Biliyorum onun dısında çok faktör var ama onun dısında da bir hayatımız var her gün bulusuyoruz bir şey yapmasak bile parkta oturuyoruz her gün sarılıyorum ona ve beni sürekli arzuluyor ikimizde yeni ilişkiye ikimizin ilkleri olarak girdik. Ben onada küstüm bazı seyler yüzünden bey kendisi geldi. İstediği herşeyi verirken terk edilecem korkusunuda yasadım en dibinden içime saklandım geldi özür diledi yaptığı hanzolukları telafi etmek istediğini söyledi daha aramıza kırgınlıkla uyumamız olan o gecede dayanamadı aradı ben bu adamı seviyorum fakat süründürmek istiyorum aynı zamanda gerçek anlamda her anlamda bana bağlansın istiyorum kendisi ikizler burcu. Benim duygusallığımı sevmez ama ağlamama da dayanamaz. Baba sefkati ile seviyor. Evet seks yasadık ama onunda dediği gibi onun geleceği olmak istiyorum bu konuda neler yapabilirim?
+1 yılBir ilişkiyi bitiren bazı nedenler vardır onlar asıda yazıyor.
1. 3. sahısların fikirlerini önemseyip ona kullanmak.
2. taktik yapmak bak bana bunu yaptı affettim ama süründürcem görür o.
3. evlilik veya ciddi ilişkilerde her zaman konuşmayı dene ondan seni anlamasını iste ve kızdıgı konularda neden kızdıgını ve nasıl bir çözümü olacagını konusun.
4. birbirinize açıklama yaptıracak sebepler vermeyin bu soğutur.
5. Sürekli iletişim halinde olun kırıldıgında bunu belli et gerekirse söyle beni kırdın biraz yalnız kalmak istiyorum diye. o sana gelecektir seviyorsa.
6. Birbirinize olan saygınızı sadakatinizi asla kaybetmeyin. Bak sen bana bunu yaptın ben şimdi kızlarla/erkeklerle konusayım gör sen gibi şeyler yapmayın.
7. Sırf onu kıskandırmak için asla ve asla bir kadın/erkek ile kıskandırmayın.
Ve Hayır sakın süründürmeye kalkma kendinden soğutursun. Bak ne güzel elinden geleni yapıyor kendini affettirmek için. İkizler burcu sıkıntıya gelmez umursaz bu tür taktikleri. Direkt ayrılabilir zamanla.
Bunlar gibi bir cok seyler var.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende kırıldığım üzüldüğüm noktada boynumu büküp küsüyorum ciddimisin diyor hayır erkek çevrem yok onu bırakın kızları bile kıskanıyor hayatımda olan tek insan zaten kıskanması için neden yok
En İyi Cevaplar
+1 yılİçerisinde hesap yapılan her ilişki bitmeye mahkumdur, illa ki biri Ya hesabı öder gider Ya da hesap bütün yüküyle kalana yazar! Güzel bi senkron yakalanan her şey, başkaca bir hesap güdülmeden yaşanmalı. Demem o ki anı yaşamalı kıymetini bilmeli gerekirse de yol almalı yol vermeli!…
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bence farklı hesaplara girme Şu an bulunduğun durumda berabersiniz bunu yaşa Yarın Ne düşüneceksin ne yapacaksın Bunu hiç bilemezsin Şu anda duyguların yoğunsa o ilişki sonuna kadar yaşa
00 Yorumla
+1 yılElinde tutmaya çalışır ve devamlı bu kaygıyi yaşarsan ters teper. Onu kaybedilecek biri olarak görmemelisin. Bağlanması için de ekstra çaba harcama. Hele de bu kadar kaybetmekten korktuğunu sakın belli etme. Bırak giden gider, kalan kalır. Bu düşünce hayatının merkezinde olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Kestirip attım dün kendisi geldi özür diledi. Bana kendimi ucuz kadınmısım gibi hissettirdiği anda asla geri adım atmadım bana alıstın sen kafana ters giden yerde gitmeye dedi. Her zıtlastığımızda inadımdan kendimden taviz vermiyorum haklı olduğum yerde tabiiki. Saygısızlığı kabul etmiyorum. Bu sevgisini gösterir mi sizce?
- +1 yıl
Yani gösteriyor olabilir tabii en iyi sen bilirsin. Fakat kendine ucuz vs. de deme. Sen ürün değilsin ya insansın ve yaptığın her şey senin tercihin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılErkegin onceligi cinsellik kadinin da duygulardir. Sen erkekten onceliginin duygular, baglilik vs olmasini istiyorsun ama bu senin onceliginin cinsellik olmasini beklemek kadar abes. Kadin ve erkeklerin iliskideki motivasyonu farklidir o yuzden oyle beklentiler icine girme. Adam seni seviyorsa yaninda olur zaten, seni sevsin diye "bağlamana" gerek yok yani.
10 Yorumla
+1 yılBağlanmaz ne erkek ne de kadın. Tam tersi hevesiler alınır karşılıklı ve ilişki zamanla bitişe geçer.
Detayı okumadım bu arada. Bana göre cinsellik özel ve öyle kalmalı. Bağlama aracı olarak görmeyiniz yanılırsınız.
00 Yorumla
+1 yılBence cinselliğinizi koz olarak kullanmayın. Gerek yok yani. Cinsellikle yürüyen ilişkiler ileriye dönük olmaz. Ok ?
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun dışında da sevgilim zaten birşeyler yasıyoruz birbirimize sadığız seviyoruz
- +1 yıl
Hmm, o zaman bsey diyemicem pek. Cinsellikle bağlanan erkek olmadım hiç. Birbirinizi seviyorsunuz, bir şeyleri paylaşmışsınız bence sonuna kadar yürüyün.
Soran+1 yılOda böyle düşünüyor dün kendisi aradı birşeyleri düzeltmek adına. Cinsellik yasadım attım kafasında olsaydı arayacağını düşünmüyordum
- +1 yıl
En doğru olanı. Kimseyi yarı yolda bırakmamak gerekir. Kadın olsun erkek olsun farketmiyor.
+1 yılElinde sonunda biter o ilişki kullan zevkine bak dicemde onuda almıyorsun. Ben olsam kadın dominant ise kendimi ona bırakırdım
012 Yorumla
Soran+1 yılAkrep ikizler uyumu zaten en basından zor..
- +1 yıl
Akrep sen isen aslan ikizler isen başak daha uyumlu olabilir
Soran+1 yılAdam tek kelime etmesem kavga ediyor ettiğim zamanda küsüyor ben bu kadar sinirli biriyken kuduruyorum. öfkemden de gıkım çıkmıyor ona
- +1 yıl
İnatla neden devam ediyorsun peki
Soran+1 yılBen bu adamı seviyorum. Basak flörtüm bir ara oldu eninde sonunda canı yandı benim yüzümden. Ben ne istediğimi bilmiyorum sanırım bu yüzden ikizler erkeğiyle beraberim. Her konuda mutlaka bir olay yasamayı seviyorum sorunlu ilişkimiz var ama pes etmemesi hosuma gidiyor
- +1 yıl
Aslanla daha iyi anlaşabilirsin bence
Soran+1 yılAslanlar beni çekiyor zaten her yerde kadınıda erkeğide ve hayatıma hangi aslan girdiyse aram kötü oldu anlasmadım
- +1 yıl
Bende aslanım ama bence kötü olmadık
Soran+1 yılBen egolu kendini beğenmiş insanlardan haz etmiyorum ve üzerime gelip hayatımda kendine yer kapmasına izin vermiyorum zaten sonunda da çirkinliğini gösteriyor bende gülüp acıyorum onlara 5-10 deneyimden sonra galiba biraz insan sarrafı oldum 6. Hissine dayanarak insanlara olan mesafemi seviyorum. Erkek arkadaşımın bir yıldır aynı dersanede bu huyum dikkatini çekmiş hem dişi gibiyim hemde o kadar erkekle beraber olabilicekken ne kıza nede erkeğe sans vermedim arkadaslığa. Gereksiz samimiyet sevmiyorum bu asosyal olmamdan da kaynaklı değil gayet güler yüzlü biriyim ama ben değil hep ortamda insanlar benimle arkadas olmaya çalışıyor. Oda 1 yıldır gözümün içine bakıyormuş ama hiç onu görememişim
Soran+1 yılAkrepleri sevmezsib cidden uysal sanarsın ama sonunda da akrepsin der nefret edersin. Ben genel olarak kimseyle anlasmıyorum bide biraz kendimi sevme tarafımda var. Kırılsam dahi belli etmemeye çalışıyorum. İçimden paramparça olup dısıma gülümserim ama az intikam almadım bana yapılan iyiliği de kötülüğüde karsılıksız bırakmadım bırakmam
Soran+1 yılİnsanlar afedersin ama hayatımı zaten s. ikmiştiler en dipteyim Şu an kafayı da yedim su durumda cinsellik neden yasadığımıda Bilmiyorum yemin ederim o istedi yeltendi bir baktım oldu artık basta ne kadar dirensemde teslim oldum en sonda ama asktan çok Şu an bırakırmı ödüm kopuyor bundan
- +1 yıl
Vazgeç bu sevdadan
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seks yap yine ama kontrol kesinlikle sende olmali. Onun her istediginde yapar ve onu memnun etmeye calisirsan bastan kaybed3rsin
05 Yorumla
Soran+1 yılArada kendi sınırlarımıda çizmeliyim yani?
Soran+1 yılYa huyuna gidiyorum he he tamam oluyor beni her anlamda geçiştiriyo küsünce içime kapanınca ağladığımı biliyor geliyo yanıma bu defa da. İkizler erkeği işte..
Soran+1 yılZaten sürekli hep kavga ediyoruz ve hep anlasmıyoruz. Ben akrep olarak dediğim dedik kızım oda ne istediği belirsiz ikizler erkeği zaten ezelden beri amlasmadıkki
+1 yılİyi halt etmişsin. Terkedileceğin günü beklemeye başla. Bir de ikizler burcu erkeğiyle. Vah vah vah.
04 Yorumla
Soran+1 yılGelmicem hastayım dedi üsengeçliğinden sonra edemiyorum yazmaya arayayım dedi sonra sesimi duyunca geliyorum dedi.. bence kesinlikle bunlar önyargı seven tamam burcu karakterini ele veriyor ama dengesizliği ve öfkesi dışında bana Özel birde sevgisini hissediyorum
- +1 yıl
Sen bu yazdıklarımın ekran görüntüsüyle birlikte tarihi de al ve o gün geldiğinde bana yazarsın haklıymışsın diye
Soran+1 yılYinede elimden geleni yapmak istiyorum ben
- +1 yıl
Cinsel birleşmede bekaretini verdin mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu ancak ve ancak aşk ile sever isen bu işin sonu evlilik ve sonsuzluk olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılAskla seviyorum çok seviyorum
- +1 yıl
O zaman korkman için hiç bir sebep yok. Ama şunu da unutma:seni haketmeli. seni de senin onu sevdiğin gibi aşk ile sevmeli. Yoksa sadece kendini kandırırsın. Bu da çok çok önemli...
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. hanzo hanzo dur telafi edemez sen görmezden gelirsin...
bir hata yapılır aynı hata gene yapılır sadece sen görürsün ya da görmezsin...
00 Yorumla
+1 yılBaglanilmaz cinsellik olsa nolur gonul istemedikten sonra
00 Yorumlaonca tarlalar pavyondaki karılara niye kurban ediliyor aplaa..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılKadının erkeği bağlayabilmesi için yegane kozu cinselliktir zaten kadının başka kozu yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer istediğinde verme ki gor gercek yüzünü kesfetmeyi beceremiyorsa uzak dur ciddi bir iliski mi anlayamadim
014 Yorumla
Soran+1 yılDün gördüm gerçek yüzünü ve ayrılmayı bile aklımdan geçirdim özür diledi vs
Soran+1 yılSırf doyuramadım diye yaptığına bak ya dedim
Soran+1 yılBiraz ara verelim senden önemli değil dedi Bilmiyorum yani Şu an 🥺 sadece beni bıraksın istemiyorum her bıraktığında ağladığımıda biliyor zaten bunun için dün aramıs artık ağlama dedi 🥺
Soran+1 yılBıraktığında dediğim tartışma esnasında giren o soğukluk mesafe bana göre bu bile ayrılık ceza gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılGercek yuzunu zaman geçirdikce tanıdıkça gorursun ayrılmak da iliskiye dair ayriliklarda var insan her hayatina aldigi kisiyle evlenmiyor ki cok. igrenc doyuramadim diye ne demek saçma bencilmis kendini düşünüyor büyün doyuramazsin yarin dermanini birakmazsin her gun ayni mi olacak bu seni ne olarak goruuor f*ck falan mi
Cevap sahibi+1 yılKendini bu kadar kaptırma zaafını gösterme ona kendine mecbur hissetmesin kontrolünü sagla soğukluk iyidir
Soran+1 yılÖyle olsaydı ben çoktan ayrılırdım duygum var karsılık vermesi gerekiyor beklentilerimi biliyor. Seninle evlenicez diyor ama her konuda bana ayak uydur senin kusursuz olmanı istiyorum dedi geçenlerde ve bu beni düşündürdü de açıkçası ne demek istedi diye
Cevap sahibi+1 yılSenin duygun olmasi onunda duygusu olmasi zorunluluğu taşımıyor sen seviyorsun diye o da sevmek zorunda değil seviyormuş gibi yapar o ayrı mesele neymiş beyzade her konuda ayak uyduracakmissin sadrazam torunu mu :) karsilikli uyum lazim tek taraflı degil
Soran+1 yılHaklısınız tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yardimim dokunduysa ne guzel daha detaylı bilseydim daha detaylı dışarıdan bir gözle yorum yapabilirdim
Soran+1 yılYinede bir akrep olarak beni az sanmasın üzerine oynucam. Beni zayıf gördümü basımı ezmeye calısıyorlar hayat felsefem bu. Basım dik olmak güçlü durmak zorundayım..
