Erkek cinsellikle bağlanır mı?

Biriyle konusuyordum çocuk kafa dengi falan çıktı bende takılayım dur yazayım falan dedim ben geleceğini hiç düşünmemiştim sonra geldi bulustum vs burada 1 gece kaldı ve onun üzerime gelmesi ile onu durduramadım ve birseyler yasadım sonra ben ağladım gidicek diye çünkü Almanya'ya da gidicekti ve gitti basta bekleyemem desede bekledi beni ve şimdi gelicek yine birşeyler de olacak aylarca ne ben nede o beklerim sanmıştım ama bekledik.

Dün Berlin'de 2 kızla foto paylasmıstı ve ben kız arkadaşın dururken neden onlar dedim ama mesajda değil direkt aramada sirinlik yaparak ve tebessüm edip kaldırdı ve bakınca inandım ve ona dedim ki sen benim sözümü dinle sana kul köle olurum itaat ederim tabi onunda hosuna gitti ve ben seninim prenses dedi ve ben şu an okuyorum gelecekte hemşire olup yanına tasınmayı düşünüyorum Şu an 2 yıllık sağlık okuyorum 2. Sınıfım.

bizden sizce olur mu?

Kavgamız hiç yok ama ben kıskanç ve baskınım hemde sözümü yumusak dille söyleyip adamı dize getiriyorum.

Sen böyle aşkı kuşko ol benim çok hosuma gidiyorsun hiç değişme diyor.

Kendisi akrep erkeği bende yengeç ama yükselenim akrep ve aşırı kafa dengiyiz ilk defa ilişkimde kavga etmiyorum çok sık boğaz etmediğim için. Galiba gerçek aşkı bulduğumu hissediyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Ulan adam yurt dışında istese bunu yapmaz mı? Neden benle olmak için yanıma kadar Almanya'da gelip en güzel otelde iyi vakit geçirmek ister? Derdi geçim sıkıntısı çekmemek adına bizim geleceğimizi şekillendirmek bende bunun için Almanya'ya yanına hemşire olmaya gidicem dedim bekle dedim Şu an bekliyor beni ve bunuda bana hissettiriyor. Etek giyme fiziğin güzel etkiliyorsun insanları yanımdayken kıskanmam bedenin benim diyor ve bende cilvelesmeyi seviyorum yani
Güncellemeler
1 yıl
İnsanlar bunu neden bu kadar büyütüyor anlamıyorum? Ayrıca o an bana dokununca ben durdurmadım çok hosuma gidiyordu ve adam hala o anda ve hala beni hem arzuluyor hemde her anlamda yanımda ve bana destek oluyor sağlık derslerimi ondan destek alıyorum çalıştırıyor her konuda yanımda olusuyla sadece sikip atıp eğlence peşinde birisi olmayışından da hoslanıyorum 🖤

Erkek cinsellikle bağlanır mı?