Nasıl bir ilişkiniz oluyor? Sarılıp uyuyor musunuz, film falan izliyor musunuz yoksa sadece sevişip ayrı yerlerde mi uyuyorsunuz? Duşa bir diş fırçası ekler misiniz mesela, başkası görecek diye endişelenmeden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fb sadece anlık yükseldi ararsın cinsellik yaşar rahatlarsın fb nin işi biter. İleri düzeyde olması halinde iliski yaşadın işin bitti o gün moralin bozuktur birine dertlerini anlatayım dersen olabilir kalir adam anlatırsın sarılır yatarsın bu kısmı fb nin ileri düzeyi olur o durum sevgilisine yakin durumudur. Hele evinde dış fırçası pijama bulundurursak o sevgili olmuş dost hayatı yaşıyorsun demektir buna fb denmez dost tutmuş denir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beraber film de izliyoruz yemek de yapıyoruz seviyorsa birlikte bir şeyler de içiyoruz birlikte duşta alıyoruz sarılıp çırılçıplak uyuyoruz da her zaman için evimde kullanılmamış bir havlu ve diş fırçası var zaten
012 Yorumla- +1 yıl
Abi çok medenisin
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Benim hiç olmadı fb yani yorumunužu görünce tuhaf geldi
- +1 yıl
Yok ben istemem böyle iyiyim
- +1 yıl
Belki bir amac uğruna bir şeyler yaşıyorsun bahsettigin şeyleri ben duygusal açıdan bişey hissettiğim biri ile yaşarsam zevk alırdım.
- +1 yıl
Olabilir benim için öyle sizin için farklıdır
+1 yılBenim olsa sarılıp muhabbet etmesi gerek. Sıkıldıgı şeyleri anlatması sevinçlerini anlatması gerek. Film izlermiyim bilmiyorum. Ama bir paylaşımı mutlaka olmalı. Tabi olursa Şu an yok
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Nadiren uyuruz ama sarılırız film izleriz bazen yemek galan
Yani gel seviş git gibi değil en azından ben öyle yapmam ama fiş fırçası da biraz fazla olur 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
+1 yılBu şekilde partnerlerim var daha çok dost arkadaş ilşkisi kahve içer film izler muhabbet ederiz, bazen dertleşir bazen sevişiriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biz buluşur dışarda bi kahve sonra eve gider bir şeyler hazırlar yeriz o işi halleder sonra birlikte sarılır uyur sabah bi kahvaltı sonrası dağılırız
00 Yorumla
+1 yılRomantik kızın çağın gereklerinden etkilenip bunları sormadı durum vehametini gösteriyor ne günlere kaldık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç olmadı fakat olsaydı beraber yemek yerdik sohbet ederdik gezerdik duşa girerdik gezerdik zaman geçirirdik yani sadece seksi değil hayatı paylaşırdım böylece seks daha zevkli hale gelirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence boyle seylerde olmali sadece musaitlik anlaminda ve zaman anlaminda zorlanmamali
00 Yorumla
+1 yılsadece seks zevk vermek zevk almak üzerine kurulu duygusal bir şeye yer yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılIki kisinin siniri ile alaklidir. Bu beklentileri belirler siniri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFB m yok ama olsa tabiki de sadece sevişip ayrı yerlerde uyunmaz ya normal sevgili gibi hareket ederiz yanı ben şahsen öyle isterim seviştik diyelim ardından beraber duş alalım isterim uyucaksak beraber uyuyalım isterim sarılarak mesela ya da film izlemek isterim ne bileyim karnımız açsa birşeyler yiyelim isterim ve tabiki de bırakırım dış fırçası nolcak ki 🙃😍 Aahhh ama maalesef bunları yapacak bir partnerim yok keşke olsa 😢
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin var mı peki partnerin
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl yapıyorsunuz varsa
Tüm söylediklerini yaptıktan sonra sevgili olurum. Neden fb ilişkisi yaşayım ki.
00 YorumlaUniden beri sevam eden oyle iki iliskim var hic kasmiyoruz birbirimizi her seyi de yapariz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenım f*ck yok ama olsaydı sevgiyle ilgili tüm ihtiyaçlarımi giderirdim
Yani sarılırdm, koklardım, onunmusum gibi hissetmeye calısırsım
İhtiyacım var00 Yorumla
+1 yılEndiselenmemki güzelce yaşarız hayatımızı işte takılırız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yaşamadığım bi ilişki o yüzden bilmiyorum yani 😃
00 Yorumla
+1 yılbu tarz ilişkilerde karşılıklı anlaşma vardır o an neye ihtiyacın varsa partnerin onu karşılar gerekirse sarılıp uyursunuz gerekirse sabaha kadar pompa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası çok güzel bir ilişki şekli biz sarılıp uyuyorduk şakalaşırdık film de izlerdik yemek de yapardık
78 Yorumla- +1 yıl
Kim ilee uyurdun
- +1 yıl
Ayrılmış gibi konuştun 😂
Cevap sahibi+1 yıl@sadecesessizlik38 ayrıldık.
- +1 yıl
Sebebi neydi özel değilse tabi
Cevap sahibi+1 yıl@sadecesessizlik38 özel
- +1 yıl
Bı kaç soru sorabilir miyim sakıncası yoksa eğer
Cevap sahibi+1 yıl@sadecesessizlik38 sakıncası var
- +1 yıl
Okeyy rahatsız ettiysem kusura bakmayın iyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fırsat oldukça buluşup işi hallediyoruz arada duygu vs yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir arkadaşımla nasıl vakit geçiriyorsam o şekilde vakit geçiriyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin oldu mu? Böyle birini mi istiyorsun? Senin isteklerin neler?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakla alakali her sey yapilir dus uyumak onun harici fazla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma iyi anlasiyorlarsa sinemeya da giderler sevgili olmazlar
+1 yıladı üstünde f*ck sadece ilişkiyi yapıp herkes kendi yoluna bakıyor
00 Yorumla
+1 yılAblam ve annemle yaşıyorum ve onlar sorun etmez
00 YorumlaHiç böyle bir ilişki yaşamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duygular araya girmemesi için uyumamak daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılArıyorum 25 üstü bulamadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarılıp yatıyoruz uyandıkça devam
00 YorumlaTabiki yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir ilişkim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası kim mesela
00 YorumlaHiç olmadı olmsdını isterim
00 YorumlaHiç olmadı
20 Yorumla
+1 yılÇok iyi oluyor denemeni isterim
00 YorumlaHiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılyer ve zamana göre bazen hepsi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl istersen öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz hem kanka hem fb gibiydik
00 YorumlaNapcak lazım mı sana
00 Yorumla
+1 yılHepsini yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılSenin oldumu