tekrar sevgili olmak istiyor ama ben ozgur olmaya cok alistim. kendisi asiri kiskanc takintili biri. ne kadar konusmak istemedigimi soylesemde anlamadi. simdi sadece sevismek icin bulusuyoruz bagimi tamamen koparmali miyim? yoksa boyle devam etmek mantikli mi? en azindan ararsa bulusmayacagimi soyledigim icin arayip rahatsiz etmeye ara verdi.
Güncellemeler
1 yıl
yeni sevgili yaptigimi soylersem salar bence beni
Eski sevgiliyle sadece sevişmek için buluşulur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
bernakurt sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Başkaları sadece cinsel anlamda mı var hayatında yoksa romantik bir şey var mı aranızda? Sen bu çocuktan korkuyor musun ne demek hayır demeni anlamıyor ya
Tamam işte korkmuyorsan sert davran. Ben hayır dedim daha ne oluyor falan diye biraz agresif davran. Gerekirse takıldığın elemanlardan birini sevgilin diye tanıt. Diğerleriyle nasıl tanıştın?
Erkekler Ne Diyor
Birini bulana kadar götür. Aşina olduğun bi beden nasılsa. Hayatına ciddi biri girerse de tekmeyi basarsın
baskalari var zaten sadece daha fazla rahatsiz etmesin diye bulusmayi kabul ediyorum
Abi, istemiyosan rahatsız etmemesi gerekmez mi? Verdiği rahatsızlık yanına kâr kalıyor
anlamiyorki
Anlamıyor ne abi. Hayır dersin, engellersin. Her ısrar edene verecen mi abi?
evimi biliyor engellemek aklima gelmedi sanki
Abi açmayacaksın kapıyı. Eğer rahstsız ediyorsa polise gideceksin, ne bu böyle abi
neyse bakicam artik
Geçmiş olsun valla. Nöyle sünepe leş herifleri acayip dövesim geliypr
zaten fb ilişkileri %90ı eski manitalarla oluyor.. Yatakta seni mutlu edebiliyorsa gittiği yere kadar götür
Yeni sevgili yaptığını söylersen salmayabilir o ayrımı yapamayan erkek çok yani FB olarak devam edilecekse bu farklı bi kafa gerekir
Daha da takıntılı hale getiriceksin görüşerek. Bu işi sonlandır bence. Özgür olmaktan kastın başkaları mı var hayatında? Onu söyle?
baskalari var ogrenince delirdi zaten. sevgili degilim falan diyince tekrar sevgili olmak istedigini soyledi hayir dememi de anlamiyor
Başkaları sadece cinsel anlamda mı var hayatında yoksa romantik bir şey var mı aranızda? Sen bu çocuktan korkuyor musun ne demek hayır demeni anlamıyor ya
sadece takilmak icin varlar
korkmak degil ama beni salsin istiyorum
Tamam işte korkmuyorsan sert davran. Ben hayır dedim daha ne oluyor falan diye biraz agresif davran. Gerekirse takıldığın elemanlardan birini sevgilin diye tanıt. Diğerleriyle nasıl tanıştın?
arkadas ortamindan tanistim coguyla bazilari sosyal medyadan bulustuklarim
Anladım. Benim de elim yüzüm düzgün bu arada. Kafa birisine benziyorsun, tanışsak kim bilir belki iyi anlaşırız.
aşırı kıskanç biri ile fb bile olunmaz bence.. sorundur illa..
Sadece sevisme ikiniz için de ortak noktaysa ne mutlu size.
Sevişmeden kastın vajinal birleşme mi? Eğer öyleyse bu tutkuyu bırakmak zor herkes için geçerli
Hoşuna gittiği için buluşuyorsan sıkıntı yok ama rahat bıraksın diye buluşuyorsan sıkıntı
Devamı olduğunda sanki sevgiliymis gibi hareket edecekmiş hissi oluştu
Devam etmek mantıklı gelmedi bana
Tamamen yanlış yoldasın berna tamamen...
B** salar. Tam tersine asıll o iğrenç yüzü ortaya çıkar
fb olarak mı takılıyor
bağını kopart bununla tkaınıtlı ise yine takaca
Koparmazsan bitmez yine kisitlar
Siz f*ck olmuşsunuz, keşke benim de olsa
Ne güzel
Fb ilişkisi
çok mantıklı bende olsam öyle yapardım.
Hiç bulaşma tekrar
Zevk alıyor musun
Bence makul