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle güçlü olmak güçlü durmak zorundasın ipleri onun eline verme seninde soz hakkın var bu iliskide zayıflık gösterme istersen ozelden devam edebiliriz
Soran+1 yılSizin burcunuz ne peki boğa gibi sezdim
Cevap sahibi+1 yılYay burcum istersen acabilirim kendimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala benim kocam cinsellik olmasa çok soğuk oluyor sürekli vermek lazm
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam değil ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok kullanıp atar seni hevesini aldıktan sonra, sen eğlenilicek kızsın, evlenilicek değil maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçan kovalanır taktigi mi uygusla erkelerde herzman işe yarar
00 YorumlaOnu kendine cinsellikle bağlıcam diye herşeyi yaşa bide bakmışsınki kullanıp atılmışsın bağlım derken heder olmada 🤓
00 YorumlaCansellik erkeğinbca vaz Geçilmez noktasıdır. Erkeğini tatmin edersen diğer eksiklikler kapanabilir
00 Yorumla
+1 yılBağlanmaz kafa uyumu en önemli bağlanma unsuru
02 Yorumla
Soran+1 yılKafalarımızın uyustuğunu düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman bağlanır
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişinin seninle olan engeli ne
02 Yorumla
Soran+1 yılEngeli mi
- +1 yıl
Faktörler var dedin ya o faktörler ne
+1 yılBağlanmaz derdim ama öyle bi bağlanıyomuş ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bağlanılıyo mesela anlatır mısınız bana? Tas kafam gidip yasadı beni kullandı attı diye düşünüp triplere girdim ağladım kendisi gururumu ayaklar altına aldım aradım sana alıstım bırakma dedi bişey diyemedim her yasadığında bana daha fazla cocuklasıyo yumusuyo hassas davranıyor korkum su soyup gidicek acaba gidermi falan diye çünkü onu seviyorum bende doyamıyorum sevgisine ona
Arkadanmı öndenmi yaşadın
018 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisinide hala beni kesif sürecinde ama beni asırı kıskanıyor sütyen askısına kadar dısarıda bunalıyorum
Soran+1 yılBeğenmiyorum çünkü kontrol onda sürekli bende dominant kadınım altında altta kalıyorum sürekli ve iltifatta istiyor vermiyorum
Soran+1 yılSert olduğu için zaten sevmiyorum Şu an
Soran+1 yılHatta dün ayrılmayı bile düşündüm kuzu gibi kendisi geldi..
