Bağlayıcı bir şey değil mi
Yoksa direkt sogurlar mi sonrasında
Yoksa direkt sogurlar mi sonrasında
bu şerefsiz erkelere hiç bir zaman inanma hatta şey derler ya inandırmak için ya ben istesem bir sürü kızla yatarım ama senle işte istiyorum bu tamami ile yalan hiç bşr erkeğe şey etme bazen teper bazen ters teper bir arkadaşım vardı herhalde erkeğinde ilk ilişkisiydi çok bağlanmıştı bir tane de şerefsiz bir arkadaşım var tam bir piş kızlarla kandırıp şey edip bırakıyor hani değişebilir ama geneli şerefsiz
Hep söylüyorum cinsellik iki insanın arasında hiçbir perde olmadan tamamen yakınlaşmasıdır ve duygu aktarımı olur ister istemez buda o insanda bağlanmayı tetikleyebilir tabi her insan için geçerli değil bu
Cevap
16Cevap
Zamanla soğurlar. Evlenmek istediğinle yapma kesinlikle
:((
Yaptınız mı yoksa
Eyvah yaptıysanız odunlaşmaya başlar. Çok ihtiyacı olduğunda görüşür seninle. Sonra da bir bahane bulup ayrılır senden
Baglayici bi durum tabi ki senin acindan daha düşkün olur sana baglanir
Öyle olmadı maalesef
Olmasi lazim karsida ki ne dusunuyor
Bilmem artık eskisi gibi değil soğuk davraniyor
Cok mu iliskili gecti gecen zaman
Naisl
Araniz da surekli iliski oldu mu bu zamana kadar
Hayır ilk defa
1 defa oldu dimi sonrasinda biraz soguk gibi
Aynen ilk defa oldu ve gittikten sonra artık soğuk yapıyor
Araniz da gecen bi diyaloga takilmis olabilir iliski esnasinda bisey gorup sogumus olabilir ya da sadecr iliski icin seninle olmus olabilir
Ozele gelebiliyo musun
İhtiyaç giderme sırf cinsel ilişki yaşadın diye erkekler sonsuza kadar seninle olmaz.
Bağlayıcı diyen yalan söyler. He düzenli sks yapacağı bi kadın olmasını ister ama bu bağlılık değil fb
birkez yapınca bağımlısı oluruz 😊
Yok ya değişir o benim için bağlar
sogumayız erkegı cınsellıkten sogutan kız bakımsız kızdır
Bakımsız asla değilim tam tersi ama artık eskisi gibi davranmıyor
sevglinmi
Evet
anladım söle söyleyım yası 20 25 lerdeyse normal o yaslar genelde hep öyledır süreklı tatmınsızlıkle geçer halen anlamadnız kadınlar kadar erken olgunlasmıyor erkekler yoksa neden soguycak sadece doymus sana karsı baska bi kız olsun hemen atalar yasın verdıgı toyluk
27 yaşında o ben 22
hımmm anladım yasıda norlam o zaman sevmıyor senı tek secenek o pekı sogudugunu nasıl anladın yapmıyormu
zamanı önemli ne kadar zamandır birliktesiniz
1 buçuk yıldır beraberdik
Cinsellik sonrası soğudu
Bir buçuk yıldır beraberiz cinsellik yeni oldu diyorum ilk defa
Birkaç gün önce
Eskiden bir trip atardım asla kiyamazdi şimdi ise ne yaparsan yap gibisinden yazıyor ( alacağımı aldım gibisinden) veya hep yazan arayan artık çok az yaizyor
Yok hiç yaşamamıştık
Hayır hiçbiri olmamisti
zamanla soğukluk olabilir
Baglayabilir her erkekte ayni olmaz
Kişiden kişiye degisir
Bağlar
Tam tersi oldu
Yakın zamanda
Dönmesi umrumda değil sadcee neden soğudu onu anlamadım gitti
Her zaman değil.
güzel gecerse bağlanır kötüyse yok olur :)
Güzel gecmisti aslında onun için ama yine de sogudu
soğuduğunu nereden çıkardın peki :) ?
E çünkü normalde en ufak tribime bile dayanamayan şimdi napadsan yap (alacağımı aldım gibisinden) veya sürekli yazmıyor artık eskisi gibi
merak etme yazar özler seni :)
Bence değil
Bağlayıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?