Aralarında sadece se. xting olmus. Fiziksel olarak yanak ve boyun oe bacak basen ve göbeğe şakayla dokunma var. Buluşma olursa arkadaşça olma ihtimali nedir.
Bi dönem cinsel mesajlar attı ama şu an normal sıradan mesajlar ara sıra seyrek mesajlar o da zaten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen mi bulusacaksın amac ne , eğer onu istiyorsan güzel ama arkadaşça olacağını düşünmen biraz safca :)
Sevgilisi var. Eskiden cinsellik için buluşmayı teklif etti ama sonra ben sert çıktım derdin buysa bana ulaşma ve mesaj atma dedim o da o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi 3 ay sonra kendi yazdı... Ve normal hal hatır mesajı. Sonrakilerdedw cinsel bi arzu istek yoktu
Sadece se. xting ondada sadece nude meme. Ama kendisi çırılçıplak video hatta kamera açma
Kamera açıp özel bölgesini ve koltuk altını tras etme
Hımm amacın nedir peki arkadas mi kalmadi birlikte olmak istersen de karismam tabi
Sevgiki olmK
Sevgilisi var dedin ama 🥸
Wvet yeniden olmak istiyorum ben
Ayrılalı 1 yıl oldu ve onun 1 yıldır sevgilisi var fakat ara ara bana yaziyor
İkinizi idare etmesini sorun yapmayacaksan olur
Bu soru çok saçma değil mi aslında biraz düşünsen sorunun cevabı apaçık ortada.
İleri gider gibi duruyor zaten pek bişey kalmamış
Yok ya kız evlilik dışı bi ilişki düşünmüyo
Yok be ne yaşamışlar ki sanki haksız miyim
Zaten görmüşlerdir fotoğraflarda o kadar şey olunca konuşunca bi yapılmadığı kalmış zaten o da olma ihtimali yüksek bence çok zor yani arkdaşça durmuyor
Sevgilisi var ama
Farketmez erkeğe bu sevgilisi olmuş olmamış
Kız bakire
Bi sürü yolu var başka sorun değil
Bide acil kültür değil yani ama yaptık geçti gitti değil. Açığa çıkarsa evlilik olur. Bu risk değil mu sence
Hani tamam kamerada kız onun her yerini görmüş bu kızın tek nude memesini
Bence tüm risk alınabilir tutabilen varsa helal olsun derim zaten , farketmez canlı görmek ister zaten daha iyi
Yalnız kaldıklarında şık şık pat 💒
Sadece se. xting ondada sadece nude meme. Ama kendisi çırılçıplak video hatta kamera açma
Kamera açıp özel bölgesini ve koltuk altını tras etme
Tamam İşte o
Tekrar mi baslar
Ateşle barut yan yana olur mu, ilkimle ayrıldıktan sonra kaç sefer cinsellik için bşr araya geldik. Aradan yıllar geçti geçen sefer yine aradım ama bulamadım. Şu an nerde bilmiyorum tabi
Sence dogru mu? Bu kadar genis olmayin
Saçmalık
Arkadaşça geçemez mi
Sanmam sonuçta bir yaşanmışlık var arkadaşça davranilmaz
Sadece 6 ay ve 5 kez buluşma
Yani sen istediğin kadar olur gibi ugrasmaya calissan bile sevgililik gecirmissin flort donemin olmuş o yüzden ne yaparsan yap arkadaşça gecmez ha illaki bunu anlaman için şans vermen lazım zayen dusgun bir arkadaslik olacak olsaydı sevgililik bitmezdi
Uzak dur