Hayır bu benim yapacağım bir şey değil sonuçta eski yani anlatabiliyor muyum eskimiş bitmiş olmuş duygularım varmış ama bitmiş duygularım olmadan yapabileceğim bir şey değil bu tabii ki de hayır yani böyle bir şey olamaz benim için bunu yapan insanların içinde de hala duygular vardır duygu bitince olmaz çünkü
Bi anlık olur mutsuz bi an denk gelinir eskiler anlatılır biz iyiydik be niye ayrıldık ve bide sevgililerden dert yanılır sonra bi kaç kadeh bişeylee içilir sonra yakınlaşılır bi an yok yapmıcam dersin ama yenik düşersin iyi olan şeyler aklına gelir mutly olduğun an o an dersin kendine ve yapmam lazım dersin ve mutlu son sabah onu gömleği üstünde kahvaltı hazırlarken bulursun kendini ne dersin tam böylemi oldu yoksa iyi bi senaryo yazmışmıyım hangiai için tebrik edersin beni 😎😇
Eski sevgiliyle saygı bitmeden ve iki taraf birbirini kırmadan ayrılmışsak trkrar cinsellik yaşayabiliriz. Ama saygı bitmişse veya kırıcı sözler sarrf edilmişse o zaman o iş olmaz benim açımdan.
Bir süre sevgili olup ayrılanlar, bir süre sonra daha iyisini bulamayacağınız anlamışlardır, tekrar birleşip sevgili tadında birlikteliklerini evliliğe göturebilirler.
çarka çıkılmış işler kesat gitti ise , libido da tavan yapmış , beklemektense sonucta yenıye kanıt anlat ıfade et burada emekxzamanxpara harcamaktansa tenini bildigin ile nedne olmasın , kirini pasını alır.
Evet belki sevişilebilir, ancak iyi bir ilişkimiz olmuş olsaydı eskimesine asla izin vermezdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çokta güzel oluyor sevgilimden grup fantezim olduğunu biliyordu ama bunu duygusal bir bağ olan biriyle yapmayacağımı da biliyordu o da yapamazdı benim gibi. Ayrıldıktan 3 ay sonra falan istekli olduğum bir gün arayıp çağırdım seviştik yataktayken grup yapalım mı dedim olur dedi etrafında kabul edecek birini aradı anlattı durumu geldi ve grupta yaptık. Eski sevgiliyle her şey olur yani.
Eski sevgilimle farklı şehirlerdeyiz bikere kalmaya gitmiştim 3 gun kaldım :) ilk gun hiç bişey olmadı ikinci gunun sonlarına doğru :) bi yakınlaştık restmen o beni becedi :) 3 gunun sonunda arkadaş kalmaya devam ettık