Bir şekilde iki tarafın da rızasıyla başlatılmış olan fuckbuddy’lik müessesi ne zamana kadar sürdürülmelidir? Fuckbuddyliğin bir süresi olmalı mıdır? Fuckbuddy ilişkisinde nelere dikkat etmek lazımdır? Yiyip içip gezmek fuckbuddy ilişkisine ters midir?
Kızı kıskanma, dışarıda görüştüğünde arkadaş gibi takıl. Yaklaşma, elleşme. Ben en azından böyle yapıyorum kafam ağrımasın diye. Gece sabaha kadar sevişip, aynı derse girdiğimde tanımamazlıktan geldiğim kızlar var. Böyle olmasa, başkasıyla olma ihtimalim azalır.
Arkadaş gibi takıl dedim en yukarıda sonuçta ama yine de çok öyle davrandığım söylenemez. Bugüne kadar da ters bir durumla karşılaşmadım, seven böyle seviyor.
bu olay duyguların olmadığı sadece ihtiyaç amaçlı beraberliğe verilen isimdir. yani seks partnerinle ömür boyuda beraber olabilirsin sıkılıp bir süre sonra değiştirebilirsinde veya birisine aşık olup evlenipte sonlandırabilirsin. bu sana kalıyor kısaca.
duygular beraber zaman geçirme bunlar olmaması gereken şeylerdir
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygu zaten yok diye adı fuckbuddy oluyor ama zaman geçirme neden olmamalı
Normal ilişkiler varken bir de bu buddyler türedi, garip.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal ilişkiler de aslında buddylik sadece adına sevgili diyorlar, bir kaç ay takılıp sonra ayrılıyorlar. Ben aralarında fark göremiyorum. Buddylik en azından daha dürüst, karşılıklı ne istediğini biliyorsun, sevgilicilik oynamıyorsun
Evet. Akışına bırakmalısın ama çokta yakın olmamalısın. Yani haftada 2-3 kere buluşmak tehlikeli. 2 haftada 1 ideal. İlerisi sıkıntı. Tek ona ait olma. Bu sırada farklı kişiler de keşfet.
Oho kızım uyan uyan o surprizi bakire prensesine saklıyor f bodyy kızları kandırıyor ihtiyaç için gider o masum kızın peşinde koşar evlenmek için ya birçok erkek kendisi anlattı bana. Genelde bunu zenginlerin adi kısmı yapar hiç desteklemiyorum
Çoğu erkekler diyor ki kızlar onla en son evlenmek istiyor. Sen kendine güveniyorsan bağlanmamak konusunda yap yani ama bir erkek anlattı bana ne kadar yalan doğru bilmem. Üni hayatın da bulmuş bir f body senelerce yapmışlar en son kız evlenmek istemiş ama çocuk gidip eline dokunmadığı kızın kul kölesi olmuş her gün okul çıkışında almış filan evlenmek istediği kızın yani bilmiyorum erkeklerin icadı gibi geliyor bana f boddy ya bir kız için hoş değil erkekler daha zalim bu konuda sanki onlar yönetiyor gibi oluyor insanları bana ters ama büyük konuşmak istemem yani belki hayat beni de f boddy yapar bilemeyizhayat bu
Yani çok yanlış bir mantık var hala yaşayan. Erkek bakir olmasa da olur ama bakire olmayan kızın değeri olmaz gibi. Benim açımdan tamamen yanlış ben ayırmam bakire olsun olmasın ama erkeklerin çoğu bakış açısı bu ya yazık her iki kız için ya. Erkek şimdi zeki kaslı yakışıklı zengin gidiyor zevkine f boddy ile takılıyor. Sonra içindeki masul duyguları yaşamak için temiz kız arıyor aile kurmak için sonra gidiyor masum kızı tavliyor ona değer ve saygı veriyor sevgi seviyor bakire olmayan çöp kadar değeri yoktur aslında onların gözünde. Sonra o bakire kızla evlenip mutlu yuva kuruyor filan ya
Bakire kızların saflığı onları kabul ederken az çok bilirler ne 💩 olduklarını, bile bile onlarla evleniyorlar aslında adam kimseyi kandırmıyor kandırdığını sanıyor.
O kızlar da erkeğin parası tipi zekası için işte bir yalan aşk hikayesi. Her yönden bu şeyler kötü bence ama kendimi bu olayın içinde de bulabilirim yani büyük konuşmamak gerek
Fuckbuddy kız kullanılmıyor adlında o da kullanıyor. O da evleneceği zaman daha düzgün kendine sadık olacak birini bulup evleniyor. Sonuç erkek kız farketmeden her ikisi için de aynı aslında
Bu hayal ya erkeklerin çoğu bakire olmayan kızı pek takmaz ama zihniyet değişiyor gibi ya bence çok saçma bunlar ama varlar yani onda' dedim sen belki f buddy hayatı yaşadın ama büyük ihtimal o erkek başka kıza duygu besleyecek ve bu seni rahatsız eder mi bilmem. Ama seven insan bence bunlara bakmaz bunlar yalan dolan ya
Evet artık eline el değmemiş ne kız ne erkek kaldı artık, yavaş yavaş namusun bir damla kandan fazlası olduğunun bilincine varıyor insanlar. Çünkü görüyor her yerde bakireyim diye gezinip çok daha fazlasını yapanları.
Başkasının altında zevkten çıldırdığıbı bilse eşin buna dayanamaz ilerde çocuklarında evlenmeden ilişkiye girerse hatta kızın evlilik dışı hamile kalırsa dediğimi anlarsın