Sanırım dolaylı yoldan etkiler diye düşünüyorum ben.. Ev işleri ve evlilik ortaklaşa çabayla yürütüldüğünde ev içinde ki huzur artar ve stressiz bir evlilik sürer.. Belki de bu yüzden ev işlerinde hanımlara yardımcı olan beyler evliliklerinden daha memnun..
Ev işlerinde adil davranmak eşlerin cinsel hayatlarını etkiler mi?
Bu sadece ev işleri olarak degerlendirilmemeli aslında, yani yatak odasını dolaylı olarak değil, doğrudan etkileyen en önemli etkendir kadınların, kendilerine değer verildiğini, önemsediğini göstermek. Ne kadar mutlu hissederse o derece huzurlu olur ve bunu da mutlaka yatak odasına yansıtır.
Tabii ki etkiler mesela evi güzelce dip köşe süpürürse anal ilişki hakkı kazanır jfjdjd
Eline sarı bezi alıp televizyonun üstündeki ya da etrafta birikmiş tozları temizlerse benden uzun uzun oral hakkı kazanır ıdjfjf
Yerleri mesela güzelce oturup elleriyle silerse tertemiz yine dip köşe aynı şekilde cinsel ilişki bittikten sonra onu ellerimle yapmaya devam ederim benden böyle bir hak kazanır😂
Temizlik işi bittikten sonra kova ne bileyim işte sünger bez ya da süpürge filan bunları güzelce toplayıp temizleyip kaldırırsa cinsel ilişkiye ek olarak benimle 2 saat daha cinsel münasebet geçirme şansı olur şu anda çok daha edepsiz şeyler yazarım ama moderatörüm ben djfjjfjd yazamıyorum o yüzden ama tabii ki ne kadar çok iş benden de o kadar çok iş çıkar🤣 Bu nasıl bir soru Allah aşkına djdjjd
Benim işim gerçekten çok zor. Şu an yalnız yaşıyorum evi b. k götürüyor. Annem eskiden gelir fırça atardı artık o da umudu kesti. Evlilikten önce bunları konuşmam gerecek sanırım. Yani ben böyleyim.