+1 yılYa saçma bir durum bu bana göre.. Şimdi olaya şöyle bakalım.. Tartisma eğer iki tarafı da birbirinden uzaklaştırıyorsa zaten o esnada karşılıklı bir isteksizlik söz konusudur.. Yani ceza vermek nedir ya.. Düşünsene sen benim dedigimi yapmadın ahmet bu gece sana seks yok.. İlk okul ceza sistemi gibi 😄 Bence karşılıklı konuşularak halledilemeyecek bir sorun yoktur ama hadi diyelim oldu ve anlaşmazlık yaşandı çiftler çocuk gibi birbirlerine ceza vermemelidir bana göre.. Konuşmamak, darılmak başka bir olay bunlar olabilir ama cezaya karşıyım hele ki cinsellikle ceza verilmesi çok absürt.. Keyifli günler..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ceza ya da ödül olarak düşünmek saçma. Eğer kadın ya da erkek taraf o an kırıldıysa, kızgınsa seks yapmak istemeyebilir. İki taraf da istemezse olmaz bu iş. Bazılarının hayır kelimesine bu kadar alınmasını anlamıyorum. İstemiyor işte o an neyi zorluyosun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar eşini cezalandırmıyor, hatanın boyutuna göre soğuyor eşinden. Duygusal olarak çöktüklerinde cinsellikte yükselmelerini beklemek hata olur. Ceza olarak ilişki kısıtlayan kadının zaten istekliliği sorgulanır.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. -Oyyyy oyyy bulasiklari da yikarmis, seviscen mi sen hmmm? Nerdeymis bakim benim jartiyerim, hanimis bakim?
Ulan esek kadar adamlar. Bu mu dur aklinizdan gecen tablo? Odul/ceza seksi mi olur? Kizginsan cezalandirirsin, kizginsan zaten sevismezsin.00 YorumlaSeks karşılıklı bir şeydir. Kimse kimseye ödül ya da ceza vermiyor. Bir taraf istemezse yapılmaz, bir tarafın istemesi de yetmez. Yanlış
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle bu ülkemizde sıkça yapklan bir yanlıştır.
Yatak ayırmak,
1 günden fazla küs kalmak.
Bunların sebebi ile bir çok insan ayrılıyor.
İlişkide kesinlikle emek ve çaba ister çok dinamiktir.
.00 Yorumla
+1 yılYanlistir böyle bir dönemde yanlislikla olan ufak bir dokunus bile sizi baristirabilecekken. seks yapmamakla cezalandirmak yatakalari ayirmak arayi açar sizi uzaklastirir ne olursa olsun yapmayin
00 Yorumla
+1 yılValla sonra o eş kudurup onu tirmalar görürüz cezayı😂😂😂😂😂
30 Yorumladuygusal olarak gerçekten kızmış veya üzülmüşse zaten isteği olmaz kadının ama olur olmaz her şeye yapmak doğru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Biraz saçma gibi. Sadece kırgınlık olursa insanın yapası gelmez o ayrı
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma. Cinsellik ihtiyaç. Gidermessen arayışa girer
00 Yorumla
+1 yılSeksi ödül/ceza olarak kullanmak karşı tarafa saygısızlıktır.
00 Yorumla
+1 yılCeza değil kendinize ve karşıya zarar vermekten başka birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır ben eşim olsa taparım kul köle olurum ve her gece her sabaha karşı seks yaparım mutlu ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılSeks; ödül veya ceza olarak kıstas olmamalı, bunu doğru bulmuyorum..
00 Yorumla Ee o cezalı oluyor ben ne oluyorum o zaman kendime de ceza kesiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Büyükler hep der küs de olsanız yatakları ayırmayın diye. Bu önemli bir noktadır.
00 Yorumla
+1 yılYatağa küslük girmez kızçe😉
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten kadinlarin en büyük aptallığı bu , sonra kocam niye başkasina bakıyor diye ağlarlar
21 Yorumla- +1 yıl
Kim bunu eksiledi
bunu ceza veya ödül olarak gören kadından ayrılırım
20 Yorumla
+1 yılbana seks demeyin kendimden geçiyorum yapılan seksin her çeşidi doğru bana kalırsa :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKavgalardan sonra seks daha guzel sinirlenerek sımsıcak bedeni öperek serinletebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence en yanlış ceza sistemi. Ya gidip ihtiyacını başka yerden karşılamaya çalışırsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSeks bir ceza ya da ödül olmamalı
30 Yorumla
+1 yılKendini niye cezalandırıyorsun peki 😂😂
10 Yorumla
+1 yılİkisi birbirine karıştırılmamalıdır.
10 YorumlaYanlış gider başka yerde arar
00 Yorumla
+1 yılHayır yanlış tabikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yanlıştır, ama hatası ne bilmiyoruz.😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Doğru değildir, ceza ikimize kesilmiş olur :d
00 YorumlaBüyük risk tehlikeli sular 😜
00 YorumlaHer şeyi berbat edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTam tersi , yaparak
40 Yorumla
+1 yılYani bu araya daha da açar dusuncesindeyim
00 Yorumla
+1 yılÇok doğrı
10 YorumlaDogru.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılDoğru
00 Yorumla
+1 yılYanlış✂️
00 Yorumla
+1 yılYanlış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yanlıs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar