ayrıldık biz. o hayatına devam ederken ben yerımde saydım. bir süre hiç karsılasmadık. karsılastıgımızda engelleri kaldırdık, selam nasılsından öteye gecmedık. her konusmada ayrılıgın tek suclusu benmısım gibi konustu. hiç tartısmaya girmedim. hala seviyordum. onunla mutsuz ama onsuz daha da mutsuzdum. suclamalarına katlandım. sabah kahvaltı edelim mi öglende işe gidecegim diye telefon etti. onayladım. nerde bulusalım eve gelir misin dısarda mı yapalım dedi. senelerce evde yaptık, simdi yo dısarda olsun diyip kasmak istemedim bir de kendime cok güveniyordum.
gittim güzel bir masa hazırlamıs portakal suyu bile sıkmıs. yedik içtik doyduk kalktık.. film acalım vakıt dolsun dedi, film actık. film izlerken ne olduysa oldu.
kötü mü hissediyorum suclu mu bilmiyorum. bunu beni sevdigi için mi yasadık, istedigi için mi bilmiyorum. hiç konusmadım bittigi an cıktım evden. evdeyim simdi.
ne dşünecegimi bilmiyorum. ne hissettigimi de?
gittim güzel bir masa hazırlamıs portakal suyu bile sıkmıs. yedik içtik doyduk kalktık.. film acalım vakıt dolsun dedi, film actık. film izlerken ne olduysa oldu.
kötü mü hissediyorum suclu mu bilmiyorum. bunu beni sevdigi için mi yasadık, istedigi için mi bilmiyorum. hiç konusmadım bittigi an cıktım evden. evdeyim simdi.
ne dşünecegimi bilmiyorum. ne hissettigimi de?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer