Hmm mesela sinema da opusebilirsiniz arabanin arka koltuğunda deneyebilirsiniz Mesela büyük magazalarin kabinleri olur orada oral yapabilirsiniz FB yle başka ne yapılır ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende böyle birini bulmak istiyorum ama bulamiyorum sen nasıl buldun
Gezip eglenebilirsiniz.. damsiz girilmeyen heryere beraber gidersiniz iste ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elinden tutup bir yerde gezsek, beraber vakit geçirsek 3 gün sonra başka beklentiye gireceksiniz. Türk kızıyla fb oluyorsan fazlasını yapmayacaksın.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
dogru diyosun, beklentiye girmemesi icinde bastan herseyi belirlemek gerekiyo. biz belirledik o nedenle asla yanlis anlamiyorum. sadece amacimiz güzel vakit gecirmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Senin tarif ettiğin şey fb değil feb ilişkisidir
Hmm mesela sinema da opusebilirsiniz arabanin arka koltuğunda deneyebilirsiniz
Mesela büyük magazalarin kabinleri olur orada oral yapabilirsiniz FB yle başka ne yapılır ki
Bende böyle birini bulmak istiyorum ama bulamiyorum sen nasıl buldun
Bende böyle birini bulmayı istiyorum
Bol arkadaş çevresi tavsiye ediyorum
Boyke biri çok ama güvenmiyorum bnde 👍
O şekilde
Yani senin için doğru olacak insani bulabilmen için
Bir cok yanlış inanı hayatina sokman kazim
Erkek icinde kadin içinde öyle
Benim de f*ck body tarzi bir iliskim var ama zor oldu bu ahengi yakalamak.
Kadinlarsa bir garip oluyor
F. buddy ile sevişmekten başka bir şey yapılmaz. Sadece sevişmek onun dışında iki tarafta birbirine rahatsızlık vermemeli.
Öyle yatak arkadaşım olsa hem arkadaşım olan onu sevgilim gibi gezdiririm. Her türlü etkinliğe götürürüm. Hediye de alırım
Ona sor knka canı ne istiyorsa yapım bi sen bi o 🤷
Gezip eglenebilirsiniz.. damsiz girilmeyen heryere beraber gidersiniz iste ;)
Elinden tutup bir yerde gezsek, beraber vakit geçirsek 3 gün sonra başka beklentiye gireceksiniz. Türk kızıyla fb oluyorsan fazlasını yapmayacaksın.
dogru diyosun, beklentiye girmemesi icinde bastan herseyi belirlemek gerekiyo. biz belirledik o nedenle asla yanlis anlamiyorum. sadece amacimiz güzel vakit gecirmek
Bende belirledim de. Hep zaten herşeyi yapıyorsun bir sevgili olmuyorsun diye laf sokuyorlar. Şimdi yazın tatile götürsem mi diye düşünüyorum.
kim laf sokuyor? valla acikcasi sen etrafi dinliceksen hic girme bu islere. tatile gidelim ordada güzel vakit geciririz de neolcak?
Fb olduğum hatunlar. Etraf değil. Ya gideceğiz orada el ele göz göze dolaş takıl 3 gün sonra sevgili zannedecek kendini.
iyide bastan söyliceksin ozaman, kesinlikle acik kapi birakmicaksin. ümitlenebilir belki ama anlat böyle böyle diye. bence sorun olmaz cokta
Kaç kişide bunu hep baştan dedim. Yok bir süre sonra sapıtıyorlar. Bu ülkenin kadınıyla fb olayı sağlıklı yürümüyor.
Kahvaltı yapıyoruz biz, bazen dışarda, bazen evde. Akşam yemeği hazırlıyoruz birlikte, ara ara da şehirlerarası yola çıkıyoruz keyfe keder
Ev tutup alkol yemek seks
Fukismaktan başka bişe yapılmıyor sanırım
Karşılıklı oral yapabilirsiniz
aradaş arkadaşı sever bacım
Ben yoktllukyayim bilmiyorum
Uyumak uyuyun uykum var
cafeye gidin film izleyin içip muhabbet edin
Evlilik
Mangal
kamp yapılabilir :)
Gez dolas sinema yap
İdeal ilişki