Soran+1 yılO Şu an kesif sürecinde hala yapamadığı seyler var daha adamı bosaltamadım doymamıs
Soran+1 yılBana doymadı bende sorun olduğu anlamına gelmiyor artık o kadar hızlı yaptıki sürtünmeden dolayı sızlama tahriş oldu kalktım 1 saat 1.5 saat sürmüş neredeyse dedi
Soran+1 yılBosalmıyor napim hani
Soran+1 yılDikkatinide dağıttım ve ıslanıyorum bende bıraktığı anda kuruyorum biraz haramda oldu kuruykende zorladı
Soran+1 yılHaram ne ya hatam sjsjs
Soran+1 yıl49 kiloyum beyaz tenliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça evlilik istediğini söyle
24 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için Şu an erken değilmi?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik için de aynı şeyi düşünebilsen bu durumda olmazdın…
Soran+1 yılNeden yasadım Bilmiyorum gerçekten bilmiyorum o yeltenmeseydi bu aklımın ucunda bile geçmiyordu
Cevap sahibi+1 yılSenin bileceğin iş uzadıkça tadı kaçar, hecesini alır ve biter büyük ihtimal
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbağlanamayacağını ben gördüm ilişkilerden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en saçma düşüncesi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. 3 ay sonra burada ağlamaya baslarsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok çok iyi olman lazım
00 Yorumla
+1 yılEtkisi olur tabi ama onun niyetiyle alakali
00 Yorumla
+1 yılBen bağlanırım şahsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki vardır bağlananı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kullandırtma
13 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılSeni terk edince pişman olacaksın
- +1 yıl
Oluyorlar zaten iyi oluyor ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılTerk edileceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman
Cevap sahibi+1 yılÇok sürmez
Soran+1 yılNiye öyle dediniz şimdi
Soran+1 yılBeraber üniversite okucaktık 🥺
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım anlarsın
Cevap sahibi+1 yılDinlersen tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor beraber olmasaydın keşke
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sadece cinsellik mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılHayirrr
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik dısında da hayatımız var benim en büyük korkum Şu an ayrılmak istemesi..
- +1 yıl
Cinsellik olmasa ayrilmazdi
Soran+1 yılCinsellik var ama devam ediyor
- +1 yıl
Sıkılmıştır artık senden başka beden ariyordur
+1 yılHayır, bağlanmaz.
10 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBDSM misin
00 Yorumla Aynen öyle sekste bir aşktır
00 Yorumla
+1 yılYok bee
00 Yorumla
+1 yılİmkansız
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bağlanmıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatma
00 Yorumla
+1 yılBağlanır yani ya
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bağlanılıyo mesela anlatır mısınız bana?
- +1 yıl
Beni fiziki ve tatminlik anlamda çok iyi yerlere getirebiliyorsa
- +1 yıl
Ben bağlanırım
- +1 yıl
Yaşlar kaç ve ve zamandır birlitkesiniz
- +1 yıl
?
Soran+1 yıl23 yasındayım o 20 daha 1.5 ay oldu ama her gün bulusuyoruz daha 2 defadır üst üste 2 gündür ilişkiye girdim
- +1 yıl
şu an kullanılıyormuş gibi hissetmen normal çünkü çok hızlı ilerleyen bir süreç olmuş
- +1 yıl
Fiziken ona kendini aşık ettiriyormusun
- +1 yıl
Ve sekste seni arzuluyor mu
Soran+1 yılHerşeyini beğendiğini söylüyor ve asırı darlıyor beni.. Zaten evcimen kız olmasam onun kıskançlıkları bana zor gelirdi. Kıyafet çevre vs takıntılı yanında olduğum zamanda erkek geçse kolumu tutuyor sıkıca veya araba çarpmasın diye çekiştirince falan. Ders çalışıyoruz yapamıyorum dersten çok bana benim sorulara bakıyor ver çözeyim diyor odaklanamıyorum bir türlü
Soran+1 yılAdam 100 net yapıyor ben 50-55 civarlarındayım her konuda maddi olarakta iyi tip olarakta iyi bu kadar çapkın dururken bana sadık olması.. tek hatası suanda da yok sasırıyorum zaten neden beraber oldum ona bile anlam veremiyorum suanda bazı seyler çok yeni hiçbir şey hissetmiyorum duygu olarak sadece beraber olduğum için ayrılır diye korkum var
- +1 yıl
Ayrılır diye korkma o zaman kendine yazık edersin benden sana tavsiye. Tamam birlikte olmuş olabilirsiniz sevmiş olabilirsin ama ayrılır diye korkarsan ve o da ayrılırsa seni her zaman cepte görür kendinden taviz verme
Soran+1 yılKorkumu hem belli ediyorum hemde asırı gurur yapıyorum o gittiği sırada kendime zarar vereceğimi falan düşünüyor bunu açıkça bir ara bana söylemişti çünkü ve her aramız bozulduğu sırada merak ettiğini ağladımmı diye soruyor bunu
- +1 yıl
Yine de fazla ilişkiye bel bağlama az da olsa zevkini almaya bakabilirsin
- +1 yıl
İlkin değilim tahminimce
Soran+1 yılilkimdi ve kocam diye seviyorum zaten
+1 yılEvet iyiyse fizik
00 Yorumla
+1 yılNereye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bağlanabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi