Öncelikle belirtmeliyim ki ilişkimiz aşk, sevgi, sadakat ve güven dolu ciddi bir ilişki. Duygu yüklü bir ilişki. Öylesine bir ilişki değil yaşadığımız. İlişkimizde cinsel hayata yeni yeni başlıyoruz ve sevgilim bana beni boşaltmak istediğini söylüyor sürekli. Birkaç gün sonra yalnız kalıp birlikte olabileceğimiz bir durumumuz olacak ve cinsel ilişki sırasında o da beni boşaltmayı deneyecek ama ben daha önce hiç boşalmadım bu yüzden boşalamamaktan korkuyorum. Ne yapınca boşalabileceğimi bilmiyorum. Daha önce hiç boşalmadım demeye utanıyorum ona. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence açık açık söyle ve artık rol yapmak istemediğini gerçekten boşalmak istediğini söyle o da araştırsın sen de araştır bunun yolunu buradan millete sormani tavsiye etmem ağzı olan konuşuyor burada cinsel terapisti veya bir doktora gidin tavsiyem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılher şeyi ona dürüstçe anlatmalısın gelmesen bile bilmeli ve beraber çözüm bulmalısınız, dürüstlük anahtardır. o senin sevgilin bilmesi gerek korkularını da sorunlarını da
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu biyolojik bir sey sallama ya nasıl burnun gerektiginde akıyorsa oda oyle cidden bak benimde elini tuttugum biri bile olmadi ama. sallama yani ben olsam her seyi yalan bunun derim 2022 deyiz teknoloji cağı okullarda bunlar anlatıliyor hiç mi bie sey gormedin duymadin KS de takıliyorsun sallama yani
135 Yorumla
Soran+1 yılSenin için yalan ve kötülükle dolmuş, herkesi kendin gibi sanıyorsun. Sevişme vs yaşadım daha önce. Yaşamadım demiyorum ama boşalmadım
Cevap sahibi+1 yılyahu ben onu mu diyorum. istersen eline erkek eli degmesin ama bosalma biyolojik bir sey sen istesende istemesende olur bu vucut kendi yapar yani
Soran+1 yılGörüş sahibi erkeklerin sperm üretip boşaltmak istemesi gibi bir şey değil ki kadınlardaki. Mesaj atıp beni aydınlatır mısın? Hesabım muzlucileklisut
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre ben ona hakaret etmedim bak ne olursa olsun diyorum ki bu tıbben imkansiz tarihe gecer vaka olarak oyle bir sey yalana gerek yok ki benimde hic sevgilim olmadi cinsellik yasamadim ama bu vucut sivilari tibbi bir sey hayir yani yok mastürbasyon yapmadim yok bosalmadim diye yalanlara gerek yok komik duruma dusuyorlar onu diyorum insanlik adına uyardim cocugun guveni zedelenir diye
Soran+1 yılSen her kadını kendin gibi sanıyorsun. İnternetten bakarsan anlarsın kadında boşalma diye araştırırsan
Cevap sahibi+1 yılkadıni erkegi yok bunun doktora git dedigin gibiyse zaten bir hastalık bu belki kist falan var ciddi bir durum yani
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre Haklı benim 2. ismimdir
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre sanada eglence cıkti ha
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre aman patlama. lazım olur
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre bilmem sen benden iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre bilmem bana lazim degil otede bir yerde patla
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre korktum senden valla bombami. ne bilemem
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre o zaman tamam sorun yok 👿
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre bende senin gibi
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre olabilir belki baska bir yerde baska bir gezegende
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre belki yersin korktum
Cevap sahibi+1 yıl@eltigre o ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanmana gerek yok erkek arkadaşının bunu garipseyeceğini sanmıyorum. Sana yardım eder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkasma zaten boşaltamaz
ilk seksin değil mi?00 YorumlaHer zaman dürüst ol
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Önce başla bakalım nasıl olcak
00 YorumlaBu yaşa kadar hiç mi mastürbasyon yapmadın
00 Yorumla
+1 yılboşal o zaman bi an önce
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime daha önce hiç boşalmadığımı söylemeye çekiniyorum. Sizce daha önce boşalmış gibi mi yapmalıyım yoksa söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat