Yapanlar , severek mi yapıyorsunuz eşinizi hazırlamak için mi?
Evet
Hayır
Bazen (gerektiğinde)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hazırlamak için değil seks tek taraflı değildir karşındakini mutlu etmek ödün değil bedeninde ellerini dans ettirebilmek tir hayatta olduğu gibi sekste de önemli olan şey bencillikten uzak olmalı maalesef bizim toplumda bodoslama dalma vardır 😉
Bodoslama dalan erkeği ne yapmalı peki 😂
Çim biçme makinesi ile bicmeli güzel kardeşim
Hahahah yok samimi soruyorum. Öyle birine denk gelince ne yapmak lazım..
Vallaha inanki bak asagidada okudum öggk diyenler var tatmamislar o zevkide konuşuyorlar öyle birine denk gelirsen yol ver ciddiyim hem erken boşalma hem kendini düşünen boşalmaya odaklı hemde nasıl becerdim kafasindadir bu insan aman aman
Türk toplumunda demiyelim bende türküm 🤣🤣 anında boşalır suçu sana atar sonra bakarsın öyle yaparım böyle beceriririm kafaları
Sorun yok 🤝
Cevap
21Cevap
Ben zevk için oral yapıyorum :) partnerin ise bmhem. hazirlamak hem zevk he emde seviyor yalamayi
Evet yaparım. Seviyorum da ama esas zevkli olan bana yapılması :)
İğrenç diyenler hiç aşık olmamış galiba karşısındaki insana ve gerçekten cinselliğin zevk için yapıldığının farkında değiller. Severek yaparım partneriminde yapmasını beklerim. Ki zaten yapmayacak biriyle işim olmaz.
👏👏
Katılıyorum sana 😎👍
Sevmeden yapan ya da hic yapmayan var mi yaa? Oral yapmak cinsellikten bile onde geliyor benim icin
Benim eşim yapmıyodu ben istedim yapıyo şimdi ama isteyerek severek mi bilemiyorum :(
Valla ben anlamiyorum. Ben mi garibim bana gelenler mi? Benim sanssizligim olsa gerek ki oral yapacagim anda yapma ya igrenc diyerek istemeyenler denk geldi. Karsilik beklerim diye dusunduklerinden mi acaba diye dusunup senin bana yapmana gerek yok ama birak ben yapayim seviyorum bunu diyorum, igrenc ya yapma diyorlar. Oral isteyen birine ne zaman denk gelicem acaba. Eşin de garipmis dogrusu insan hic istemez mi yaa karşındakine onu zevkle yaptigini hissettirmen ve gostermen gerekirken rica minnet yapmak 🤔 gercekten bazi seyler cok sacma 😀
Evet ya maalesef.. çok anlamıyo bu işlerden. Kimse dengine denk gelmiyo galiba:D
Gögüsleri, boynu, dudakları öpmek gayet güzel ama oral yapıyorsam amacım zevk almak değil zevk vermektir
Oral tamamen bir yaşam biçimidir partnerim bana yapmasın önemli değil derim ama ben yapmazsam olmaz😊😊😊
Süper.
Ama tabi bir önceliğim var temizlik hijyen 😁
Ben yapmayıda yapılmasında severim yapmayan olsada ben yaparım cunkü zevk alırım
Tabikiii.. Zevk alarak zevk vererek yaparım oralsız sekste bir şeyler hep eksik kalır
Evet yaparım, hem hazırlamak için hem de hoşuma gittiği için.
O bana yapmasa da olur ama ben ona yaparım 🙃☺️
Çok mu seviyosun :D
hem yaparım hem yaptırırım
Hangisi daha iyi 😂
her ikisi de
Severek yapmam hazirlamak için
Güzel gelmiyor mu sana
Bana zevk vermiyo
Ama karsi tarafi tatmin edip kivama getirmek için gerekli
Bana oral da da isterse yalayabilir istekli degilim fazla ama seni oral bosalticam derse bosaltamaz oral gec bosaliyorum
Kokmuyorsa.. Eğer... güzel
Elbette oral seks yaparım
Gerçek seks gurmeleri oral yapar ve de yaptırır
Sevgilimi hazırlamak icin
Hayır iğrenç
O sana?
Elbette
Hem yaparm hem yaptiririm cok zevkli
Olsa yapardim
Yapıyorum🤭
Her seferinde yapıyor musun
Hayır her seferinde yapmam