Eşimle görücü usulü evlendik. Kafa yapılarımız pek uyuşmuyor. Ben de ona cinselliği vaad ederek her şeyi yaptırabileceğimi fark ettikten sonra bunu kullanmaya başladım. Bu şekilde her istediğimi yapıyor. Peki bu yanlış bir şey mi, ileride hayatımızı olumsuz etkiler mi?
Eşime seksi ödül olarak veriyor, onu seks yapmayarak cezalandırıyorum. Bu durum ileride hayatımızı olumsuz etkiler mi?
Onu kendine bağımlı hale getirmişsin. "Şu olursa bu gece seninle seks yaparım." olayı bence çok saçma. Eşin eğer itaatkar biri değilse aranız muhakkak bozulacak ama anladığım kadarıyla bu duruma izin veren de o olmuş. Ben ilişkide böyle hareketler sevmiyorum, doğal olmayan, beni çekici bulmayan, sırf bir şeyler elde ettiği için benimle olan biriyle olmam. Sekste her şeyi de verse bana yine olmam, bunu fark ederse aranız bozulacaktır. Ayrıca kısa süreli ilişkide birine tatil vadedersin sever, olayı budur seninle gelir ama kısa sürelidir o işte ben ilişkide samimiyet ararım, seks yaparken de.
Kusura bakmayın ama bu tip insanlara ve bu şekilde düşünen kişilere hep nefret ile bakmışımdır ve bakmaya devam edeceğim. Seks dediğin şeyi çok yanlış anlamışsın sen. Seks ödül ya da ceza olarak kullanmak, senin eş olarak o adamın yanında yatmaman gerektiği anlamıda taşır kusura bakmayın.
Onu kullanıyor olman demektir ki; eşin değil. O da sana dese ki her gün sevişirsek seni dövmeyeceğim. İkisi arasında pek bir fark yok. Ruhsal baskı yapıyor ikiside. Ayrıca yakında senden ayrılacaktır. Adam sevgisinden dolayı dayanmış ama sevgi yeterli değil.
Kendimi eşinin yerine koy ve sen eşin ol ne düşünürsün, onun zaaf noktasını bulmuşsun onu eş gibi değil de amacın için beraber kullanıyorsun istediğin istekler olması için. Bence yapman gereken onu severek beraber olmak vede isteyerek, onun dışında sorun olur mu sen daha iyi bilirsin huyu suyunu vs. Zamanlar belli olur bu durum.
Bu durum bir süre sonra seni de sıkar, muhtemel eşinden başka erkeklerle birlikte olma isteğin olur, kocanı cinsellik dışında pasif görüyor olduğun için. Fıtrat gereği kadın sahiplenilme iç gudusundedir. Bu da karşısında pasif olmayan bir erkek görmeyi istetir kadına. Böyle davranıyor olman, kadınlık şahsiyet ve onuruna kendine yakışmayan ve seni küçülten bir durumdur, kocana hayatı zulmediyorsun , ya çok sabırlı biri, ya da akışına bırakmış biri, ama sakın onun, sendeki bu durumların farkında olmadığını düşünme. Susuyor olması aptal olduğu anlamına gelmiyor. Herşey seks değildir. Seni aldatmasına sebeb olabilirsin. Bu umurumda değil ben istediğimde yanımda olsun diyorsan tabi ama , kendini bir kontrol et, sen aslında onu istediğin için , onun tarafından sana kadınlığının yasatilmasini istediğin için değil ona istediğini yaptırabilmek adına gelsin bedenimde biraz oyalansin durumuna gelmişsin. Esasen sende seks konusunda çok tutkulu ve hünerli değilsin anlaşılan, dominant kişiliğin dişilik hislerinin önüne geçmiş. Yakında cuckold a doğru gitme olasılığınız bile olabilir. Unutmaki , kölenin karısı olmakda , hükümdar karısı olmakda , kadının elindedir. Kocanı köle olarak görürsen köle karısı olursun , hüküm sahibi görürsen hükümdar karısı olursun.
Seks bir şeyin karşılığı ya da ödülü, cezası olamaz. Seks, çiftler için bir ayindir. Anlıyorum aranızda pek ten uyumu yok gibi. Seks kutsal değildir. Yemek yemek gibidir, Seks olmazsa üreyemeyiz, yemek olmasa da hayat devam etmez. Ve şunu anlayın, cinsel organ sadece sizde yok. Milyarlarca kadında var. Eşiniz bir şekilde bunu kullandığınızı fark ettiğinde, ki edecek bir noktada, bunu reddedecek. O yüzden yapmayı bırak, seksi zevk için, eşini istediğin için yap.
Sen narsist, kibirli, şantajcı ve evlilik nedir bilmeyen bir kadınsın demek ki. Çok yanlış bir hareket bu. Afedersin ama sanki bir yabancı ile beraber oluyorsun. Eşin o senin eşin. Ayrıca galiba senin isteklerinin bir önemi yok. Çünkü seksi ödül ve ceza için bir araç haline getirmişsin. Duygularınla ve kendi isteklerinle değil de, egonla hareket ediyorsun.
