Boşaldıktan sonra iyi geceler yazdi hemen uykum var dedi bende konuyu değiştirip senin olmak istiyorum diyip ilişki teklif ettim falan ilk senle denemek istiyorum dedim
Soğumuş mudur benden neden hemen iyi geceler dedi ve sizce yazar mi sonra boşaldiktan ne zaman tekrar ister
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yarın yine ister öyle demenden iyi heralde sexting yaptınız. İse gidecekse erke uykuyu alayım demistir
Seni kullanır he böyle böyle sadece istekli olunca yazar işi bitti mi iyi geceler yine 😂
Yok gerçekten uyuyackti
Tamam ama bu kadar aceleci olma yine de
Ne olur ne olmaz dikkat et kendine
Peki artik ona yazmasam ve desem ki gece anlik olarak oyleydim istemiyorum seni diye peşimden kosmya devam edermi
Deli midir diye uğraşamam der ve kendi yoluna da bakabilir bu kadar keskin bi u dönüşü yaparsan ha ama yine de bu teklifi yapsan da yapmak zorunda değilsin tamam mı
Bak şimdi daha anlatırdım ama burayı da mesaj kutusuna çevirmeyelim oldu mu bi yaz sen detaylıca konuşalım
Dogru söylüyorsun
Hadi yaz bakalım bekliyorum
Ne zamandir berabersiniz aranızdaki iletişim nasil sana yaklasimi ilgisi ne zaman başladı seks ne kadar zaman sonra yani bir cok seyi bilmek lazim net olabilmek için
Seks yaşamadım hiç ama teklif rttim dedim senin olmak istiyorum
Orasini anladim sanal olarak kast ettim sesli sekilde yani
En bastan anlatamaz misin
Ya mal misin aq seni sadece bosalmak icin kullaniyor bu kadar aptal olmayin
Bir bosaldiktan sonra uyumasi zaten yanlis seni doyuma ulastirmasi gerekirdi.
ne kadar zavallı bir durumda olduğunun farkın da bile değilsin bir gün yaptıklarına pişman olacaksın neden yaptım diyeceğin duruma geleceksin yanlış yollardasın
İşi bitene kadar demek ki. Anlaması çok kolay halbuki
İlişki istiyorum senle dediysen yazar çünkü karşındaki insan istiyorsa oda ister boş koy onu bunu yani
Tam zirveye çıktığında bunu teklif etsen olurdu
hadi ordan et yazmasın
Net
Sana ayak uydurup seni de düşünmeyip bencil olana vakit ayırma
Doğru söylüyorsun
Ben kızın birisini dün gece 3 kez boşalttım o bana sen boşaldın mi diye bile sormadan iyi geceler dedi. Hep bana olmaz yani o işler
Senin derdini seweyim ben
Jdjdjd
Seni cinsel obje olarak görüyor.
Nerene fiskirtti
Boyle birisi olucak su an oturucam agzina
Hemen işi bitince gitmesi ayıp olmamismi
Gece 3 gibiydi çok gecti normalde 11 12 gibi uyurdu belki o yuzden ama yinede hemen iyi geceler demesi çok kırıcıydı
Böyleleri yataktada aynı olur bossalinca sırtını dönüp uyur eşi boşaldımi bosalmadimi doydumu hiç umrunda olmaz
Sonra uyumaya mı gitti?
İse gidecekmiş sabah
😂😂 işi de bitti
Ne zaman sonra yazar sence jtkskdjdekwk
S. k. i kalktığı zaman 😂
Yarın gece yine ister meraklanma
Slksin sadece
Azınca yazar
Ne zaman
Onu bilemem ama beni sorarsan her akşam derdim😅