- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hayır etkilemez çalışan bir kadın yorgun olur ve istemez diye düşünüyorsanız, ev kadını da yoruluyor. İstekli olduğunda etkilemez. İstemiyorsan zaten hep yorgun hep hasta hep agresif olursun. Seks hayati sadece çocuk olduğunda etkilenir. Her istediğin de veya kesintisiz saatlerce sevişemezsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Etkiler elbette. Çalışan kadın için işler biraz daha zor olur diye düşünüyorum. İşe gidecek eve gelecek ve ev işleri ile uğraşacak, çocuklar var ise onlarla ilgilenecek sonra da eşi ile ilgilenecek bu her zaman böyle gitmez. Yorgunluk olur doğal olarak. Bu da cinsellikte olumsuz sonuçlar doğurur. Zor yanları olur o yüzden bu nedenle eşlerin anlayışı da çok önemlidir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadın için hayatın her aşaması zor olduğu gibi cinsel hayat da zordur. Herkesin esaisi bittiğinde çalışan kadın eve gelecek, temizlik, yemek, bulaşık, belki çocuk, çocuğun bakımı, dersi, vs. Saat gece 11-12 olacak, o saatten sonra seks. İster istemez etkiler yani.
00 Yorumla
Evli kadınlar aklı fikri orada.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadın, işinin de verdiği yorgunlukla eşine o kadar vakit ayırtamaz. Kadınların çalışıyor olması, cinselliğin bitmesinin bana göre en büyük sebeplerinden birisidir. Zaten iş hayatı, kadınlara pek de uygun değildir eğer bir zorunluluk yoksa. Hiç öyle ''kendi ayaklarımın üzerinde dururum, çocuk da yaparım kariyer de'' gibi saçmalıkları aklınıza getirmeyin zira gerçekte böyle olmuyor. Hem zaten evliliğin ne olduğunu anlayamamıştır bunu söyleyenler. Evlilik, bir iş anlaşması ya da ev arkadaşlığı değildir. Evlilikte, eşinin ayakları aynı zamanda senin de ayakların olmak zorundadır. Bu özdeşleşmeyi sağlayamayacak, bir bütün oluşturamayacaksanız boşuna evlenmeyin çünkü evlilik bireysel bir şey değildir. Bir bütün olmayı kabul etmektir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çalışan kadinsan çok etkiler ev hanimi isen de istekli bir eş varsa da bu sefer ev işi çok yordugundan yine etkiliyor bu tamamen kadının sekse bakış açısına bagli.. bazı erkkeler yoruldum işte felan der bana göre de seks yorgunluğu atmanın en kolay yolu
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimde yorgunluğunu sexle atmak isteyenlerden ama biraz yorgun olduğunda benim daha hareketli olmamı istiyor çalışmaya başlarsam bozulur mu her şey diye korkuyorum
+1 yılPsikolojik olarak evet , ama istekli bı kadını etkilemez
04 Yorumla
Soran+1 yılİstekli birisiyim zaten
- +1 yıl
O zaman etkilemez , partnerin çokk şanslı , yatakta pasif partner. Kötü oluyor.
Mesela bı kız vardı kız yatakta sadece domaliyordu , seks esnasında hafif sesler sadece o da olursa. Hayatımda yaptığım en kotu 2 seks den biriydi resmen. Kendimi tecavüz ediyor gibi hissetmiştim , bitirelim mi diyordum yok devam et , kız böyle böyle 7-8 defa gelmişti sonradan gitti çok sevinmiştim.
Yatakta istekli bir kızi hiç birşeye değişmem
Soran+1 yılOnun baskın ve sert olmasını seviyorum ben ama daha çok ön sevişmede ben baskın oluyorum eşim zaten devamında sert oluyor düzenimizin bozulmasını istemiyorum ama çalışmakta istiyorum
- +1 yıl
Hep erkek baskın olmali yatakta , boş ver çalış. O yoksa bız varız arkanda
+1 yılBelki çalisanin yogunluk yorgunlugu etkili olabilir ama ev hanimda yoruluyor... kusacasi bunlar bahane isteyen arzulayanin 8nunde engeli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seks hayatını ikisi de etkiler bence. Iki taraf yorgunsa seks hayatı mecburen azalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim işten yorgun geliyor sexsede düşkün benim onu rahatlatmamı istiyor şimdi bende çalışırsam tepetaklak mı olur düzenimiz
+1 yıletkilemez olur mu daha guzel eve geldinde kucana atla
04 Yorumla
Soran+1 yılEv hanımı olmak olumsuz yönde mi etkiliyor
- +1 yıl
hayir bilakis daha guzel iste ev mis temiz yemek hazir kocan gelince yemeni yer guzel de bir seks mis
Soran+1 yılO direk seks sonra yemekçilerden sekse düşkün çalışmam sorun olur mu diye sordum
- +1 yıl
ben direk seks yaparim yani oyle imkanim olsa
İnsan hayatını düzene sokmuşsa hiç bir şey engel olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılİkiside bir düzene sokma sonuçta zaten
Soran+1 yılYok zaten sabah sekiz akşam beş kalan süreçte de sürekli seks üzerine kurulu bir hayatımız olamaz ama çokta ihtiyacımız olmadığı halde çalışmak istiyorum eşimede haksızlık etmek istemiyorum bir yandanda
Soran+1 yılO bana bırakıyor istersen çalış istersen çalışma sen bilirsin diyor acaba çalışmam onu cinsel açıdan daha çok etkiler mi diye düşünüyorum bazen sonuçta daha göz önünde belki başarılı olucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel sektör tüm enerjini emmeden maaş vermiyor bu ülkede. zaten hem iş hem ev islerinin tamamı sendeyse zamanın kalmaz zaten. Bir noktada... böyle işi dersin
00 YorumlaKadın ruhsuz sa çalışsada çalışmasada ruhsuzdur azgınsa istekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiler çünkü işte yorularak geleceksin eve
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan olunca etkisi olur da ev hanımı olmak pek fazla etkilenmez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çalışan kadın yorgun olur ve her zaman yapamaz ama ev hanımı evde sürekli ya daha istekli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiside sıkıntı ya ev hanımı evden vakit ayıramıyor iş kadını işten vakit ayıramıyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNapalım o zaman şllkdk
Cevap sahibi+1 yılKocana ayak uydurmaya bak istekliyse geri çevirme az durgun bi tipse sende müsait oldukça hallet o işi jshdjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnemli olan istekli olup olmamak. isteksiz se aksama kadat yatiyor olsun yine vermez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır bence
00 YorumlaEtkiler tabiki
00 Yorumla
+1 yılEvet tabikide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıletkılıyor tabıı kı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyorgunluktan yapamaz duruma gelirsin
00 Yorumla
+1 yılEtkiler tabi yorgunlukk saatler gec cikma falan
00 Yorumla
+1 yılev hanımı bana hep çekici gelmiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çalışan kısım için daha zor bence
00 Yorumla
+1 yılEv kadını olsa bence daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
Bizden biri yorgun olmaz. en azından kendine bakım yapacak zamanı olur çok nedeni var
+1 yılNeden etkilesin ya böyle neden düşündün
08 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmayı düşünüyorum çok ihtiyacımız yok çocuğumda yok eşime haksızlık da etmek istemiyorum bir yandan
- +1 yıl
Bence ne olursa olsun seks için zaman heı var ve etkilemez çok yorgun olmadığı sürece çalışmak istiyorsan çalış
- +1 yıl
Sorun olmaz sadece her eve geldiği anda seni bulamaz iş VS den dolayı ki akşamlar ne güne duruyor her an yapmasın bu kadar düşkünlük iyi değil
Soran+1 yılDoğru aslında bir açıdan sevişmeden uyuyakaldığımız günler gece uyandırıyor zaten eşim bir yolunu bulabiliriz
- +1 yıl
Ya bence bu işi düzene koyun her gün olmaz istemediğin zaman kızar sonra tepki verir seks kölesi gibi olursın evlisin bir yere kaçmıyorsun yaparsınız ama aralıklı yapın biraz
Soran+1 yılEvlenene kadar senelerce çok sabretti sanırım o yüzden acısını çıkarıyor eşim istemediğimi söylediğimde küsüyor zaten olaya pat diye giren biri değil benide etkiliyor o yüzden hayır diyemiyorum Birde biraz onunda elinde değil gibi
- +1 yıl
Müsait misin şu an biraz konulmak istiyorum detaylı rahatsız etmem merak etme buradan rahat anlatamıyorum
- +1 yıl
Nere kayboldun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilememeli
00 Yorumla Aşırı etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Etkiliyor evet
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet etkiliyor tabiki şu an bizde
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan mesela
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazlasıyla etkiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan mesela
Cevap sahibi+1 yılÇalışan kadının işi erkeğe göre çok daha zor işte çalış evde çalış ev işi bitmez malum temizlik vs haliyle çok yorulur haftada 2-3 defa olan cinsellik ayda 2ye düşer
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz etkiler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar