum biri olsa. Yinede ilk günden yazmazdım tabi öylece diye düşünüyorum :D
Bencede önce biraz flörtleşme olur sonra sevgili olursunuz daha sonra öyle istekler oluşmaya başlar ne öyşe bir günde uzanayım falan... ikinci gün senden neler neler ister nude bile ister sonrada cinsellik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel amaçlı demiş azgınlık tan bence başka biriyle görüşmen daha uygun olur
Hım aklımda olsun
Tepki göstermen bu saatten sonra artık bir şey değiştirmez o seni birkere istemiş hep ister artık 😄
İstemiş mii sadece sıcakkanlı mı
Sıcak kanlılıkla ne alaka 😄 istemiş seni besbelli yatakta çok hayalini kurduğu kesin
Kendi sorunu evet kurmuştur da çekinmeliydi:)
Yani bazen cinsel dürtü gelince kontrol etmek zor oluyor cinsellik istedidi diye kötü yargılama isteye bilir herkes ister sadece bu biraz acele etmiş o kadar 😂
Evet ya zaten iyi biri gibiydi, tepki gösterdim ama kısa sürdürdüm
Anladım sende istiyorsun onu sanırım ama her şey zamanla diyorsun galiba öylemi
İstiyorum hatt fotoğrafına bakıp hayalini kurdum, ama utanması çekinmesi lazım
ben efendi erkeklerden hoşlanıyorum
Bebem kasma bu kadar her şey mükemmel istediğin şekilde olacak diye bir kural yok onun doğru senin yanlışın sen doğru görmesen bu hareketi o doğru görüyor dur yapcak bir şey yok kasmaya değmez yaşa zevkini
Eğer fazla sevecen tezcanlı ise art niyetle söylediğini düşünmüyorum ama değilse amacı belli derim buna en iyi kararı siz verin.
Sevecen ve tezcanlı diye düşünüyorum ben de
:D ya diğer türlüyse
Bunu yazarken kendimide düşündüm çünkü bende böyle biriyim kötü niyetle yazmazdım eğer konuştuğum biri olsa. Yinede ilk günden yazmazdım tabi öylece diye düşünüyorum :D
Bana ulaşırmısınız detaylıca konuşalım analiz edelim isterseniz yorumdan olmuyor :D
Evet ilk başlarda çekinmeli
Bu denmez
Daha el ele tutuşmadık veya hoşlandım mı belli değil
?
Bir günde uzanmak isteyen ikinci gün uzatmak ister
Öyle demi söyleme amacı ne
Söyleme amacı belki yanında masumca uzanmak ama bir günde söylemesi normal değil..
Yanii daha bismilllah:)
Bencede önce biraz flörtleşme olur sonra sevgili olursunuz daha sonra öyle istekler oluşmaya başlar ne öyşe bir günde uzanayım falan... ikinci gün senden neler neler ister nude bile ister sonrada cinsellik.
Evet aynı düşünüyorum, biraz çekinmeli zaten yavaş yavaş olur böyle şeyler dile getirmeden
Bencede seni gerçekten seven seni zor durumda bırakacak şeyler yapmaz.. bazı konularda hassas olur..
Cinsel amaç iyi yapmışsın
Evet :) Yukarıdakiler öyle demiyor yani doğrusu ne
Bence cinsel amaçla yaklaşmış iyi yapmışsın
halbuki efendiydi ve bana ciddi ve başka biriyle konuşmuyormuş benim de konuşmamamı sormuştu
Cinsel anlamda demiş
…..
Ne sanki ben dedim 😂😂
Neye tebki gösterdin senin aklın fikrin onda bence
Hayır bir kere gördüğün bir kıza uzansak der misin
Derim ya yatalım demiyorum. Gayette güzel bi çinen olur. Yorulduk gel şöyle uzanak derim
Güzel tabii ama benn ilk başlarda bu konuda
Biraz çekinmesini isterim
Şimdi kalmadı kuzum onlardan ben seni anlıyorum 👍
Evet anlamışsınız bakalım öyle olan var aslında😇
hemen olay cinselliğe nasıl giriyor ya sdfs
Birlikte uzanmak
her birlikte uzandığınla cinsellik yaşasan oo :D
Ama uzanacak samimiyette değiliz
neden uzanmak istedi ya hemen
Bilmem veya adap bilmiyor
ya da çok azmış sana baktıkça
Benden etkilendi belli