Konusu açılmadı ama sizce söylemeli miyim? Bana karşı bakışı tavrı değişir mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn büyük hata sonradan söylemektir bir konu aç ve vakit kaybetmeden söyle ne tepki verecek ve bakış açısı ve tavrı konusunda yavaş yavaş fikir edinmiş olursun bunu söylemek zor olabilir senin açından ama bunu es geçme ve hemen söyle sen ciddi bir beraberlik yaşadın mı diye konuya gir sana aynısını soracaktır merak etme sende çekinmeden söyle beraberlik yaşadım ve yürütendim de ayrıldık de gitsin sakın olaki ilerleyen zamanlarda özel anların özelin ile ilgili saf olup ve dürüst olmak adına bir bilgi verme çünkü biz erkekler özel şeyler duyarsak çok etkileniyoruz (Yaşadım) hoş olmuyor özel şeylere girmek ve kaç kişi ile oldun bilemedim? Bu sayı olayı çok sa bunu bir kişi ile sınırla iki damla kan görme meraklısı bir insan olmayabilir seni böyle kabulde edebilir ama her erkek sayı konusunda ve özel şeylerin anlatılması olayında etkilenir bu konuşmalardan uzak dur ben yoldan eşim ile geçtim eskiden aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım kardeşim özele gelmiyorum yanlız burada cevaplarım bir çekincem yok saygılarımla senin açından güç bir zamandan geçiyorsun eşim bana açıklama yaparken yüzünü görmeni isterdim oldukça güç bir durumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim bende yaşadım olabilir dedi
Cevap sahibi+1 yılAynı ben kardeşim bende olabilir demiştim ama sonra bende geçmişe dönük merak hastalığı türedi çok çektim bunun nedeni özel ona ait anlatılmaması gereken şeylerin bana kendisi biraz fazla anlatılması ile başladı sakın kardeşim özelini sorsa bile anlatma bu konuda kült ve katı ol onda merak etme olmaz inşallah benim merakım nasıl seks yaptığı falan değil yanlış anlama iki damla kan görme meraklısına değilim bu arada benim merakım yaşantısı ne yaparlardı falan gibi bu hastalıktır ve tedavisi zordur doktorlar geçmişi kıskanma diyor adına ben kıskanmıyorum diyorum anlamıyorlar merak diyorum eeee başka bir şey demedimi hiç? Bundan sonra biraz tanı onu bakalım konuş neler diyecek
En İyi Cevaplar
Sorarsa söylersin yoksa söyleme. Hem şimdiden söylersen kullanma düşüncesi içine girebilir. Söylemezsende baştan söyleseydin bu kadar baülanmazdım da diye bilir. Tabi olay ciddiyete giderse. İki ucu keskin bıçak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ne düşüneceğini kestirene kadar bir şey deme. Düşüncesini anladıktan sonra baktın olumsuz, hiç söyleme ve konuşmayı kes. Evet bir de ben yatağa atıp gideyim diye de düşünebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSöylemelisin sırf bu yüzden vaz geçecekse ayrıl seni olduğu gibi sevmeli
00 Yorumla
+1 yılSöyle baktın yargılıyo vur tekmeyi kimseye seni geçmişinle yargılama hakkı verme namus iki damla kan değil
00 YorumlaHayır söyleme bence eğer ciddilesirseniz sevgili olursanız o zaman şöyle şimdi söylersen zaten bakire değil işimi görür bırakırım kafasına girer
00 Yorumla
+1 yılBende bakire olmayan biriyle evlenmek istiyorum ama ciddi evlilik düşünen yok.
010 Yorumla- +1 yıl
@Elefterya yaşca küçük derken kendimden küçük olacak tabi ki başka ne olabilir ki.
- +1 yıl
@Elefterya dediğin nedir anlaşılmıyor çıldırmadan anlatırsın dimi
- +1 yıl
@Elefterya elbette ki ama neden illa tersinden bir tercih yapayım dimi?
- +1 yıl
@Elefterya ben ciddi düşünen yok diyorum bulamak farklı bir şey. Ben 1.90 boyunda 45 yaşında biri olarak boydan ve yaştan dolayı da sorunlar oluyor
- +1 yıl
@Elefterya aynen öyle yeğenim çıtır alacam ben... libidomu anca o keser.
+1 yılEskortum filan desene bi yalandan denemek icin tepkisini merak ediyom sadece ne dicek acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olduğun kişiye söyleherkonuştugunasçylersen si, meye çalışır seni canım
00 Yorumla Soylemezsen iş ciddiye binerse sorun olur söylersen sana tavrı değişebilir bu ilişki sorunlu gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Tahmin ediyordur zaten bu devirde bakire kalmamıştır
04 Yorumla- +1 yıl
Bakşre var ama hakeden yok herkes 50 tane erkeğin kirli enerjisini çekmiş kadının peşinde.
- +1 yıl
O ne demek?
+1 yılBen utanırım ne sorabilirim ne söyleyebilirim. Senin şeyin karşındakini niye ilgilendiriyor ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani bunu sorun edip etmediğini sor bir kızın bakire olup olmamasını konuşma arasında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerek yok kendini böyle şeyler için kasma sorarsa söylenir bakire olup olmamak çok da önemli bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılEvet degisir sonradan hani konu gelince o noktaya söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ileriyi düşünüyorsanız en doğrusu söylemek olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonusu açılırsa söylersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Soyle de siraya gecsin.. hemen yataga atma hayali kursun
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin. Bunu bilmesi lazım. Ona da verirsin sıkıntı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılŞehir dışında daha buluşamadık mesajla söylemem tuhaf mı olur
- +1 yıl
Yok olmaz. Vereceğini de söyle. Daha istekli olur
Bence solemelisin benim sevgilim bana 1 ay sonra soledi bende sinirlendim ustune bende hadi ordan :)
00 Yorumla
+1 yılSöyle tavrının değişeceğini sanmam değişirse doğru kişi değildir zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyleme zamanı gelince o anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlar
- +1 yıl
Sevismeye başlayınca onu durdurma
Soran+1 yılNe zaman başlarız acaba dhsbsb
- +1 yıl
Yanına çağır ya da sen git
Bence bilmeye hakkı var ciddi düşünüyorsan
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence. O da rahat etsin sen de.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söyle. Bu durum ilerde sıkıntı olur.
00 YorumlaAynen söyle Bomba önceden patladı de
00 YorumlaSöylersen hep miker seni
00 YorumlaEğer ilişkide ciddiysen baştan söylemelisin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuştuğun kişi ile ilgili bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersen sürekli s1ks sokus isticek eminmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemicem
Cevap sahibi+1 yılSöyleme zaten aha daha önce vermiş bende istiyorum bende istiyorum diye zırlamaya başlıcak
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Yoo Bi an önce yatma peşine düşer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. konusu açılınca söyle
00 Yorumla
+1 yılE yani kimisi için önemli yani sorarsa söyle
00 Yorumlaboş ver her şey söylenemez
12 Yorumla- +1 yıl
👎👎👎
+1 yılSöyle bence o da yaşamıştır
00 YorumlaSöylemelisin tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle sevinsin
00 Yorumla Açılırsa dersin
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 YorumlaCiddiysen söyle
00 YorumlaHayır neden soyleyesin ki?
00 Yorumla
+1 yılDirek terkedebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklına yatağı düşürme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatlak lastik
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnen patlamasa sen olmazdın ;)
Cevap sahibi+1 yılAnnen kaç yaşında patladıysa
Cevap sahibi+1 yılBeni leylekler getirdi
Cevap sahibi+1 yılEvet dikkat et senide patlamasın geyler
Cevap sahibi+1 yılEvet seni patlatmaya
Cevap sahibi+1 yılDayı ya
Cevap sahibi+1 yılSana dayandığım gibi mi
Cevap sahibi+1 yılElimde tam g0tüne layık 22 cm vibratör var
Cevap sahibi+1 yılYo seni gurup yaptık aramıza aldık patladın
Cevap sahibi+1 yılAhshshsh
Gizli Üye(30-35)+1 yılYediğin hurmalar bugün tırmalar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylemelisin