Ben sevgilimi çok seviyorum ama benle ilgili bilmediği bir şey var; bakire değilim. Bunu demek istemedim çünkü kullanılmak istemedim ya da benim hakkımda kötü düşünsün istemedim. Bir sürü etken var yani. Onun gibi birini nasıl bulucam. Çok bağlı, küfür etmez, merhametli, duygusal, ve aldatmayan bir tip. Onu kaybetmek istemiyorum. Söylersem onlarla yapmışsın benle de yap der diye korkuyorum sonra beni elde ettiğini düşünüp ya benden soğursa? Allahım ne yapmalıyım? Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim onun ne tepki vereceğini bilmemiz imkansız gibi bir şey bence geçmişinde ne yaşadıysan oldu ve bitti sakın geçmişinde olanları ona anlatma neden abi dersen ben eskiden bayanlara dürüst olun anlatın derdim ama bunun pek işe yaramadığını geç anladım anlayacağın geçmişi anlatmak pek iyi netice vermiyor ve herşeyi güzel giden herşeyin birden terse dönme ihtimali var sakın hiç bir şey anlatma derim kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlatmayacak zaten teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna söyle bakire olmadığını en ufak bir rahatsızlık duyduğunu görürsen direkt bırak çünkü emin ol takıntı yapacaktır tebessüm ederse olabilir bence normal bir şey ben de yaşadım bir şeyler derse devam et evliliğe götürmeye çalış ben sana bir şey sorabilir miyim? Bekaretini verdiğın erkek nasil biriydi? Biraz detayli anlatabilir misin rica etsem?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok. Esnek dersin. Her kadında ilişkide kanama olmuyor. Bu boş şeylerle kafa yormayın. Ben erkek olarak sormam bu soruyu. Yapmaya başlayınca zaten kadın gerçekten bakireyse ve bu saçmalığa önem veriyorsa yapmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Söylenmeli bu işler bir ilişkinin temeli güven sadakat ve dürüstlükle başlar bu temel sağlam değilse bozulur yalan söylemeye devam edip etmemek sana kalmış birsey bize laf düşmez ama şöyle söyleyeyim eğer ki sevgilin bakirse ve bakire istiyorsa hakkı ama değilse hakkı degil bunu da ona sormadan bilemezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle onemli biseyi gizlemek dogru degil ileride bir gün illa söyleyeceksin ve o zaman diyecek ki neden bu ksdar zaman gizledi
020 Yorumla
Soran+1 yılAdet günüme denk getirsem onu kaybedemem asla
Soran+1 yılRisk alamam onu seviyorum
- +1 yıl
Vicdanin rahat etmez emin ol seviyorsa zaten anlayişla karşilayacaktir
Soran+1 yılHeeee anlayışlı karşılaması DEĞİL ki durum bak sana örnek vereyim
Soran+1 yılBiri daha vardı ciddi düşündüğüm bak seni bu halinle kabul ettim diyip suratıma vuruyordu ya ayrıldım onla sonra
Soran+1 yılDaha evlenmeden böyle olan evlenince nasıl olur Allah bilir
Soran+1 yılKoz mu veriyim ona olmaz
- +1 yıl
Sen boyle suç işlemiş gibi davranirsan onlarda sana suçlu gibi davranır kaçıncı yüzyıldayiz bakir degilim ve bunu soylemekten asla cekinmem hata yaptigimida dusunmuyorum cunku o zaman guzel olan buydu yaptim
Soran+1 yılAh ahhh asıl sen hangi yüzyılda yaşıyorsun Türk erkeği bu malasef öyle değişmedi çoğu şey seni elde edene kadar her şey bunu bana erkek kendi ağzından söyledi yatağa kadar her şey diye
Soran+1 yılKaç erkek bunu söyledi ya da davranışlarıyla belli etti hissettirdi yani
- +1 yıl
Yanliş degilsin ama tam olarak da dogru degilsin evet bu zamanda bende dahil cogu erkek sadece cinsellik için sevgili yapiyor cunku evlenmek eskisi kadar kolay degil o kadar masraf 20 30 yaş arasinda hiç bir genc 1 milyon tl birikmiş parasi yoktur ama gel gör ki günümüzde aileler bilmem kac gram altin yok kizim kirada oturmayacak carti curtuyla bu masraf 1 milyon tlyi falan buluyor şimdi erkek neden ciddi bir ilişki arayip evlensin ne gerek var ki? Boşanmalari sinirsiniz nafakayi falan da saymiyorum
Soran+1 yılMerhametli biriyle evlenin o zaman o merhametli karakterini daha çok sevdim ben onun
- +1 yıl
Şimdi yanliş anlama ama kizlarda gercekten merhamet yok ben hiç bir kizin acima duygusu oldugunu dusunmuyorum ne ilişkiler gördüm ne ayriliklara şahit oldum erkek her zaman yikilmiştir kadin ise başi dik başkasina koşmuştur
Soran+1 yılBence erkekler daha duygusuz çoğu zaman bu duygusal tam istediğim gibi
- +1 yıl
Erkekler duygusuz ama erkekler merhametlidir ve acima duygusu vardir ama kadinlarda ne merhamet nede acima duygusu vardir unutma bunu
Soran+1 yılOnda ikisi de var ahahahha 😂😂 şimdi söyle başkasına niye veriyim bu çocuğu aptal olmam lazım DEĞİL mi
- +1 yıl
Sıkılacaksin 😂 siradan hayati sarmayacak artik seni terk edeceksin
Soran+1 yılValla benimde sıradan hayatım var ve ben evcilmenim o da öyle davul bile dengi dengine bende duygusalım ama dışarı belli etmeyi sevmem
- +1 yıl
E hadi bakalim 😂 ben dicemi dedim
Soran+1 yılNe zaman acımam biliyor musun hiçbir erkeği beni aldatırsa biter donuna kadar alırım rezil ederim onu kepaze ederim millete dışarı çıkmaya utanır beş parasız kalır ben aldatmayı asla kabul edemem asla öyle bir hata bitirir bende her şeyi ben daha önce bir çocuktan hoşlanıyordum bendeyken başka kızla konuştuğunu öğrendim gün iğrendim engellemeye kıyamayan ben engelledim o bana ulaşmaya çalışsın ben engelliyom ve engellerim de öylr basit erkeklerle işim olmaz hiçbir şeyim onlar benim
Seviyorsa kabul edecektir. Kaldırabilir mi bilmiyorum ama sevsede. Belki de çok sevdiği için kaldıramıcak. Sonuç ne olursa olsun söylemelisin.
00 Yorumlabu saçma canım düşünceler sadece türk kızlarında var
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır malasef siz erkekler yüzünden böyle
Soran+1 yılNeeee
Soran+1 yılSenin kafan mı güzel iğrenç düşünce siz Türk erkeklerinde var bence yapıyorsunuz yapıyorsunuz evleneceğim kız namuslu olsun diyorsunuz adiler pislikler
Soran+1 yılHayır onlar eğlenecek adamlar
Soran+1 yılAhahhaha bu evlenecek adam
Soran+1 yılEfendi duygusal anlayışlı
seni seviyorsa mutluolur bence söylemelisin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye kandırma hakkın yok ne olursa olsun ona karşı hep dürst ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo yaptı yasadi simdi prensesler gibi evlenmek istiyor
00 YorumlaTemiz bir çocuğun banada ver demesi kadar düşünmeye sahipsen onu hak etmiyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek milleti valla
Soran+1 yılÖyle deme onu seviyorum
Soran+1 yılSanane saklıycam o benimdir nokta
Soran+1 yılEzik değil karakterini sevdim mal
Soran+1 yılSen ne anlarsın sizin gibi gönül eğlendiren erkeklerle muhattap olan kim yazma
Soran+1 yılBen istedim aw zorla mı oldu o çocukla evlenmem zaten mal o ya keşke başkasına verseydim en büyük pişmanlık o. Önceleri havalı gözüktü bana meğersem salağın biriymiş neyse
Soran+1 yılO çocuk şimdi evlenek dese ben istemem çünkü sevmiyorum onu. İlişkiye neden girişim çünkü hoşlandım merak ediyordum birine verecektim zaten ona verdim ilkler hep pişmanlık krşke başkasına verseydim
+1 yılSöyle knk ilerde bir gün kafasına takılır ve Kur'an'a falan el bastırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Gerçeği söyle gerçeği bul
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla
+1 yılsöyle ptlak oldugunu bilsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmeyecek
Soran+1 yılSana inat yrrk beyinli
- +1 yıl
:D acıdım cocuga sevgilisi skilmiş önceden
- +1 yıl
allah yardımcısı olsun
Soran+1 yılSklmeyen kız bu zamanda az
Soran+1 yılBöyle erkeği bulmuşum kaçıramam o benim aşkım
- +1 yıl
az aynen üzüldüm bu yüzden cocuga allah inşallah yardım eder anlar snein gibi biro ruspuyuda ayrılır
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSormazsa söyleme sende
05 Yorumla
Soran+1 yılYa benden soğursa
- +1 yıl
Seven soğumaz merak etme. O zaman dersin ki hayal ettiğim kadar iyi değilmiş
Soran+1 yılYaaaa başıma kalkarsa bunu
Soran+1 yılBak ben seni bu halinle kabul ettim diye bilemezsin ki
- +1 yıl
Seviyorsa yapmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakiresin sen bozulmadın
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyleme diyorsun yani kaybederim dimi onu
Cevap sahibi+1 yılSöylemelik durum yok ki kızlık zarı yok ki seninde duyguların var ilişki yaşayınca bozulmuyorsun sen hala aynı sensin
Soran+1 yılAnladım peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilin bakir mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBence bakir
Soran+1 yılÇünkü bana hiç bir kere bile seks sorusu bile sormadı
Soran+1 yılÇok efendi çok
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaparken ayıp yerinizi gördünüz mü
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Yapmak ayıp değil de görmesi mi ayıp 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@grandcannon41 senin beyninin algılaması durmuş sanırım "yaparken ayıp yerinizi (cinsel organınızı) gördünüz mü diye sordum gözlerinde de mi arıza var yoksa sadece beyninde mi?
- +1 yıl
Ayıp değil ki oralar
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. kac kısı oldu
012 Yorumla
Soran+1 yıl34 falandır
Soran+1 yılBildiğimiz 34
Soran+1 yılHayır hala dar girenler öyle diyor 22 yim şu an 16 yaşımda ilk yaptım
Soran+1 yılGel
Soran+1 yılTakip ettim
Soran+1 yılUğraşamam ya
Soran+1 yılHaftada 1 ya da 2 yapıyordum ondan genişlemedi işte dar
+1 yılTez vakitte kurtulur inşallah senden
013 Yorumla
Soran+1 yılAsla benden kurtulmazzz
Soran+1 yılBen istemedikçe
- +1 yıl
Sen öyle san
Soran+1 yılHayır o senin ya da dışarda it erkekler gibi değil o farklı aşkım o yüzden kaçıramma
Soran+1 yılBöyle erkek nadir
- +1 yıl
1-2 ay sonra gelirsin buraya aşk acısı çekiyorum ne yapmam lazım diye hajsjdjsmns
Soran+1 yılBoklk senin gibi değil o kendinle kıyaslama bence kaliteli biri o
- +1 yıl
Tamam işte bende ona şaşırdım zaten öyle birinin senin gibi bi kaşarla ne işi olur
Soran+1 yılAhahahhahahaha ben adamı aşık ederim kendime biri bana aşık değilse yol veririm muhattap bile olmam zaman kaybı hafi yazma sende sende zaman kaybının
- +1 yıl
Kısa zamanda yiyeceksin tekmeyi rahat ol
Soran+1 yılRüyanda görürsün tek tekme benden gelir ama ona atmaya kıyamam çünkü o benim
- +1 yıl
Kendini ona buna ziktir sonra dürüst ayaklarına çocuk istese ailesi istemez senin gibisini
Soran+1 yılSöylememem merak etme iyi saf masum rolünü oynarım sen rahat ol beni tanıyamazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogruyu soylemelisin, sonrasina sonra bakacaks8n
00 Yorumla
+1 yılOnlarla derken kac kişiyle yaptın
00 Yorumla
+1 yılSöyleme asla
09 Yorumla
Soran+1 yılYa napacam
- +1 yıl
Önce nasıl biri o kisi
Soran+1 yılMerhametli
Soran+1 yılAnlayışlı, duygusal, sevdiğine bağlı aldatmayan biri ama ya bir gün başıma kakarsa bunu
- +1 yıl
Bence kalkar kesinlikle çünkü yasayanlar var bu durumu
Soran+1 yılBende yaşadım o yüzden bu seferinde söylemeyecek galiba
- +1 yıl
Söyleme yoksa ilerisi zor olur kullanır sürek li
Soran+1 yılBencede aynı fikirdeyim
- +1 yıl
Dm gelsene anlayışlı birine benziyorsun
Söyle
00 Yorumla
+1 yılSöyle gitsin
00 Yorumla