Eski sevgiliyle sevişmek için bir araya gelmek?

Arkadaşlar, 6 ay sevgili olduk. Ayrılalıda 6 ay oluyor. Ayrıldıktan sonra birbirimize sarılarak uyumak için biraraya geldik ama yüzeysel seyşerdeyaşadık. Sevgili olduğumjz zaman zarfında swvgili olduk 2. Haftadasında arkadaşlarının kaldığı evi boşaltms beni davet etmsti gitmedm arkadaşları aradı eve gitmiyorsanz eve geçiyodz diye. Daha sonra 1. Ayımızda hasta oldu evine gittim öorba yaptm bsey yaşamadık. 3. Gidişimde kıyafetler vardı üzerimde kazak pantolon falan o da aynı şekilde seviştik öyle daha sonra da giderdik ve ilişki yaşardık tam birleşme olmazdı bakireyim. Çok sinirli biri değilim ama beni bu sebeple terketti. Neyse onu çok özledm ve benimle sadece sevişmek için gelip buluşacağınj söyledi normal olarak buluşmazms. Çok özledm buluşsam mı bilemedm. Ama çok istiyorım onu ve çok seviyorım. O isesevgğm tamameb bitti sana kaç aydor ayrıyız manyak mısın ne seviyon hálà beni dddi. Ve masturbasyon yaparken beni hayal ediyorms vücudunu kullanıyorum yaparken dedi. Sevme sansı yok mu beni
Eski sevgiliyle sevişmek için bir araya gelmek?