Bence hoş bir şey değil. Zaten seks ikinizinde zevk alacağı bir şey olmalı. Şöyle yapsan anlarım hani seksten sonra ya aşkım şunu da şöyle mi yapsak desen daha mantıklı buna göre. Ayrıca Pavlovun köpeği mi bu Ablacım seksten önce zil çal istersen oldu olacak.
Bana yapılsa üzülürüm, yani ufak tefek şeyler için mizah yoluyla birkaç kez yapılabilir ama sürekli bu yoldan ilerlemek strateji sayılır. Üstelik bana yapılsa karşı tarafın benle birlikte olmaktan hoşlanmadığını bunu zorunluluk olarak yaptığını düşünüp kırılırdım. Eşinin nasıl biri olduğunu bilmiyorum belki tek yolun budur ama ben tavsiye etmem.
Yoo yaptığında hiç bir mahsur yok. Senin yaptığını yapan o kadar çok kadın var ki. Basit bir çıkar amaçlı cinsel birliktelik. Yani sözlük karşılığı olarak bakarsak o*ospluk. Bu işi yapan çok kadın var sonuçta. Ama serbest piyasa diye de bir şey var tatlım. Senin sunduğun ürünü hatta daha iyisini daha uyguna sunanlar da var ve müşteri onu da tercih edebilir.
Cinseligin tum duygusal ve özel yanlarının içini boşaltıp hayvan egıtmenı gıbı odul olarak tenını atıyosun onune oda bundan rahatsız olmayıp her ıstedıgını yapıyosa kusura bakma ne o erke ne sen kadınsın ne o koca es olabılmıs ne de sen eş ilerki hayatındanda korkacak bırsey cıkmaz merak etme bu duzeyde ilişkilerin sorunu olsa ne olmasa ne
birgun senddn daha iyi odul veren birini bulursa sen erkeksiz kalirsin ya da sen baska erkekleri odullendirirsin... is ordya gider... sizinki al gulum ver gulum evlilik bu degil bence... birsey karsiligi da seks yapana ne diyorlar sen bilirsin bu kocan olsa da aynidir
Ben eskortlarla yatıyordum cezaliyken birde seks sırasında soruyor mesela o kıza neden baktın hemen boşalıp kaçıyorum çünkü seksin yarısında bırakıp cezalandırıyor du aynısını yaşarsın biz ayrıldık. Seks ödül değildir sen kendini ödül olarak görürsen daha ucuz yollar bulur sen pahalı gelmeye başladığında
Bana güre evlilik bir masa gibidir ve bu masanın ayakta kalması için dürt ayağa ihtiyacı vardır Sizde sadece seks ayağı var ve bu da bu masayı ayakta tutmak için yeterli değil gibi Sevgi saygı ve olamalı
Cinsel isteğinde bir sonu olduğu gibi bu evliliğin de bir son bulma ihtimali çok yüksek Evlilik sadece seksten ibaret değil Bu düşünceden tamamen vezgeçmelisiz.
O herife mustahak. Zaten kendi kabullenmiş ama şahsım adına düşününce aşağılayıcı buldum. İlerisini Allah bilir. Sevmiyorsan ayrıl. İstediğim kolyeyi almazsan beni s*kemezsinlere girme. Baksana ne kadar çirkin. Bana böyle yaklaşan birini aldatmaktan çekinmezdim. Al derdim s*kmiyorum şimdi sen düşün a*mk karısı.
Herkesten farklı bir şey diycem sen böyle yaparak allahın rızasını çiğnemiş oluyorsun neden biliyor musun senin evliligin için yapman gereken sorumluluklardan birisi allahın yap dediğini yapmayan bir kişi zaten hezimete uğramıştır ayrıca para için evlendiğini düşünmeden edemiyorum nedense
Tipik uçkurcan vakası. Ancak bır okadarda rısklı ve komık zıra sahsen esım bana böyle bırsey yapsa 9 ay elımı surmem cocugu sekerle kandırmak gıbı garıp bır sey. Esın sanırım bıraz bu konuda aç biri 250 gram et ıcın kadının her ıstegıını yapacak sevıyeye ınmemek lazım. Bu arada esınız sızı mutlaka bır gun aldatır sımdıye kadar yapmadıysa zıra bellıkı bu konuda buyuk zaafı var. Tavsıyem böyle sacma bır seyden vazgecmenız yoksa sonucunuda kabullenmınız olacaktır
ben yanlış olduğunu düşünüyorum. bu şekilde istediğini yaptırmamalısın. oturup konuşup kendi isteklerini ona aktarmalısın. hem 4-5 sene geçip, çocugunuz olduğunda ve eşin sana doyduktan sonra bunu kullanamazsın. yarın öbür gün cinsel isteği olmazsa ve istediğini yapmazsa sen üzülürsün. bence bu şekilde devam etme, farklı yollar bul 😊
Sana doyduğu zaman seksi ödül ya da ceza olarak vermen artık onun ilgisini çekmeyecek. Hatta bu durumdan sıkılıp bir süre sonra kendisine cezasız ve karışılıksız bir şekilde ilişkiye girebilicek kadınlar arayışına giricek. Bu durumu düzeltmelisin yoksa sonunda zararlı çıkan sen olursun.
Hahahaha sen kendini akıllı zannediyorsun ama senden Zeki bir kadın çıkarsa esinin karşısına ozaman anlarsın hatanı Bu durumu kırmak için ani süpriz yap bence 😈 inanki sende öyle daha çok zevk alırsın Denemekte fayda var ✌🏼
Bizde de tam tersi😂 ne oldu biliyor musun? Bıktım. Gözümü actım bir baktım. Kendini bulunmaz hint kuması zanneden adam sinek kadar kaldı gozumde. Alemin mikini görmeyen kendinkini keser sapı sanırmıs🤣🤣🤣
Basit dusunursek evet her iyi bisi yaptiginda odul bekler odulu bulamazsa sikintilar baslar... ama herkes ayni degil neticede sen daha iyi tanirsin esini hayat sizin hayatiniz nasil daha iyi yasiyorsaniz oyle yasayin yarina cikacagimiz bile belli degil iken bosa birbirinizi yemeyin...
Adamı baya asagilamis oluyorsun. Sanki tek onun ihtiyacı var gibi empotize edip istediğin gibi kullanıyorsun. Yaptığın çok aşağılık bir şey. Yakında ya boşanır ya da aldatilirsin
Ödül maması mantığı köpeklerde işler, kocanın bir lokma aklı varsa bu duruma uyanır ve işler senin istemeyeceğin bir yola sapar. Ayrıca kendini de mi düşünmüyorsun, seksten zevk almak yerine yaptığın şeye bak.
İlk başta başlığı okuduğumda daha farklı şeyler yazıcaktım ardından açıklamayı okuyunca empati kurdum seninle. Sonuçta severek evlenmemişsin görücü usülü evlenmişsin e kafa yapılarında uyuşmuyormuş en iyisini yapıyorsun valla.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinselliği hiçbir şey istemeden kendisine sunan birini bulursa sen zararlı çıkarsın. Evli çiftlerin birbirlerini istedikleri zaman yapabilecekleri faaliyeti ödül olarak sunmak veya anlaşılmazlıkları seks yapmayarak cezalandırmak yanlıştır. Bu iki cins için de geçerlidir...
Ahahaha şu ilişkide stratejik davranan insanlar kadar nefret ettiğim kimse yok. Merak etme sen onu nasıl kul-köpek yaptığını sanarken seninle yaşayamadığı cinselliği seni boynuzlayarak başkasıyla yapıyordur. İlişkide strateji olmaz kendinize gelin!
Ahahah, doğada da öyledir. Beynin ödül merkezini sürekli uyarılmış tutacaksın. Ama her istediğini yaptığında değil, %50 oranında oranında yaparsan, maksimum dopamin salgılamasını sağlarsın. Yani bir ver, bir verme
Bence öyle bir koca için çok ideal , eğitici ve öğretici bir cinsel yaşam aktivitesi olmuş. Hiç bozmayın böyle devam edin. Yemeğini, suyunu da ihmal etmeyin, ödülünü de hak edince zaten verirsiniz. Kolay gelsin, iyi dersler.
Senin ömrün onda çok uzun değil. İllaki dışarıya kayacak gözü çünkü bir gün vaad etmenden bıkacak. Onu kullanıyorsun unutma bir gün kullanılma sırası sanada gelecek.
Tipik Türk erkeği işte. Bir tarafa dünyayı, bir tarafa kadını koysan, gider kadın der. Halbuki dünyayı seçse o kadın gibi tonla bulur, bunu hiç düşünmez bile. Türk erkeği kadın köpeğidir amgg...
Bir gun bir yerde dur der buna bu yanlis bu hata odul mamasi verir gibi bunu yapmaktan vazgecin gorucu usulu evlendin diye bunu yapmaya hakkin var mı kendi yerine koysan esini ne dusunursun
Kesinlikle öyle çünkü seks insanın ihtiyacıdır, sen bencilce yaşarsan o da bencilce yaşar, muhtemelen bu saygısızca tavırların sonunda seni boşar. Şu kezban davranışından bir vazgeçemediniz.
Merak etme seni aldatır ruhun bile duymaz haa bunu hakediyor musun evet cok güzel de hakediyorsun sadece sen de var sanıyorsun vajina ama sadece sen de yok
Yanlis derdim 1 sene oncesine kadar artik bende boyle yapiyorum, ve bir cok sey daha yapiyorum, o esnada soz vermesini istiyorum birseyler icin ve yaptiriyorum o seyi de.
@nolifer kusura bakmayın ama fazla naz aşık usandırır die bir ata sözü vardır ve eşi seks için herşeyi yapabilecek bir tip ise heyacan ve istek bittikten sonra aldatmaya da meyillenecektir çok yanlış bir yol
Tabii ki öyle. Üstte kurduğun cümleyi "kadınlar böyle olduğu için biz de böyle olduk" anlamında kurduğunu zannetmiştim, yanlış anlamışım özür dilerim iyi günler^^
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşime seksi ödül olarak veriyor, onu seks yapmayarak cezalandırıyorum. Bu durum ileride hayatımızı olumsuz etkiler mi?